English Version
This Site Is Available In English

دل‌هایی که به عشق رهایی ما بی‌صدا تپیدند

دل‌هایی که به عشق رهایی ما بی‌صدا تپیدند


خوشا به حال آن‌کس که عشق می‌ورزد و به دنبال باز پس گرفتن نیست بی‌دریغ همچون قدرت مطلق شما دیده‌بانان نگهبانان و محافظان کنگره ۶۰ هستید ه بی‌هیچ ادعایی می‌کوشید تا مسافران و همسفران کنگره راه خود را به‌سلامت طی کنند به قله‌های سعادت و آرامش برسند در هیاهوی دنیای تاریکی که اعتیاد را سایبان خودکرده بود نوری تابید نوری به نام کنگره ۶۰ و نگاهی ژرف به نام مهندس حسین دژاکام هفته دیده‌بان فقط یک مناسبت نیست فرصتی است برای قدردانی از چشمانی که بیدار مانده‌اند تا ما بیدار شویم ست‌هایی که نجاتمان دادند بی‌آنکه دیده شوند.

دل‌هایی که به عشق رهایی ما بی‌صدا تپیدند این هفته ، هفته آنان است که دیدند تا ما بیناتر شویم هفته دیده‌بان بزرگداشت کسانی است که مسیر را با قلبشان می‌سنجند نه با ظاهر نان که به‌جای داوری راه‌نشان می‌دهند که هم ناظر و هم نجات‌بخش هستند دیده‌بانان کنگره ۶۰ تنها ناظر نیستند بلکه راه‌بلدانی هستند که با نگاه سکوت انتخاب‌هایشان امید را به جان هزاران رهجو  تزریق کرده‌اند هر یک از آنان ستونی از تعادل و آرامش هستند هفته دیده‌بان فقط یک نام نیست تجلی سپاس از کسانی است که بی‌ادعا مراقب‌اند کسانی که بودنشان دلیل بودن ما شد شما حافظان نوری هستید که خاموش نخواهد شد.

از لطف شماست که این چرخه تلاش کنگره ۶۰ برجا و استوار است سپاس و تشکر از زحمات بی‌دریغ و خالصانه و پر از عشق محبت معرفت و نور این دیده‌بانان گرامی که در کنگره ۶۰ شانه‌به‌شانه جناب مهندس در پیشبرد اهداف این سیستم حرکت می‌کنند تا افرادی مثل من و مسافرم به درمان اعتیاد درمان روان خود و نگاه درست به جهان هستی برسیم من هم به‌عنوان یک خدمتگزار کوچک این هفته عظیم و باشکوه را خدمت بنیان‌گذار کنگره ۶۰ و تک‌تک شما دیده‌بانان محترم تبریک تهنیت عرض می‌کنم و سپاسگزار زحمات بی‌شمار شما هستم دعای من و همراهان همیشه همراه شما خواهد بود و از خداوند سلامتی و سربلندی شمارا خواهانم راهتان روشن نگاهتان بیدار و قلبتان سرشار از عشق درود بر بصیرت و وفاداریتان و سپاس از شجاعت شما در همراهی با آقای مهندس دژاکام برای ساختن دنیایی بهتر به احترام دیده‌بانان می‌ایستم بادل‌هایی پر از امید دستانی که می‌خواهند بخشنده‌تر آگاه‌تر و رهاشده‌تر باشند ین عزیزان را تشویق می‌کنیم.


نویسنده : همسفر لیلا
ارسال مطالب همسفر ساناز
همسفران نمایندگی معدن فیروزه نیشابور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .