English Version
This Site Is Available In English

برای تغییر باید جهان‌بینی را آموخت.

برای تغییر باید جهان‌بینی را آموخت.

جهان‌بینی به معنای شناخت انسان نسبت به خودش و کل هستی است. در کنگره‌۶۰ یاد گرفتیم برای رسیدن به تعادل باید روی سه ضلع جسم، روان و جهان بینی کار شود. وقتی دانش خود را نسبت به پیرامون خود ارتقا دهیم، بسیاری از قوانین هستی و کائنات را فرا می‌گیریم.

شناخت انسان نسبت به خود و نیروهایی که در درون او وجود دارد به او کمک می‌کند که بتواند بهتر زندگی کند. همچنین شناخت صور آشکار و پنهان برای بهبود کیفیت زندگی به انسان کمک می‌کند. در کنگره‌۶۰ با جهان‌بینی در ورزش، بعد از گذر سال‌ها هنوز مشکلی در پارک‌ها به وجود نیامده است.

همه اعضای کنگره‌۶۰ می‌دانند باید برای تغییر در خود، جهان‌بینی را بیاموزند. جهان‌بینی از همین موارد کوچک شروع می‌شود. در مسابقات کنگره، هیچ باختی وجود ندارد یا می‌بریم یا می‌آموزیم. تغییر نگرش انسان نسبت به اطرافش، دیدن خوبی‌ها و نادیده گرفتن بدی‌ها باعث می‌شود که بتوانیم محیط امنی فراهم کنیم.

نفس با خواسته‌های آن شناخته می‌شود. خواسته‌ها در دو گروه معقول و نامعقول قرار دارند. آیا ورزشکاری که به تازگی ورزش را شروع کرده است و هنوز آن ظرفیت و پتانسیل را در خود به وجود نیاورده است و با مصرف مواد یا انواع قرص‌ها می‌خواهد مثل یک ورزشکار حرفه‌ای عمل کند در چه سطحی از جهان‌بینی قرار دارد؟ وقتی حتی تفکر نمی‌کند که با این کار چه بلایی به عضلات بدنش وارد می‌شود، آیا چیزی از جهان‌بینی را یافته است جهان‌بینی؛ یعنی این که انسان بداند ورزش می‌کند تا سالم بماند.

نویسنده: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر فاطمه، مرزبان خبری پارک آزادگان زاهدان
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر بنفشه از نمایندگی خواجو، دبیر سایت
گروه ورزش همسفران

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .