English Version
This Site Is Available In English

درمان نیکوتین از محالات ذهنم بود

درمان نیکوتین از محالات ذهنم بود

وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود. پیام برای کسانی که به دنیایی تازه قدم نهاده‌اند و به خویش خویشتن توجه می‌نمایند، بر شما واجب و ضروری است که از سخن به نقطه عمل حرکت نمایید و بر زمین و سماء توجه کنید. با اندیشه ژرف خود به رحمت ماوراء ایمان راسخ داشته باشید و بدانید که پاداش شما دست همیاری شما را خواهد داد، آنگاه بذر نیکو بکار و یا تخم و دانه باارزش، هم قوت کافی و هم‌سایه‌بان‌هایتان برافراشته خواهد شد، پس آن کنید که فرمان است.

دنیای کنگره۶۰، دنیایی تازه برای انسان‌هایی است که از تاریکی اعتیاد خارج شده‌اند و همسفرگونه بال پروازی برای بندهای در هم تنیده پرواز کردند و چراغ راهی شدند برای آنانی که در پی صراط بودند و چه خوش است این حرکت و رفتن و رسیدن که رسیدنش خوش‌تر است؛ چرا که در رسیدنش احیاء نفوس است و لذتی عظیم که برکتش به اقیانوسی بیکران متصل است که انتها ندارد. شناور شدن در این اقیانوس و موج‌سواری مهارت می‌طلبد که مردانی از جنس احیاء آن را به خوبی فراگرفته‌اند و در این موج‌سواری از جسم و جان خود گذشته‌اند و به دروازه‌های عشق‌گونه‌ای از جنس محبت بلاعوض رسیده‌اند که تنها انتشار محبت به آن‌ها لذت می‌دهد و در پی دریافت آن نیستند چرا که از منبعی عظیم و بدون حساب برای‌شان جبران می‌شود، گوارای وجودشان.

راهنمای ویلیام‌‌‌وایت همسفر منیره در کنگره۶۰ سفر نیکوتین داشت با تخریب ۲۸ سال و مصرف روزانه سیگار وارد کنگره۶۰ شد و با راهنمایی همسفر اعظم سفر کرد و اکنون مدت ۸ سال و ۴ ماه و ۲۲ روز است که رها شده است. به مناسبت هفته دیده‌بان مصاحبه‌ای با راهنمای ویلیام‌‌‌وایت همسفر منیره انجام دادیم که شما را به خواندن این مصاحبه دعوت می‌کنیم.


آیا در آغاز ورود به فکر درمان نیکوتین خود بودید؟

من زمانی که به واسطه سایت به طور تصادفی با کنگره۶۰ آشنا شدم شرایط سایت کنگره۶۰ کمی متفاوت از امروز بود. یک تالار گفتگو بود که وقتی به این تالار وارد شدم، متوجه شدم که در مورد درمان سیگار هم صحبت می‌شود و اولین جرقه در ذهنم زده شد؛ ولی حقیقتاً باوری به این کار نداشتم؛ چون من که روزانه بیشتر از یک بسته سیگار مصرف می‌کردم، چطور می‌توانستم لحظه‌ای سیگار نکشم؟ چه برسد به این که درمان شوم و این کار در ذهنم از محالات بود؛ ولی گوشه‌ای از قلبم امیدی در ناامیدی داشتم تا بلکه بتوانم از دست این اهریمن خلاص شوم.

این دستاورد در صور آشکار و پنهان شما چه تاثیری داشته است؟

اوایل که سیگار مصرف می‌کردم، خودم متوجه تخریب‌هایم در صور آشکار و پنهان نبودم؛ ولی به مرور زمان که مصرفم از چند نخ به بیشتر از یک پاکت رسیده بود دیگر شرایط فرق می‌کرد. چهره‌ای زرد و چشمانی به گود نشسته، خلق و خویی تند و ذهنی آشفته کم‌ترین خسارت‌هایی بود که بیان می‌کنم.

زمانی که در معرض آموزش‌ها قرار گرفتم و آموختم که باید تغییر را ابتدا از خودم شروع کنم تا بتوانم مشکلاتم را حل کنم، بزرگ‌ترین چراغ قرمز زندگی‌ام برایم نمایان شد. من به‌ خاطر شرایط خانواده و فرهنگ حاکم بر جامعه شدیداً مصرف سیگارم را پنهان می‌کردم؛ ولی پس از مدتی کلنجار با خودم دل به دریا زدم و با شهامت مصرف خودم را اعلام کردم. راهی زیبا، سخت و سهلی را با راهنمای خوبم همسفر اعظم به صورت تلفنی شروع کردم. مهم‌ترین دستاوردی که این درمان برای من داشت؛ یافتن من گمشده‌ام بود که ۲۸ سال فراموشش کرده بودم. با ادامه سفرم که بسیار عالی و با کیفیت بود غبار از ذهن و دلم کنار رفت و علاوه بر تغییرات بسیار مشهود در ظاهرم در صور پنهانم نیز تغییراتی بی‌نظیر به وجود آمد که همواره با مرورشان شادی وصف‌ناپذیری وجودم را در بر می‌گیرد که کم‌ترین آن بازیافتن اعتماد به نفسم بود و همچنین با هر دم و بازدمم قدر هوایی که تنفس می‌کنم را بیشتر می‌دانم و خوشحال می‌شوم.

