مؤلفهاي درمان اعتياد مطرح شد. يكي از اضلاع مثلث درمان اعتياد، كه شامل جسم، روان و جهانبيني است مربوط به مقولة جهانبيني ميباشد. بر اساس اعتقاد كنگره ۶۰ براي درمان بيماري اعتياد لازم است تا هر سه مؤلفه فوق به تعادل برسد. در نوشتارهاي كنگره ۶۰ آمده است: براي به تعادل رسيدن جسم و روان كه همانند سوار و سواركار هستند ۱۱ ماه و براي جهانبيني مدتي غير قابل پيشبيني وقت لازم است.
در اين نوشتار ما در پي كاوش و بررسي مقوله جهانبيني هستيم تا بتوانيم مثلث درمان را به شايستگي رسم نماييم. مسئله فوقالذكر صرفاً به مسافرين كنگره ۶۰ مربوط نميباشد، به بيان ديگر تمامي انسانها با آن سروكار دارند و براي رهايي و رسيدن به آرامش لازم و ضروري است كه دانش خود را پيرامون مسئله جهانبيني ارتقاء بخشيم. همان طور كه ميدانيد در كنگره ۶۰ سه سفر مطرح شده است.
سفراول: مربوط به مسافرانی است كه به جهت رهايي خويش از بندهاي اعتياد حركتي بسيار مهم را آغاز نمودهاند.( از مصرف موادمخدر تا قطع آن )
سفردوم: از بينيازي به موادمخدر شروع شده و تا رسيدن به خود ادامه مييابد اين سفر بين مسافران و همسفران كه تجربة مصرف موادمخدر نداشتهاند مشترك ميباشد. پيمودن سفر دوم بدون فراگيري دانش جهانبيني غير ممكن ميباشد. زمان لازم براي پيمودن اين سفر غير قابل پيشبيني است كه براساس جايگاه فعلي انسان و ميزان خواست و تلاش او در اين سفر تعيين ميگردد.
سفرسوم: از رسيدن به خود تا رسيدن به قدرت مطلق يا خالق خود ادامه دارد كه زمان آن پاياني ندارد.
مفهوم سفر: سفر يعني حركت از يك مبدأ معلوم به يك مقصد معلوم. براي انجام سفر لازم است مبدأ و مقصد مشخص باشد، دانستن مبدأ حركت به اندازه مقصد سفر حائز اهميت است.
به قلم: مسافر محمدعلی عروجی لژیون 2
تهیه کننده: مسافر رسول جعفری لژیون 4
- تعداد بازدید از این مطلب :
87