چهاردهمین جلسه از دورهی بیستوسوم سری کارگاههای آموزشی ویژهی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی زنجان؛ با استادی راهنمای تازهواردین مسافر یحیی، نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر اردلان؛ با دستور جلسهی جهانبینی ۱و ۲ در روز سهشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان یحیی هستم یک مسافر؛ در رابطه با دستور جلسهی جهانبینی ۱ و ۲ باید بگویم که: پیش از آشناییام با کنگره ۶۰ هیچ شناخت یا درکی از مفهوم جهانبینی نداشتم، زمانی که برای اولینبار وارد کنگره شدم، راهنمای تازهواردین برایم مثلث درمان اعتیاد را ترسیم کرد؛ ایشان توضیح دادند که فردی که وارد وادی اعتیاد میشود، در سه بخش اساسی دچار آسیب و درگیری میگردد: جسم، روان و جهانبینی.
جسم با استفاده از داروی اپیومتینکچر به تعادل نسبی میرسد، همین تعادل جسمی به من این توان را داد که قادر باشم تا در جلسات آموزشی کنگره حضور یابم و مفاهیم جهانبینی را فرا بگیرم؛ اگر این تعادل ایجاد نمیشد و من توان نشستن در کلاس را نداشتم، امکان آموزش برای من ممکن نبود؛ اما این سؤال همچنان در ذهنم باقی بود که جهانبینی به چه دردی میخورد؟ با گذشت زمان درک کردم که جهانبینی، ابزاری برای رهایی انسان از تاریکیها و ناآگاهیهای درونی است.
هر جلسه که آغاز میشود، نگهبان جلسه اعلام میکند که: سکوت میکنیم و در این سکوت، از جهل و نادانی خود به خداوند بزرگ پناه میبریم، این جمله برای من بسیار تأثیرگذار بود، چرا که دریافتم جهانبینی که پیشتر داشتم، در حقیقت چیزی جز جهل و ناآگاهی نبود.
اکنون بر این باور هستم که اگر بتوانم جهل و نادانی خود را درمان کنم، میتوانم جهانبینی را نیز بیاموزم؛ این یادگیری از مسیر آگاهی و دانایی میگذرد؛ دانشی که به مرور زمان و از طریق آموزشهای کنگره کسب میشود.
در نوشتار مصرفکننده کیست؟ آمده است که فرد مصرفکننده، بیماری است که به واسطهی مصرف مکرر مواد مخدر یا آنتیایکس، در وجود خود تخریب ایجاد کرده است؛ تخریبی که نهتنها خود، بلکه اطرافیان را نیز آزار میدهد، حال، چگونه میتوان این وضعیت را اصلاح کرد؟ با آموزشهایی که در کنگره ارائه میشود، این آموزشها برای من مانند یک طناب نجات است که مرا از درون چاه تاریکی بیرون میکشد.
اگر این آموزشها را به درستی فرا بگیرم و در زندگی کاربردی نمایم، به مرور میتوانم از تاریکی فاصله بگیرم و به سمت روشنایی حرکت کنم؛ جهانبینی از مسیر دانایی حاصل میشود و دانایی نیز بر پایهی مثلثی شکل گرفته که اضلاع آن: تجربه، تفکر و آموزش است، این سه مؤلفه را من در کنگره ۶۰ میآموزم و تمرین میکنم.
در روی جلد جزوهی جهانبینی نوشته شده است: جهانبینی کاربردی؛ این جمله بسیار کلیدی است، اگر من این آموزشها را تنها یاد بگیرم و طوطیوار تکرار کنم و در زندگی به کار نبرم، تأثیری در بهبود وضعیت من نخواهد داشت؛ تأثیر واقعی زمانی پدیدار میشود که بتوانم آنچه را آموختهام، در زندگی روزمرهام به کار ببندم و از آن بهره ببرم. از این که به صحبت های من توجه کردید متشکرم.
.jpg)
خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:
تایپ: مسافر کامران از لژیون سوم
ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام
- تعداد بازدید از این مطلب :
245