می‌دانیم این موفقیت‌ها حاصل دسترنج آقای مهندس دژاکام و دیده‌بان‌های کنگره۶۰ است، در این هفته چگونه از دیده‌بان‌ها قدردانی کنیم؟

وقتی من جمله معروف آقای مهندس دژاکام را که گفتند: «دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره۶۰ هستند» را شنیدم حقیقتاً برای من مفهوم چندانی نداشت؛ ولی با حضور یازده ساله‌ام در کنگره۶۰ و دیدن زحمات بسیار زیاد و گاهی خیلی سخت که این بزرگواران در جایگاه‌شان متحمل می‌شوند پی به این جمله می‌برم که «هر موفقیتی به بهایی داده می‌شود نه به بهانه» موفقیت‌هایی که هر یک از ما مسافران و همسفران تجربه می‌کنیم حاصل تفکر عمیق آقای مهندس دژاکام و تلاش دیده‌بان‌ها و بهایی است که این گروه برای رسیدن به این نقطه از خدمت پرداخت کرده‌اند.

هر یک از ما می‌توانیم با فرمان‌برداری و اجرای قوانین و حرمت‌ها اصلی‌ترین تشکر را از ایشان انجام بدهیم؛ همچنین آقای مهندس دژاکام در کنگره۶۰ برای‌ ما آموزش داده‌اند؛ که تشکرکردن فقط به کلام نیست؛ بلکه باید علاوه بر کلام و رفتار، با پاکت‌هایی که دلنوشته‌های زیبایی هم دارند تشکر خود را به صورت عملی انجام بدهیم.

آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند: «کسی دیده‌بان می‌شود که رویای آن را در سر نداشته باشدبرداشت شما از این جمله چیست؟

به نظر من آقای مهندس دژاکام می‌خواهند به ما یاد بدهند که سرلوحه انجام هر کاری را عشق به خدمت کردن بدون چشم‌داشت قرار دهیم. اگر کاری که انجام می‌دهیم با عشق همراه باشد، دیگر حسابگرانه نخواهد بود و هدف فقط خدمت به انسان‌های دردمند و باز کردن گره‌ای از مشکلات‌شان می‌شود؛ ولی اگر صرفا رویای کسب یک جایگاه را در سر بپرورانیم، خلوص عمل را از دست می‌دهد و حسابگرانه می‌شود که این عمل نه تنها مفید واقع نمی‌شود؛ بلکه تبعات زیان‌باری هم به همراه خواهد داشت.

همان‌طور که می‌دانیم «دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره۶۰ هستند» چگونه می‌توانیم در پیشبرد اهداف به این گروه یاری برسانیم؟

بهترین کاری که من به عنوان عضوی از کنگره۶۰ می‌توانم انجام دهم کسب آموزش‌های کنگره۶۰ و انجام دادن این آموزش‌ها است همچنین اجرای اصول، قوانین و حرمت‌های کنگره۶۰ در هر جایگاهی و البته دوری از حاشیه بودن است.

بارزترین ویژگی دیده‌بان چیست؟

فرمان‌برداری، تیزبینی و عطوفت مهم‌ترین ویژگی‌ دیده‌بان است. من هرزمان با دیدبان‌ها برخورد داشتم واقعا محو عشق و محبت عمیق آن‌ها گشته‌ام که شاید ماه‌ها این انرژی خوب در ذهن و قلبم در جریان بوده است.

چگونه دیده‌بان‌ها را الگو قرار دهیم؟

استاد امین در جزوه جهان‌بینی می‌فرمایند: «تجربیات دیگران در قالب آموزش در اختیار ما قرار می‌گیرد و این هدیه آنها است.» ما به عنوان شاگردان کنگره۶۰ باید راهی که این بزرگواران سال‌ها قبل از ما به سبب آموزش‌هایی که از آقای مهندس دژاکام کسب کرده‌اند، سپری کرده‌اند و سرد و گرم مسیر سخت پیش رو را کشیده‌اند و مانند فولاد قوی شده‌اند را دنبال کنیم تا بتوانیم سالم و سلامت به سر منزل مقصود برسیم؛ چون الگوهایی که در کنگره۶۰ وجود دارند بی‌نقص هستند و دیده‌بان‌ها بهترین و مهم‌ترین الگوهای ما بعد از آقای مهندس دژاکام هستند.

کلام پایانی

خدای مهربان را بی‌نهایت شاکر و سپاسگزار هستم که تاریکی زندگی ما با نور کنگره۶۰ روشن شد و توفیق خدمت در این مکان نصیبم گشته است تا عمر دارم دعاگوی آقای مهندس دژاکام و خانواده پر مهرشان و دیده‌بان‌ها خواهم بود که چراغی تابان در زندگی‌ام هستند.

زحمات ایشان را ارج نهاده و این هفته را خدمت آقای مهندس، خانم آنی بزرگ، استاد امین، خانم کماندار و تمام دیده‌بان‌ها تبریک عرض می‌کنم و برای‌ آن‌ها از خدای مهربان سلامتی و طول عمر خواهانم. امیدوارم قدر این موهبتی که نصیبم شده را بدانم و بتوانم از این الگوهای بی‌نقص در زندگی‌ام استفاده کنم تا سعادت‌مند شوم.

تهیه و تنظیم: راهنمای ویلیام‌وایت همسفر شیدا (نمایندگی پارک چمران)
ویراستاری و ارسال: راهنمای ویلیام‌وایت همسفر فاطمه نمایندگی (امامقلی خان)
گروه همسفران ویلیام وایت کنگره ۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .