همسفر فرانک؛
ما انسانها حق زندگی کردن داریم؛ برای اینکه در زندگی آسایش و آرامش داشته باشیم باید قانون را رعایت کنیم. قوانین چیزهایی هستند که همه ادیان به آن اعتقاد دارند، مانند: غیبت نکن، دروغ نگو، تهمت نزن، مسخره نکن، خیانت نکن و ... . وقتی آنها را رعایت کردیم؛ به حال خوش میرسیم، میتوانیم خوب فکر کنیم و درست تصمیم بگیریم.
اگر من در ذهن خود به خداوند ایمان و توکل نداشته باشم، مرتب از آینده تصاویر وحشتناک به وجود میآورم و این باعث میشود میان درون و بیرون من جدایی بیافتد و به جای اینکه در بیرون یک محیط آرام داشته باشم، در دنیایی به هم ریخته و آشفته زندگی کنم. هر قدر درون و برون من به هم نزدیکتر باشد از آرامش بیشتری برخوردار میشوم این در حالی است که با افزایش فاصله بین این دو پریشانتر خواهم شد.
برای بیداری خود باید به گذشته رجوع کنم، ببینم چه اشتباهاتی مرتکب شدهام و از آنها درس بگیرم؛ چون تجربههای ارزشمند در سختیها به دست میآید. انسان اگر با هیولا نجنگد شجاع نمیشود.
همسفر مریم (م)؛
در جهان هستی هر چیز قانونی دارد، دانستن قوانین زندگی و جهانبینی کمک میکند تا در معاشرت با اطرافیان و دوستان بهترین عملکرد را داشته باشیم، دچار مشکل نشویم. انسان با حواس پنجگانه همه چیز را حس میکند. اگر حسهای ما منفی باشد، زندگی سختتری را تجربه میکنیم و با حس درست و مثبت، زندگی راحتتر میگذرد.
در کنگره۶۰ میآموزیم که حس نام کتاب و عقل متن آن است. یعنی اول چیزی را حس میکنیم بعد عقل در مورد آن تصمیم میگیرد؛ برای همین است که وقتی راجعبه کسی یا چیزی فکر میکنیم او را در خواب میبینیم. مطلب مهمی که در این سیدی بیان شده قوانینی است که صراط مستقیم را برای ما نمایان میکند و خرد جهانی هم به آن معتقد است، مانند: دروغ نگو، خیانت، غیبت و قضاوت نکن. این قوانین ۱۹ تا هستن که اگر رعایت نشود عواقب آن دامنگیر من میشود.
باید نگاه کنم ببینم از وقتی به کنگره آمدهام عملکرد من چگونه بوده است! آیا توانستهام تحولی در خود و خانواده به وجود بیاورم؟ وقتی هنر زندگی کردن را بلد باشیم آرامش و آسایش داریم؛ باید درحال زندگی کنیم، با سختیها مواجه شویم تا تجربه کسب کنیم. با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشود میبایست نظم را سرلوحه کارها قرار دهیم؛ زیرا جهان برپایه نظم بنا شده است.
به قول سعدی:
«به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست».
همسفر مریم (ج)؛
ابتدا خداوند را سپاسگزارم که در مسیر دانایی قدم گذاشتهام و از آموزشهای کنگره۶۰ استفاده میکنم؛ زیرا دانستن قوانین زندگی و آموزش جهانبینی برای درست زندگی کردن الزامی است. یکی از مسائل مهم در زندگی حس است. ما به کمک حواس خود با طبیعت ارتباط برقرار کرده، اطلاعات را رد و بدل میکنیم.
حرکت ما بر مبنای حس است که این احساسات میتواند منفی یا مثبت باشد، عقل این حسها را آنالیز میکند؛ اگر حس آلوده باشد عقل تصمیم نادرست میگیرد و انسان را از مسیر مستقیم دور میکند؛ وقتی هنر خوب زندگی کردن را بدانیم به آرامش و آسایش میرسیم. صراط مستقیم راهی است که ما را به طرف ارزشها سوق میدهد و از ضدارزشها دور میکند.
من با تحمل سختیها تجربه پیدا میکنم و چرا که برای بالا رفتن و صعود کردن باید تجربه کسب کنم و سختیها را پشت سر بگذارم. اشخاصی که در گذشته یا آینده زندگی میکنند از زمان حال غافل میشوند و از زندگی بینصیب میمانند. چیزی که وجود دارد زمان حال است بنابراین باید نگرانیها را از خود دور کنیم و قوانین زندگی را بیاموزیم؛ تا از ترسهای خود آسوده شویم.
تهیه گزارش و تایپ: همسفر فرانک، همسفر مریم (م)، همسفر مریم (ج)
تایپ: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویراستاری و تنظیم: همسفر زهرا دبیر سایت
ارسال کننده: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امیر- اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
34