وادیهای اول تا پنجم، ما را برای تفکر و اینکه بیهوده به این دنیا نیامدهایم آماده میکند. هیچکس به اندازه خود ما به فکر ما نیست، نباید از بقیه انتظار داشته باشیم و مسؤلیت کارهایمان باید بهعهده خودمان باشد. در وادی پنجم سه جهان معرفی میشود که عبارتند از: جهان فیزیکی، جهان خواب و جهان ذهنی. جهان ذهنی بسیار قدرتمند است. درواقع، نشانه قدرتمند بودن جهان ذهنی این است که هر چیز غیرممکن را میتوان در ذهن تصور کرد.
جهان ذهنی؛ یعنی خلق همهچیز به صورت درونی. جهان ذهنی ابزاری است که صرفاً به انسان تعلق گرفت تا بتواند با هستی ارتباط برقرار کند و بواسطه اختیار جایگاه خود را در هستی کشف کند. هر چیز در هستی به همان اندازه که قدرت سازندگی دارد به همان نسبت هم باعث تخریب میشود.
جهان ذهنی چیست؟ ذهن مانند سیاهچاله است. ویژگی سیاهچاله این است که اجرام بسیار فشرده شده و بینهایت سنگینی هستند و قابلیت این را دارند که هر چیزی را به سمت خودشان جذب کنند؛ حتی نور را و چون نور را از خودشان عبور میدهند، به چشم ما بازگشت نمیخورد و برای ما نامرئی و ناپیدا هستند. ذهن انسان هم به همین صورت است، تمامی ذرات مثبت، امواج مثبت و منفی را به سمت خود جذب کرده و از تأثیری که در دنیای بیرون میگذارد قابل شناسایی است. انسان باید جهان ذهنی خود را بشناسد و برای رسیدن به آرامش ذهن بایستی از ضدارزشها عبور کنیم و در مسیر ارزشها ادامه مسیر دهیم. زمانیکه ما به موضوعات بد فکر میکنیم، قطعاً یک میدان جاذبه منفی قوی را جذب میکنیم، هر چقدر روی افکار منفی متمرکز شویم، وسعت این میدان بزرگتر میشود و به وجود انسان میچسبد و جزیی از وجود فرد خواهد شد، بطوریکه آنقدر غرق در افکار میشود که توانایی تشخیص جنس افکار را از دست میدهد و فقط سنگینی آن را درون خود احساس میکند. در واقع برای دریافت آرامش در ذهن و روان لازم است روی یک خواسته متمرکز شویم و از یکسری خواستههای نامعقولمان بگذریم تا رشد پیدا کنیم.
منبع: سیدی جهان ذهنی از آقای مهندس
نویسنده: همسفر نرگس رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم)
عکاس: همسفر مرضیه رهجو راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا
- تعداد بازدید از این مطلب :
43