تعدادی از رهجویان لژیون چهارم از نمایندگی رودکی در باب دستور جلسه «جهانبینی ۱و ۲» چنین نوشتند:
سلام دوستان پروانه هستم یک همسفر
در ابتدا خدا را شکر گذارم که در کنگره 60 هستم و آموزش میگیرم. جهانبینی الفبای ساده کردن یک زبان مطالب است که استاد معلم باید بلد باشد تا بتواند علم را انتقال بدهد و در جهانبینی 1 و 2 این قاعده رعایت شده است. جهان بینی، یعنی شناخت جهان درون و بیرون و جهان بینی بیرون شامل: درک، احساس ما نسبت به کل هستی است. جهان بینی درون شامل: درک و احساس ما نسبت به درون خود است، برای اینکه جهانبینی ما تغییر کند باید دانایی افزایش پیدا کند و برای بالا بردن دانایی از مثلث جهالت که ترس، ناامیدی و منیت است باید عبور کنیم تا به دانایی موثر برسیم ما با دانایی و شناخت جهان درون و بیرون میتوانیم به اهدافمان برسیم، اگر انسان حسش آلوده نشود، حواسش جمع باشد و با هوشياری درون خود را تزکیه و پالایش کند تا کمتر دچار اشتباه میشود. بهتر میتواند خود را از تاریکی بیرون بیاورد. زمانی که من وارد کنگره شدم حتی معنی لغت جهانبینی را هم نمیدانستم وقتی جزوه جهانبینی را مطالعه کردم معنی آن را یاد گرفتم متوجه شدم چقدر نگاه و نگرش من نسبت به دنیای درون و بیرونم غلط است و باید آن را اصلاح کنم. امید است که بتوانم در مسیر درست ثابت قدم بمانم و قدرت تشخیص خوب را با توجه به آموزشها دریافت کرده باشم تا چراغ راهی باشد برای بهتر زندگی کردن. در پایان از استاد جهانبینی آقای امین که درس زندگی کردن را به ما آموخت و از راهنمای خوبم خانم سمیه تشکر میکنم امیدوارم در پناه خداوند سلامت، تندرست باشند.
سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر
بنیانگذار کنگره 60، معتقد است علاوه بر جسم، روان جهانبینی نیز بر اثر مصرف مواد دچار آسیب و تخریب میشوند. بد از درمان جسم، سیستم ایکس باید با جهانبینی به تعادل و سلامت مطلوب برسند؛ اگر بخواهیم جهانبینی را تعریف کنیم، میتوانیم بگوییم آنچه ما نسبت به کل هستی برداشت، ادارک و احساس مینمائیم، جهانبینی گفته میشود. در پروسه درمان اعتیاد علاوه بر جسم، روان و جهانبینی باید با مطالعه بالا بردن دانایی تفکرات به تعادل برساند. در جهانبینی ما به دنبال فراگیری قوانین زندگی هستیم زندگی ما شیبه یک بازی بزرگ و گسترده است که باید قوانین آن را بلد باشیم تا بتوانیم گام اول یادگیری را برداریم که سه نیروی اصلی به نام ترس، منیت و ناامیدی در ما وجود دارد. ما باید بدانیم که چنین نيروهايی چرا در ما وجود دارد؟ چرا حسها در ما قدرتنمایی میکنند؟ ترس، منیت و ناامیدی ابزارهایی هستند در اختیار نیروهای بازدارنده قطبهای منفی در نفس اماره هستند، زیرا مانع رشد دانایی ما بشوند. دانایی محکمترین سپر در برابر تحقق خواستههای نامعقول ما میباشد. هر چقدر دانایی ما بالاتر برود گنجایش و ظرفیت ما هم بیشتر میشود.
سلام دوستان محترم هستم همسفر
جهانبینی، یعنی نگاه ما به کل هستی، جهان درون و بیرون که شامل برداشت، ادراک و دریافت و احساس ما نسبت به خودمان و جهان پیرامون ما میباشد. در کنگره ۶۰، مسئله جهانبینی وجود دارد و برای درمان اعتیاد یک مثلث داریم که دارای سه ضلع جسم، روان و جهانبینی است. انسان باید در هر سه مورد به تعادل برسد و در مورد مبحث جهانبینی نوشتار و مکتوبات وجود نداشت و جزوه جهانبینی در سال ۱۳۸۲ توسط استاد امین نوشته و چاپ شد که برای ما مانند الفبای زبان هستند که برای درک مفاهیم و آموزش در کنگره باید الفبای آن را بلد باشیم. هدف کنگره از جزوههای کنگره این است که یکسری تعاریفی را مطرح میکند که تصور ذهنی در فرد به وجود میآورد. استاد امین میفرماید: اگر پایهها را درست قرار بدهیم و قوی و مستحکم باشد، مانند یک بنای عظیم است که روی آن میتوان بنای صد طبقه ساخت. برای اینکه بتوانیم آموزشها را درک کنیم در جزوه جهانبینی از روش مدل یک شهر وجودی یا یک کشور استفاده مینماییم. نفس اماره مانند قبیله وحشی هستند، انسانهایی که دنبال خواستههای نامعقول هستند، ذرات های ناخالصی و سازمان های مافیایی نماد ساختارهای منفی هستند. وقتی انسان بتواند این موارد را تصویر سازی کند به راحتی خیلی چیزها را میفهمد. علم جهانبینی متعلق به تمام انسانها است که میخواهند از عمق تاریکی خارج بشوند و به یک طناب قوی قرقره نیاز دارند که آن علم کنگره است. خدا را شاکرم که در مسیر کنگره قرار گرفتم، از آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزارم و از راهنمای عزیزم خانم سمیه بابت آموزشهای نابشان تشکر میکنم.
رابط خبری: همسفر مدینه رهجوی راهنما همسفر سمیه «لژیون چهارم»
ویرایش، تنظیم مطلب: نگهبان سایت همسفر نگین
ارسال مطلب: دبیر سایت همسفر اعظم
همسفران نمایندگی رودکی
- تعداد بازدید از این مطلب :
51