English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به آسایش و آرامش با اجرای قوانین

رسیدن به آسایش و آرامش با اجرای قوانین

همسفر فرحناز برداشت خود را از سی‌دی «حلقه‌های آفرینش۲» این گونه بیان کرد:

تمام خلقت و جهان هستی بر پایه نظم و قانون بنا شده است. اگر قوانین به‌خوبی اجرا شوند همه در آرامش و آسایش خواهند بود. جهان و آفرینش همانند حلقه‌های بهم متصل هستند که یکی پس از دیگری مکمل همدیگر می‌باشند.

از ده فرمان موسی، سه اصل زرتشت، نوزده قانون قرآن‌ و تمامی پیامبران گرفته تا کتب آسمانی که نازل شده همه بر پایه گفتار نیک، پندار نیک و کردار نیک می‌باشند و بر اساس صلح، دوستی، عشق، محبت و نوع دوستی بنا گردیده که انجام آن‌ها باعث آرامش و سعادت انسان می‌شود.

در اطرافم اشخاصی را دیده‌ام که با احساس یا عقل خود کاری را انجام داده‌اند که گاها موفق نبوده‌اند و من فکر می‌کنم؛ اگر احساس و عقل با هم عمل کنند همه چیز بهتر خواهد شد. برای تکامل، انسان باید تجربه کسب نماید. هرچند که با سختی فراوان همراه باشد.

من یاد گرفتم که هرچه از افکار منفی و بد دوری کنیم بهتر و راحت‌تر زندگی خواهیم کرد. باید از گذشته درس بگیریم و برای آینده برنامه‌ریزی کنیم؛ اما بهتر زيستن در کمال آسایش، زندگی کردن در زمان حال می‌باشد.

افرادی را دیدم که با فکر کردن به گذشته و نگران آینده بودن امروزشان و حال خوش خود را از بین برده‌اند؛ پس بیاییم این تجربه را سرلوحه کار و زندگی‌مان قرار دهیم. گاهی باید رها کنیم تا زندگیمان روال طبیعی و خوبی داشته باشد. نظم و نظام داشتن در زندگی و رعايت قوانین بسیار برای انسان مفید و پرفایده است.

نویسنده: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر فروغ (لژیون سوم)
ویراستاری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون دوازدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .