نهمین جلسه از دورهی دهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی اردستان با استادی مسافر محسن و نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر مجید با دستور جلسه "جهانبینی ۱ و ۲" سهشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ شروع به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
با تشکر از آقا مصطفی نگهبان محترم که اداره جلسه و استادی را به من واگذار کردند و شکر خدا که فرصت خدمت در این جایگاه را داد. از آقای مهندس بابت فراهم کردن این بستر، از راهنمای خوبم آقای ایوبی و از ایجنت محترم علی آقا سپاسگزارم. پنجمین سال رهایی راهنمایم آقا علیرضا را تبریک میگویم و بهترینها را برایشان آرزو میکنم.
دستور جلسه امروز، جهانبینی است. جهانبینی، یعنی دریافت و احساس ما نسبت به کل هستی، جهان درون و بیرون. در کنگره ۶۰، این مفهوم توسط آقای مهندس و آقای امین به ما آموزش داده میشود تا بتوانیم نادیدههای جهالت و اهریمن را ببینیم و بشناسیم. کنگره معتقد است درون ما آینهای برای بیرون است و بالعکس. اگر صفاتی در درون ما وجود دارد، در رفتار ما نیز نمود پیدا میکند.
جهانبینی، یعنی یادگیری قوانین زندگی؛ وقتی این قوانین را بلد نباشیم هم به خودمان آسیب میزنیم و هم به دیگران. با یادگیری این قوانین، به صلح و آرامش میرسیم و از زندگی لذت میبریم. مشکلات در زندگی ناشی از کمبود آگاهی و دانایی است. برای هر اقدامی، باید در مورد آن دانش کافی داشته باشیم.
صفات پنهان انسان، مانند حسد و منیت، با آموزش قابل شکست هستند. اگر دانایی نداشته باشیم، به مراحل پایین نفس (نفس اماره) میرسیم که خصوصیات حیوانی دارد. با افزایش دانایی، به نفس مطمئنه نزدیک میشویم. ضعف جهانبینی فقط مختص افراد درگیر اعتیاد نیست؛ بسیاری از افراد در جامعه، حتی با تحصیلات بالا، ممکن است تصمیمات عجولانه بگیرند و بدون آگاهی قضاوت کنند.
قبل از ورود به کنگره، دیدگاه من نسبت به افراد مصرفکننده منفی بود؛ اما جهانبینی من تغییر کرد. مقوله جهانبینی در درمان اعتیاد (جسم، روان و جهانبینی) بسیار مهم است. جسم و روان با دارو و آموزش بهبود مییابند؛ اما جهانبینی نیازمند سالها کسب دانایی است. مصرفکننده بودن بر روان و جهانبینی فرد تأثیر منفی میگذارد و برای درمان، هر سه ضلع باید به تعادل برسند.
در دوران مصرف، من به عنوان یک پدر، نمیتوانستم با فرزندم ارتباط درستی برقرار کنم؛ اما بعد از رهایی، رفتارم تغییر کرد. این نشان میدهد که مواد مخدر بر افکار ما تأثیر میگذارد و نیازمند درک و استفاده از آموزشها در زندگی روزمره هستیم.
برای رسیدن به رهایی کامل، باید در کنار مصرف دارو، در کلاسها شرکت کنیم و آموزشها را جدی بگیریم. کسانی که در این مسیر تلاش میکنند، به نتایج خوبی میرسند. رهایی افراد متفاوت است؛ مانند کلاس درس که شاگردان قوی، متوسط و ضعیف دارد. باید تلاش کنیم به آگاهی و جهانبینی مدنظر برسیم و از آن در زندگی خود استفاده کنیم.
تایپ: مسافر مجید لژیون پنجم
ویراستاری: مسافر مصطفی لژیون پنجم
عکاس: مسافر محسن لژیون دوم
تنظیم و ارسال: مسافر مجتبی لژیون پنجم
- تعداد بازدید از این مطلب :
123