English Version
This Site Is Available In English

ما بکاریم تا آیندگان برداشت نمایند

ما بکاریم تا آیندگان برداشت نمایند

سلام دوستان ربیعه هستم یک همسفر
پایه‌های مالی و علمی اصلی‌ترین ستون‌هایی است که فعالیت کنگره۶۰ روی آن‌ها استوار است؛ حال بررسی نمائیم این پایه‌های مالی چگونه باید فراهم شود؟ وقتی من نوعی و امثال من که از این امکانات که در کنگره۶۰ به رایگان در اختیارم گذاشته شده است استفاده می‌کنم، باید در قبال آن کاری انجام دهم که پایه‌های مالی کنگره قوی و قوی‌تر شود، کوچک‌ترین کاری که می‌توانیم انجام بدهیم حمایت از سبد قانون ۱۱ است و در مرحله بعد اگر توانستیم در لژیون سردار عضو شویم.

کنگره به من یاد داده تا بتوانم پس‌انداز کنم، کنگره به من جا و مکان داد تا بتوانم آموزش بگیرم، راهنما و مربی در اختیارم گذاشت، هنر زندگی کردن را به من آموخت، یاد گرفتم که پول چرک کف دست نیست، پول و علم در کنار هم معنا پیدا می‌کند و به کمک هر دو می‌توانم آینده را بسازم. اگر علم نباشد نمی‌توان پولی به دست آورد و اگر پول نباشد نمی‌توان علم آموخت. کنگره به من آموخت که باید سپاسگزار خداوند و هستی باشم و مثل باران بدون منت ببخشم و منتظر بازپس گرفتن آن نباشم و مثل درخت ایستاده باشم. وقتی فکر می‌کنم می‌‌بینم من فقط دریافت کرده‌ام، اگر در مقابل هرآن‌چه کنگره به من بخشیده است، بی‌تفاوت باشم، دیگر کنگره گسترش پیدا نخواهد کرد. پس همه ما باید سعی کنیم هر آن‌چه از دستمان برمی‌آید چه مالی و چه جانی، کنگره ۶۰ را حمایت کنیم تا بتواند روزبه‌روز وسیع‌تر باشد و پیام کنگره۶۰ را به تمام مصرف‌کنندگان و خانواده‌های آنان در سراسر ایران برسانیم.

سلام دوستان حمیده هستم یک همسفر
من وقتی به کنگره آمدم، فقط  می‌خواستم از آن حال خراب و گرفتاری راحت شوم. نمی‌دانستم که قرار است علاوه بر رهایی مسافرم قرار است خودم هم به حال خوب جسمی و روانی برسم و به زندگی، خود و جهان طور دیگری نگاه کنم. کنگره کم‌کم به من یاد داد که این ساختمان که در آن حضور یافته و آموزش گرفته‌ام و این آرامشی که در آن پیدا کرده‌ام، همین‌طوری به دست نیامده است، بلکه دیگرانی بوده‌اند که قبل از من شنیده‌اند، یاد گرفته‌اند، خدمت کرده‌اند، کمک مالی کرده‌اند و الان نوبت من است.

در پایه علمی، سعی کرده‌ام خوب گوش دهم، آموزش‌ها را جدی بگیرم، بنویسم، فکر کنم، و از دانسته‌هایم در زندگی استفاده کنم. در پایه مالی هم، با همان توان و هرچه داشته‌ام، سعی کرده‌ام سهم کوچکی داشته باشم؛ زیرا دیده‌ام که با کمک‌های کوچک، می‌توان کارهای بزرگ انجام داد. من شاید هنوز راه زیادی در پیش دارم، ولی مطمئن هستم هر قدمی که در این مسیر برداشته‌ام، علاوه بر این‌که به درد خودم خورده است، شاید چراغی روشن کرده باشه برای فرد دیگر و همین برای من کافی است.

سلام دوستان زهرا هستم همسفر
راجع به دستور جلسه من به نوبه خود هميشه سعى كرده‌ام در حد توانم به كنگره كمك كنم، چون زندگى و آرامش خود را مديون كنگره هستم و وظيفه خود مي‌دانم كه كنگره را براى نسل‌هاى بعد حفظ نمایم تا همه بتوانند به آرامش و شادى برسند و بايد همان‌طوركه قبل از ما بقيه كاشتند و ما برداشت كرديم، ما نیز بكاريم تا آيندگان برداشت نمایند و اين زنجيره قطع نشود.

رابط خبری لژیون سردار: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نرگس نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یوسُف تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .