کنگره۶۰ تنها سازمانی است که برای درمان اعتیاد، هر سه ضلع درمان را در نظر گرفته و برای درمان قطعی اعتیاد، به تعادل رساندن جسم، روان و جهانبینی را لازم میداند. کسانی که در کنگره درمان جسمی خود را با مصرف دارو به نتیجه میرسانند، روان آنها نیز به دنبال سلامت جسم به تعادل میرسد. اما قسمت جهانبینی مقولهای جداگانه است که نیاز به تلاش و حرکتی مستقل از جسم و روان دارد. جهانبینی برای این است که من بتوانم ریشه خطاهای خود را پیدا و حل کنم و از مسیر ضدارزشها به مسیر ارزشها قدم بگذارم. برای این کار، باید قوانین زندگی را فرا بگیرم؛ قوانینی که تنها در جهانبینی استاد امین آموزش داده شده است. من فهمیدم اگر بخواهم تغییر کنم، باید داناییام افزایش یابد. برای بالا بردن دانایی، باید از مثلث جهالت که شامل ترس، ناامیدی و منیت است، عبور کنم.
در جهانبینی، با نفس اماره، لوامه، مطمئنه و نیروهای بازدارنده آشنا شدم. قبل از کنگره، تنها اسم آنها را شنیده بودم؛ اما شناختی از آنها نداشتم. پس از آموزش در کنگره و نوشتن سیدیهای جهانبینی و مطالعه جزوه آن، اطلاعاتم درباره این قوانین بسیار افزایش یافت. بهگونهای که در شرایط خاص و در زمان حمله نیروهای تخریبی، صدای درون خودم و صدای نیروهای مثبت و منفی را به خوبی میشنوم. قبل از آموزش جهانبینی، من فرمانبردار نیروهای منفی بودم؛ اما امروزه با آموزشهای خوب آقای مهندس، استاد امین و خانم زهرا جهانی، توانستم با نیروهای منفی خود مقابله کنم و نادانیام را به دانایی تبدیل کنم. کنگره ۶۰ در کنار آموزشها، ورزش را به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای کمکی درمان و به تعادل رسیدن مسافران و همسفران میداند و امکانات و فضای ورزشی را نیز فراهم کرده است. شاید برای همه این سوال پیش بیاید که ورزش چه نیازی به جهانبینی دارد یا چرا بچههای کنگره۶۰ باید هر جمعه صبح زود، همه فصول به پارکها بروند. مطمئناً اینجا باید بگویم وقتی من به آقای مهندس ایمان دارم، پس هر قانونی که میگذارند باید انجام دهم؛ زیرا ایشان خیر بچههای کنگره۶۰ را میخواهند.
اگر در ورزش هدفی را دنبال کنیم، جهانبینی و نگرش فرد تغییر میکند. گفته معروفی هست که میگویند: «آموزش در جمع صورت میگیرد.» و ورزش هم همینطور است؛ زیرا همه با هم در گروهی خاص، مثل تیم والیبال، یک هدف را دنبال میکنند و در اینجاست که تغییرات به خوبی صورت میگیرد. دید و نگرش کنگره به ورزش بسیار متفاوت است؛ برای سالمسازی جسم و روان باید ورزش کرد. در کنگره، ورزش برای قهرمانی نیست، بلکه به دید پهلوانی نگاه میشود؛ یعنی باید با اخلاق باشیم، حرمتها را نگه داریم و قوانین را رعایت کنیم. برد و باخت مهم نیست، بلکه مهم آموزش گرفتن است. من در سال گذشته با گروه بدمینتون پردیسان به پارک طالقانی رفتیم. با اینکه هوا خیلی سرد بود و وقتی به پارک رسیدیم، تازه طلوع خورشید را دیدیم. همین که طلوع خورشید را میبینی، انرژی بسیاری را در اول صبح میگیریم. ما ساعت ۷ صبح به پارک رسیدیم؛ اما این پارک بسیار شلوغ بود و همه مسافران و همسفران به ورزشهای مورد علاقه خود مشغول بودند. من با دیدن این ورزشکاران با خود گفتم آیا اینها همان مصرفکنندگان در گذشته بودند که الان در ورزش قهرمان میشوند؟ از دیدن این همه جمعیت، آنقدر به وجد آمده بودم و آنقدر انرژیم بالا بود و هیجان زیادی داشتم که احساس غرور و افتخار به من دست داد. از اینکه همسفر هستم، خیلی افتخار میکنم و از آقای مهندس حسین دژاکام به خاطر سندی بینقص که آماده کردند، تشکر میکنم؛ سندی که به همه کمک میکند تا به سوی سلامت روان، جسم و جهانبینی پیش بروند. یکی دیگر از مسائلی که در ورزش آقای مهندس اهمیت دادهاند، این است که تمام رشتههای ورزشی را در کنگره قرار دادهاند تا هر کس به هر ورزشی که علاقه دارد، بپردازد. حتی خود من دیدهام که همسفران با سن بالا ورزشهایی را انجام میدهند که این نشانه امید و جوانی در دل همسفران است. وقتی همسفران با هر سنی به ورزش مشغولند، خانمهای عابر وقتی آنها را میبینند، تشویق میشوند که آنها هم ورزش کنند. کلام آخر اینکه از آقای مهندس و استاد امین برای تمام آموزشهایشان تشکر فراوان دارم و از خداوند میخواهم همیشه سالم و سلامت باشند.
نویسنده: همسفر انیسه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یکم) از نمایندگی پردیس، رشته ورزشی والیبال
رابط خبری: همسفر معصومه، مرزبان خبری پارک پردیسان
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر الهه از نمایندگی صالحی، دبیر سایت
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰
- تعداد بازدید از این مطلب :
110