English Version
This Site Is Available In English

ما هیچ‌کس را نمی‌توانیم تغییر دهیم

ما هیچ‌کس را نمی‌توانیم تغییر دهیم

به نام قدرت مطلق الله                         
این سی‌دی ما را با تعریف دیگری از جهان‌بینی روبه‌رو می‌کند؛ اینکه در جهان‌بینی ما قوانین زندگی در جامعه را فرا می‌گیریم، قوانینی که برای همگان است اما رعایت آن‌ها به نفع خود ماست. از سویی مطرح می‌شود که هدف از تمامی آموزش‌ها این است که جهت صراط مستقیم برایمان نمایان شود و ما با حرکت در این راه به مسیر اصلی و انسانی خود برگردیم. صراط مستقیم همان راهی می‌باشد که در کلام‌الله بیان شده است؛ در واقع رعایت قوانین و فرامین الهی است که انسان را در مسیری درست قرار می‌دهد تا هم خودش و هم دیگران در جهانی امن و آرام زندگی کنند و به سوی ارزش‌های انسانی، صعود نمایند. در این سی‌دی از انسان خواسته می‌شود تا به وجود خودش نگاهی داشته باشد و ببیند در مدتی که آموزش گرفته چه تغییراتی داشته است و برای کوچکترین تغییر خود ارزش و اهمیت قائل باشد و از این موفقیت لذت ببرد؛ چراکه در پرتو همین لذت‌های کوچک است که به آسایش و آرامش خواهد رسید. از سویی به او هشدار داده می‌شود که برای بیداری باید نگاهی به گذشته بیندازد و ببیند چه اشتباهاتی مرتکب شده است. مهمترین مسئله این است که آگاهی و بیداری بدون اندوختن تجربه به‌دست نخواهد آمد و تجربه سختی‌ها و رنج‌ها به انسان کمک می‌کند تا ارتقاء یابد.
در بخشی دیگر گفته شده که اصلاح فقط در مورد انسان‌هایی انجام می‌پذیرد که خود خواستار اصلاح باشند و بخواهند تغییر کنند؛ در غیر این صورت ما هیچ‌کس را نمی‌توانیم تغییر دهیم. در واقع انرژی و تمرکز تغییر فقط بایستی بر روی صفات شخصی انسان باشد نه اینکه بخواهد دیگران را تغییر بدهد. در جای دیگر از انسان امروز که درگیر مسائل و مصائب گوناگون است خواسته می‌شود در زمان حال یا در لحظه اکنون زندگی کند، از گذشته درس بگیرد و برای آینده برنامه‌ریزی داشته باشد، اما درگیر گذشته و آینده نشود؛ زیرا جز ترس و نگرانی بیهوده چیزی به ارمغان نخواهد داشت. 
دلیل این موضوع که انسان‌ها آرامش ندارند و در رنج هستند این است که تصاویر ذهن خود را همچون هیولایی ساخته‌اند که صور آشکار و پنهان وجود آن‌ها را از هم جدا کرده است. در واقع زمانی که افکار و اندیشه انسان در آرامش نیست، میان درون و بیرون وجودش فاصله می‌افتد و همین موضوع باعث آشفتگی او خواهد شد که تنها راه نجات یافتن در تزکیه و پالایش یا برگشت به صراط مستقیم و رعایت فرامین الهی است. آقای مهندس می‌فرمایند: تمام پالایش انسان برای این است که بتواند ظاهر و باطن خود را باهم منطبق کند و این راز آرامش وجود اوست.

منبع: سی‌دی حلقه‌های آفرینش ۲
نویسنده: راهنما همسفر امیره (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر امیره (لژیون هفتم)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .