English Version
This Site Is Available In English

آقای مهندس دیده بانها را در کلیدی ترین نقاط کنگره قرار داده است

آقای مهندس دیده بانها را در کلیدی ترین نقاط کنگره قرار داده است

جلسه دوم از دوره چهل و چهارم کارگاه آموزشی  کنگره۶۰  ویژه مسافران با  استادی مسافر راهنمای محترم  شهرام با نگهبانی  مسافر حجت و دبیری همسفر محمد با دستور جلسه (هفته دیده بان) در روز یکشنبه مورخ 21 اردیبهشت 1404 راس ساعت 17:00 آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد،

سلام دوستان شهرام هستم مسافر، خدا را شکر امروز در این جایگاه قرار گرفتم تا به بیاموزم و اندکی به  اندوخته های خودم اضافه کنم،این هفته که در پیش رو داریم هفته جشن  دیده بان است و این هفته ما با دیده بان شعبه آشنا خواهیم شد و در این هفته دیده بان ها در شعبه های کنگره ۶۰ یک روز حضور پیدا می‌کنند و به تمام شعبه های کنگره ۶۰سر کشی می‌کنند و حداقل یک روز شعبه های کنگره ۶۰ میزبان دیده بان ها هستند و باید به  صورت شایسته از این افراد تشکر و قدرانی کنیم. اول از همه باید بدانیم که دیدهبان چه کسی است و کارهایی که انجام می‌دهد چگونه است و جناب مهندس چگونه دیده بان را انتخاب می‌کند، جناب مهندس دژاکام از خانواده نظامی هستند پدرشان نظامی بوده اند کلمه دیده بان که امروز در موردش صحبت میکنیم  یکی از اصطلاحات نظامی است، برای نامگذاری چند تا از خدمتهایی که در کنگره هست از کلمات نظامی استفاده شد ،که یکی از آنها دیده بان است، یکی مرزبان  و نگهبان  و هر کدام با شناخت و تفکر وارد کنگره شده است.

وقتی می‌گوییم دیده بان یک شرح وظایف دارد و یک کار مهم باید انجام بدهد و در ‌کلیدی‌ترین نطقه کنگره را آقای مهندس دیده بان ها را قرارداده است. بنده یادم است دهه  شصت بود که داشتم با برادرم صحبت می‌کردم ایشان در نظام دیده بان جنگ  بودند،  سوال کردم دیده بان کارش در  جنگ  چگونه است گفتند دیده بان به دو صورت عمل می‌کند یا بصور. ثابت: یک جای خاص است که دوربین‌های مخصوص  و تجهیزات خاصی  که دارند جهت را مشخص می کند و به صورت دقیق محلی که دشمن حضور دارد یا تانک اگر هست را شناسایی می کند و فاصله را بر اساس معیارهایی که دارند می‌سنجند و از ۲ایتم فاصله و زاویه خودش ، مثال به سمت شمال و این دو مورد را گزارش می‌دهد به توپخانه و توپخانه از مکانی که هست مختصات خودش و دیده بان را هم می‌داند فاصله و زاویه‌ را هم می‌داند، نقطه سوم یک مثلث شکل می‌گیرد که از روی آن توپخانه یک گلوله شلیک می‌کند، جایی که گلوله اصابت می کند را مجدد دیدبان چک می‌کند ببیند در چه فاصله ای  به هدف است و موقیعت دوم را بر اساس گلوله اولی که تشخیص داده است آن را اصلاح می‌کند و گلوله دوم که به هدف خورد مرحله بعدی آتش بار وارد عمل می‌شود و اینقدر گلوله زده می‌شود تا هدف منهدم شود.

این کار دیدبان در جنگ است و آن هم که متحرک است کارش بسیار سخت تر خواهد بود و باید به نزدیکترین موضع دشمن قرار بگیرید و آنجا هم باید یک سری کارها را انجام بدهد.
جناب مهندس این نکات را می‌دانستند و بر اساس این نکات کار دیده بان را تعریف می‌کند ،برای کنگره ۶۰  دیده بان اول را جناب مهندس انتخاب می‌کند و دیده بان دوم را خود دیده بان اول  انتخاب می‌کند و اینگونه ادامه دارد تا دیده بانها به صورت کامل انتخاب می‌شوند و دوره دیده بانی ۴سال است وبعد ۴سال یا مجدد تمدید می‌شود یا اینکه تعویض صورت می‌گیرد،
ولی بسیار شرایط خاص دارد انتخاب دیده بان باید از خیلی فیلتر ها گذشته باشد، و خیلی پالایش ها  شده باشند  تا بتوانند در جایگاه دیده بانی قرار بگیریند. دیده بان ها  هر کدام مسؤل یک کار تخصصی هستند و در کنگره باید کارهای مختص خودشان را انجام بدهند اگر وقت شد حتما لیست نفرات دیده بانان را خواهم خواند.

دیده بان ها جدا از مسؤلیت هایی که دارند بابد چند شعبه هم زیر نظرشان داشته باشند و باید شعبه را نظارت کنند و رصد کند و  در شعبه ها حضور پیدا کند و اگر مواردی بود آنها را برطرف کند و اگر نیاز به انتقال به دیده بان هاي دیگر باشد انتقال خواهد داد و قوانینی که لازم باشد در کلیه شعبه ها انجام شود انتقال خواهد داد، مشابه مجلس شورای اسلامی همانگونه که در مجلس با هم به مشکلات رسیدگی می‌شود در جلسه دیده بانها هم این اتفاق رخ می‌دهد، قوانین را تصويب می‌کنند و بعد به تمامی شعبه های کنگره 60 انتقال داده می‌شود. کار بسیار بسیار سنگینی است، جناب حکیمی فرمایش کردند برای اینکه شعبه اصفهان را راه اندازی کنیم ۳۰۰هزار کیلومتر با اتوبوس و ماشین شخصی رفت و برگشت های مداوم انجام شده تا یک شعبه در اصفهان راه اندازی شود و شعبه دیگر از دل آن شعبه به وجود آمد که الان چندین شعبه هستند.

حساب کنید برای راه اندازي یک شعبه در یک شهرستان چقدر زحمت و تلاش نیاز است تا یک شعبه راه اندازی شود و انصافا کار راحتی نیست و این یکی از کارهایی است که دیده بان انجام می‌هد. و الان ما میدانیم که چقدر زحمت و تلاش کشیده می‌شود بدون هیچ گونه خواسته ای و مبلغ و دریافتی، جناب مهندس این جشن هفته دیدبان را گذاشتند بر من مسافر و همه ما مسافران واجب است که این روز و هفته را گرامی بداریم و قدر شناس تمام این زحمات دیدبانان باشیم، و حضورمان در جشن دیدبان که فردا در شعبه کارون انجام می‌شود و شعبه دانیال و همسفران در شعبه کارون حضور پیدا می‌کنند برای همه ما یک امر الزامیست. و زمانی که دیدبان این رویداد را ببیند که همه حضور پیدا کرده اند نشانه این است که شعبه های کارون و دانیال کارشان را به درستی انجام داده اند و درست آموزش گرفته اند. امیداورم که همه ما قدردان باشیم و حضور پیدا کنیم، ممنونم که به مشارکت من توجه کردید.

 

 

 

گروه سایت نمایندگی دانیال اهواز

عکس و تایپ: مسافر جواد - لژیون یکم

ارسال خبر: همسفر ابوالفضل

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .