English Version
This Site Is Available In English

انسان را از تارکی و سقوط به دره هولناک پوچ گرایی نجات می‌دهد

انسان را از تارکی و سقوط به دره هولناک پوچ گرایی نجات می‌دهد

جهان‌بینی محور اصلی حرکت در کنگره۶۰ است. وجه تمایز و علت موفقیت کنگره  نسبت به گروه‌های دیگر این است که در قسمت مسافران و همسفران برای آموزش جهان‌بینی اهمیت بسیاری قائل است و این امر باعث می‌شود که برگشت به مصرف مواد مخدر بسیار کمتر از سایر NGO دیگر است. جهان‌بینی به ما می‌گوید: فرد باید تلاش کند و برای رسیدن به هدف، باید خواسته داشته باشد و نیروهایی مافوق الهی در این امر ما را یاری می‌کنند تا ما به خواسته و هدف خود دست‌ یابیم. جناب مهندس حسین دژاکام به همراه استاد امین دژاکام در مورد جهان‌بینی بسیار فرموده‌اند که با آموزش گرفتن این امور می‌توانیم راه بهتر زندگی کردن را بیاموزیم.

جهان‌بینی، وادی‌ها، کتاب‌ها و تمامی کلاس‌های آموزشی که برای ما گذاشته می‌شود تا بیشتر بدانیم ریشه خطاهای ما در کجاست. زمانی که آن خطاها را بیابیم آنگاه می‌توانیم در خود تغییراتی را ایجاد کنیم و این امر برمی‌گردد به تفکر و دانش ما، تا بتوانیم سه امر تغییر، تبدیل و ترخیص را در خود ایجاد کنیم.

در مورد اعتیاد هم مهم‌ترین مشکل ما عدم آگاهی به جهان‌بینی است. آن‌هایی که بازگشت می‌کنند، فقط روی مسئله جسم کار کرده‌اند. ما از مواد مخدر می‌ترسیم و از آن در اندیشه خود یک غول بی‌شاخ و دم ساخته‌ایم که می‌گوییم برای در آمدن از این دام هیچ راهی وجود ندارد و فرد معتاد هیچ زمان درمان نمی‌شود، در حالی که جهان‌بینی می‌گوید نباید از ماده ترسید، زیرا هر چه که از ماده تشکیل شده است عاجزتر از انسان است.

در خلقت اگر دیدگاه انسان درست باشد اسیر ماده نخواهد شد و اگر هم اسیر شد حتما راهی است که به رهایی دست یابد و باید مسئله جهان‌بینی را در فکر و اندیشه خود کاربردی کرد جهان‌بینی مختص انسان است و به نیروی تفکر و تعقل  بستگی دارد این‌که ما چگونه جهان پیرامون خود را می‌شناسیم و چه عکس‌العملی داریم یعنی موضع انسان را در جهان مشخص می‌کند و نگرش انسان را نسبت به جهان هستی شکل می‌دهد و به طور کلی این جهان‌بینی به زندگی انسان معنی داده و او را از پوچی به دور نگه می‌دارد.

در مجموع جهان‌بینی در چند  مورد تاثیر دارد  عبارتند از: جها‌ن‌بینی باید از سمت عقل تایید شود. ۲) به زندگی انسان معنی دهد. ۳)جهان بینی باید آرمان پرور و شوق انگیز باشد. ۴) استعداد و قدرت تقدس بخشیدن به هدف‌های انسانی و اجتماعی را داشته باشد. ۵) جهان‌بینی ما باید تعهدآور و مسئولیت ساز باشد و این جهان بینی تنها در کنگره شصت به ما آموزش داده شده است، زیرا از یک طرف شناخت کاملی از آفریننده عالم هستی دارد و نظام هستی بر اساس خیر و رحمت و رساندن موجودات به سعادت و کمال است.

موجودات عالم با نظامی هماهنگ در جهت حرکت به کمال به سوی پروردگار عالم در حرکت هستند.  آفرینش هیچ موجودی از روی بیهودگی نیست، بلکه جهان بر اساس یک سلسله قوانین که قوانین الهی نامیده می‌شود اداره می‌گردد. در میان موجودات جهان انسان اشرف مخلوقات است و جهان‌بینی است که تعهد و مسئولیت افراد را نسبت به خودش، نسبت به همنوعانش، نسبت به محیط، طبیعت و نسبت به خداوند به وجود می‌آورد. بر این اساس انسان را از تاریکی و از سقوط به دره هولناک پوچ گرایی نجات می‌دهد. باشد روزی که همه ما بتوانیم این نوع جهان بینی را در زندگی خود عملی کنیم.
 
نویسنده: همسفر معصومه، رشته ورزشی بدمینتون،(نمایندگی گیلان)
رابط‌خبری و عکس: همسفر هانیه مرزبان خبری پارک محتشم گیلان
ویراستاری و ارسال: همسفر اعظم از نمایندگی صالحی، پارک طالقانی، دبیر سایت
گروه ورزش همسفران کنگره ۶۰
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .