دهمین جلسه از دور دهم سری کارگاههای آموزشی عمومی ویژه مسافران و همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی رضا مشهد به استادی راهنمای محترم مسافر مهدی، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر مهدی با دستورجلسه " جهان بینی 1 و 2 " پنجشنبه 18 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر
از نگهبان و دبیر عزیز تشکر میکنم که فرصت خدمت را در اختیار من قراردادند.
در مسیر زندگی، با تفکر کنگره ۶۰ آشنا شدم، جمع شما دوستان، برای من محل یادگیری است و امیدوارم در این جلسه مشارکتهای خوبی صورت بگیرد تا بازهم آموزش ببینم.
در جزوههای جهانبینی کنگره با مفاهیم کاربردی در قالب دو بخش؛ جهانبینی ۱ و ۲ آشنا میشویم، درست مانند کتاب راهنما که انسانها را از تاریکی بهسوی نور هدایت میکند.
من قبلاً در دوران دبیرستان با کلمه "جهانبینی" آشنا شده بودم، اما وقتی وارد کنگره شدم، با کتاب جهانبینی استاد امین مواجه شدم و ابتدا فکر کردم که دوباره وارد فضای خشک مدرسهای شدهام حتی کمی مقاومت هم داشتم ولی بعدها متوجه شدم مطالب بهزبان ساده و قابلفهم نوشتهشدهاند تا یادگیری بهتر اتفاق بیفتد.
جهانبینی در کنگره یعنی نگاه، درک و احساس من نسبت به خودم، خانوادهام، جامعهام و جهان پیرامونم، قطعاً پدر و مادر، معلمان و اطرافیانم در شکلگیری این دیدگاه نقش داشتند، آنها درس درست زندگی کردن را به من آموختند ولی من یا نخواستم یاد بگیرم یا ناخواسته یاد نگرفتم.
امروز میفهمم که با گوش نکردن و آموزش ندیدن بهجاهایی رسیدم که متعلق به من نبود و باعث نارضایتیام شد، حالا باید تغییر کنم.
به فرموده حافظ: در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند / گر تو نمیپسندی، تغییر کن قضا را
برای تغییر، باید از نگرش خود شروع کنیم، اگر در وضعیت اقتصادی خوبی نیستیم و خواهان بهبودیم، ابتدا باید نگرشمان به پول و اقتصاد را تغییر دهیم، اگر در زندگی خانوادگی با مشکل روبهرو هستیم باید قوانین زندگی مشترک و هستی را یاد بگیریم و اجرا کنیم، تنها در این صورت است که میتوانیم به آرامش و آسایش برسیم؛ به همان حال خوشی که در کنگره از آن صحبت میشود.
با تغییر نگرش، میتوانیم عاشق شویم، زیباییها را ببینیم، از رنگها، عطر گلها و سبزی درختان لذت ببریم، همسر و فرزندانمان را دوست بداریم و زندگی را با تمام وجود حس کنیم، تغییر دید و نگرش، ما را از تفکر افیونی به انسانی شاد و عاشق تبدیل میکند، همه اینها در کتابهای جهانبینی کاربردی ۱ و ۲ نوشتهشده، به شرطی که در زندگی به کار ببریم، وقتی این تغییر اتفاق میافتد، حسها و تفکر ما کوک میشود و به فرموده بزرگان، آدم میشویم.

یاد داستانی افتادم در مورد آدم و حوا، از یک خانمی پرسیدم؛ بهترین شوهر دنیا چه کسی بوده، گفت: آدم، گفتم: مگر ما آدم نبودیم؟ گفت: آدم بودید، اما سرکش، فرق آدم با شیطان در پذیرش اشتباه و کرنش است، ما هم اگر امروز اینجا هستیم، به خاطر آن است که پذیرفتیم بیمار هستیم، گناهکاریم، و راه را اشتباه رفتیم و خوشبختانه، با پذیرش و تغییر، پرونده اعتیاد در کنگره بسته شد
از اینکه با سکوت زیبایتان به صحبتهای من گوش کردید از همه شما عزیزان سپاسگزارم.
تایپ و ویرایش: مسافر جلال لژیون پنجم
ارسال خبر: مسافر علی لژیون نهم
تأیید خبر: مسافر داوود لژیون سوم
مرزبان خبری: مسافر مصطفی
- تعداد بازدید از این مطلب :
43