همسفر مهناز
جهان هستی بر مبنای نظم و انضباط بنا نهاده شده است و قوانین خاص خود را دارد. ما اگر بخواهیم درست زندگی کنیم؛ ابتدا باید قوانین زندگی را رعایت کنیم و میتوانیم آن را از کارهای کوچک شروع کنیم. یکی از این قوانین، انجام ندادن و دوری از ضدارزشها است؛ یعنی دروغ نگوییم، حسادت نکنیم، گرانفروشی نکنیم، غیبت نکنیم، تهمت نزنیم. اگر قوانین را رعایت نکنیم به ضرر خود ما است و همانند بومرنگ به خودمان برمیگردد.
نکته مهم دیگر رعایت نظم است. اگر کاری را به طور منظم و مکرر انجام دهیم؛ قطعاً در آن کار موفق میشویم؛ مانند متد DST که بر پایه نظم است. همین نظم، مسئله اعتیاد را حل کرده است. همچنین حس در زندگی از اهمیت ویژهای برخوردار است. زمانیکه حس ما نسبت به چیزی بد باشد، نمیتوانیم از آن مشکل خارج شویم؛ بنابراین باید حس خود را نسبت به آن موضوع تغییر دهیم. حس، اولین واکنش ما نسبت به اتفاقات است و پیامی است که در دل آن اتفاق نهفته است.
همسفر طیبه
آقای مهندس از ماه مبارک رمضان صحبت کردند و متد DST را از این ماه الهام گرفتند. آقای مهندس در مورد حلقههای آفرينش یا حیات فرمودند: «انسان در سه مرحله آموزش، نوجوانی و پختگی قرار دارد» در مرحله پختگی، ما باید در پی تکمیل عقل خود باشیم و تفکر خود را به فرمان عقل نزدیک کنیم. هر چیزی در هستی قانونی دارد و باید به آن عمل کنیم. هر چیز تلخ، برای بدن مضر است و سیستم بدن را دچار مشکل میکند. حرکات ما بر مبنای احساسات درونی ماست.
هدف جهانبینی در کنگره این است که صراط مستقیم برای ما نمایان شود و ما وظیفه داریم طبق فرامین الهی که در قرآن نیز بیان شده، زندگی کنیم. منفعت اجرای قوانین الهی به خودمان برمیگردد. فرمانبرداری از این قوانین در زندگی هنر است. هرچند تجربه، سختیهای فراوانی دارد؛ اما باید تجربه کسب کنیم.
هیچ فردی نمیتواند من را تغییر دهد؛ باید خود مراحل تغییر را مشخص و طی کنم. هدف آقای مهندس ایجاد محبت و بیرون نمودن ترس و نگرانی در انسانها است. خلقت بر مبنای نظم و قانون ایجاد شده است. زندگی بدون نظم، صرفاً رنج و عذاب است.
در انتهای سیدی، آقای مهندس به موضوع چاقی اشاره کردند که معضل بزرگ انسانها است. نظم در خوردن وعدههای غذایی از موارد بسیار مهم در کاهش وزن است. در نتیجه هر زمان که نظم را بر تواناییهای خود افزودیم؛ یعنی وظایف خود را به نحو احسن انجام دادهایم.
منبع: برداشت از سیدی «حلقههای آفرینش ۲»
نویسندگان: همسفران لژیون پنجم
رابط سایت: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم) دبیر دوم سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
134