English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی تغییردر افکار و اندیشه است

جهان‌بینی تغییردر افکار و اندیشه است

دومین جلسه از دوره پانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی راهنمای محترم مسافر فریدون، نگهبانی مسافر مهرداد و دبیری مسافر حمید با دستور جلسه «اول جهان‌‌‌‌‌‌بینی 1و2» و دستور جلسه دوم «جشن اولین سال رهایی مسافر سعادت» در روز پنج‌شنبه 18 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان فریدون هستم یک مسافر، پیشاپیش هفته دیده‌بان را به همه دیده‌بانان کنگره 60 این ستون‌های کنگره تبریک و تهنیت می‌گویم وهمیشه در کنگره برای همه ما قابل احترام است. در مورد جهان‌بینی قطعاً همه لژیون‌ها با جزوه جهان‌بینی 1و2 آشنا شده‌اند و نیز مطالعه نمودند، جهان‌بینی تعاریف متعددی دارد ولی بهترین و کامل‌ترین تعریف که ما را‌ متوجه اطرافمان می‌کند تعریف استاد امین که‌ در‌ جزوه ‌جهان‌بینی1و2 در 33 صفحه بیان نمودند، استاد ‌امین از توفیق بزرگ صحبت نمودند ‌این توفیقی است که‌ در جلسات حضور پیدا کنیم، مطلبی که در خصوص جهان‌بینی مطرح است که در کنگره جهان‌بینی کار کنیم و یک فرد مصرف‌کننده جهان‌بینی را نمی‌داند و من با این تفکر موافق نیستم.

یک فرد مصرف کننده هم قطعاً جهان‌بینی بلد است و ما چیزی ‌که درکنگره ‌یاد می‌گیریم قوانین و حرمت‌ها‌ می‌باشد. یک فرد مصرف کننده با جهان‌بینی مواد مصرف می‌کند و به سراغ ‌ساقی می‌رود و یکی‌از عواملی که باعث یادگیری و شروع جهان‌بینی می‌شود این است که هر لحظه از خودمان بپرسیم برای چی؟ اکنون چرا من اینجا حضور دارم و در قسمت مسافران و همسفران از خودمان بپرسیم که برای چی اینجا نشسته‌ایم. من در جلسه شیخ بهایی حضور داشتم و یکی از رهجویان بیان نمودند که جهان‌بینی یعنی اینکه من ساعت 5 درجلسه حضور داشته باشم و این که حالم خوب شود. استاد جلسه گفت: که اگر شما در ابتدای جلسه این مشارکت را کرده بودید من از جایگاه پایین می‌آمدم و حرفی نداشتم.

برای یک سفر اولی و فرد مصرف کننده جهان‌بینی همین معنی را می‌دهد. شخصی که ساعت 5 درجلسات عمومی شرکت نکند نمی‌تواند جهان‌بینی یاد ‎‌بگیرد، جهان‌بینی تغییردر افکار و اندیشه است، تا زمانی که تغییری در افکار و اندیشه اتفاق نیفتد هیچ‌گونه درمانی هم اتفاق نخواهد افتاد. آقای مهندس می‌فرماید: ۹۵ درصد درمان اعتیاد جهان بینی و ۵ درصد آن جسم است. ما باید تغییر در افکار و اندیشه‌ انجام دهیم همیشه به تمام رهجوهای خود می‌گویم که در بهترین حالت که داروی خود را سر وقت بخورد و غذایش و خواب شبانه‌اش سر موقع باشد، این در ‌اصل 5 درصد از درمانش اتفاق افتاده است. خیلی از ما فکر می‌کنیم از این شاخه به آن شاخه بپریم درمان می‌شویم، باید از شجره خبیثه پایین بیائیم و از شجره طیبه بالا برویم. در درمان اعتیاد تا زمانی که سیگار مصرف می‌کنید فقط از یک شاخه پریده‌ایم به شاخه دیگر و پرچم اعتیاد هنوز بالا است.
اگر یک پنجم دانایی شما بالا نرود نمی‌توانید یک پنجم مواد خود را کم کنید. این دانایی مؤثر است آن چیزی که یاد می‌گیریم ‌( دانستن) آن چیزی می‌فهمیدم و آن چیزی که درک می‌کنیم وقتی دانسته‌ها را فهمیدیم و آن را عملی و کاربردی کردیم قطعا به درک هم می‌رسیم. اگر توانستیم دانسته‌ها و آموزش‌هایی که داریم را پیاده و عملی بکنیم تازه یک پنجم را یاد گرفتیم و می‌توانیم یک پنجم مواد خود را کم کنیم. لازمه جهان‌بینی در کنگره جهان‌نبینی است فقط باید جهان اعتیاد را نبینید. در مورد دستور جلسه دوم اولین سال رهایی مسافر سعادت را به خودش و همسفرش و راهنمای همسفرش تبریک می‌گویم. انشاالله از مانده‌گاران کنگره باشند. یک خصوصیت خوبی که دارد مأخوذ به ادب است و جانب احترام را برای همه نگه می‌دارد و فکر می‌کنم همیشه حق او را می‌گیرند.

اعلام سفر مسافر سعادت: آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک، تخریب بیش از 20 سال مدت سفر 11 ماه و 25 روز زیر نظر راهنمای گرامی آقا فریدون با روش DST با داروی OT رهایی 22 ماه و 10 روز ورزش در کنگره فوتبال
آرزوی مسافر سعادت: آرزو می‌کنم تمام مصرف کنندگان دنیا به این حال خوش برسند.


آرزوی همسفر صدف: آرزو می‌کنم کنگره جهانی شود.
صحبت‌های مسافر سعادت: سلام دوستان سعادت هستم یک مسافر: از دیده‌بان محترم آقای مهدی صدیقی و مرزبانان دوره قبل و دوره جدید و راهنمای گرامی آقا فریدون تشکر می‌کنم.
صحبت‌های راهنمای همسفر خانم صفورا:سلام دوستان صفورا هستم یک همسفر، من هم تولد یک سال رهایی مسافر سعادت را به راهنمای محترم آقا فریدون تبریک عرض می‌کنم. زمانی که خانم صدف وارد کنگره شد درگیر بیماری ام اس بودند و با سفر خیلی خوبی که داشتند و همچنین نوشتن سی دی‌ها و فرا گرفتن آموزش‌ها توانستند جهان‌بینی را در زندگی خود پیاده کنند و به بهبودی قابل توجهی برسند. 
تایپ: مسافر حسین و مسافر محمد
عکس: مسافر حمید و مسافر یحیی
تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد


 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .