مشارکت همسفر ناهید:
جهانبینی الفبای یک زبان است. برای اینکه مفاهیمی که در کنگره آموزش داده میشود قابل لمس و درک باشد باید الفبای آن را بلد باشیم. در کنگره۶۰ جهانبینی مهمترین منابع آموزشی است تا مسافران و همسفران با یادگیری و درک درست مفاهیم و قواعد زندگی بتوانند سفر خوبی را سپری کنند. به کمک جهانبینی، تفکر و نگرش افراد تغییر میکند و این تغییر اندیشه برای رسیدن به درمان و آرامش ضروری است. کسی که تفکر و نگرش خود را در کنگره اصلاح نکند به درمان هم نخواهد رسید. با رشد جهانبینی، نگرش انسان نسبت به جهان اطرافش عوض میشود و عشق و محبت بلاعوض و واقعی را یاد میگیرد. جهانبینی محور اصلی حرکت در کنگره است. در حقیقت برای اینکه به گرهها و اشتباهات درونی خویش پی ببریم لازم است که قدرت تشخیص ضدارزش و ارزشها را بدست آوریم و این دریافت بواسطه رشد دانایی امکانپذیر خواهد بود. آرامش هر انسانی زمانی پدیدار میشود که بجای جنگیدن با مشکلات و چالشها با تفکرات و اندیشه درست راهحل را پیدا کند و مطابق با فرمان عقل خویش حرکت کرده و طبق قوانین الهی پیش برود.
مشارکت همسفر زهرا:
در جهانبینی ما به دنبال فراگیری قوانین زندگی هستیم. مبحث جهانبینی در کنگره۶۰ به دو معقوله جهانبینی درونی و جهانبینی بیرونی تقسیم میشود در واقع، زمانی میتوانیم بگوییم انسان رشدیافته و متعادلی هستیم که درونمان اصلاح شود، تفکرات و خواستههایمان معقول و در نتیجه رفتار بیرونمان نیز پسندیده و مطلوب باشد. در جهانبینی به دو پارامتر اساسی اشاره شده از قبیل: حس و دانایی که هر دو بسیار مفید هستند. در جزوه جهانبینی به سه سفر اشاره شده است، سفر اول از مصرف موادمخدر تا قطع آن، سفر دوم از بینیازی به موادمخدر تا رسیدن به خود و سفر سوم از رسیدن به خود تا رسیدن به قدرت مطلق یا خالق خود. ادامه سفر دوم، قطعا نیازمند آگاهی و رشد دانایی است که تنها بواسطه آموزش حاصل میشود.
مشارکت همسفر فاطمه:
جهانبینی؛ یعنی دیدن جهان، نگاه کردن به جهان، هستی و اطرافمان و الگوگیری از طبیعت. در واقع میتوان گفت که جهانبینی به انسان کمک میکند تا نقاط ضعف و منفی خود را که در صور پنهان او وجود دارند و مانند میکروب یا ویروس، نامرئی هستند را شناسایی کند و این درک و توانایی تشخیص به واسطه ابزاری به نام دانایی ایجاد میشود. دانش جهانبینی برای تمامی انسانها است اما برای کسانی که در درون تاریکیها هستند و میخواهند از عمق نادانی و جهل خود بیرون بیایند، بسیار لازم و ضروری است و نقش کلیدی دارد. زمانی که انسان مسائل درونی خود را به صورت بنیادی حل نکند، مطمئنا نمیتواند زندگی خود را به سمت ارزشها ادامه دهد و همیشه در اختیار نیروی منفی قرار خواهد داشت. ما در کنگره با آموزشهایی که دریافت میکنیم به این مهم دست مییابیم که با مسائل و آسیبهای بهوجود آمده چطور برخورد کنیم و با دیدگاه جهانبینی چگونه به آرامش برسیم.
مشارکت راهنمای تازهواردین همسفر ژیلا:
جهانبینی؛ یعنی آنچه ما نسبت به کل هستی، جهان بیرون و درون برداشت، ادراک و دریافت میکنیم. همه انسانها به جهانبینی نیاز دارند و در واقع جهانبینی مانند طنابی است که انسان را از اعماق تاریکی بالا میکشد. جهانبینی باعث میشود که انسان خیلی چیزها را متوجه شود و بداند مشکل کارش از کجا است. جهانبینی به ما یاد میدهد که بیشتر مشکلات ما از جهل و ناآگاهی ما سرچشمه میگیرد. در جهانبینی از مثلث دانایی صحبت میشود. در حقیقت برای اینکه دانایی ما بالا برود باید تفکر، تجربه و آموزش لازم را کسب کنیم. تفکر، پایه و اساس هر کاری است و تجربه چیزی است که ما با تمام وجود آن را حس میکنیم. در مبحث آموزش، فردی که دو مرحله بالا را طی کرده و به دانایی رسیده باشد ما را با این مراحل آشنا میکند و راه را به ما نشان میدهد. در واقع، تفکرات و تجربیات خود را به ما آموزش و انتقال میدهد.
در جهانبینی، فرق بین دانایی و دانایی موثر برایمان مطرح شده است. در مرحله دانایی؛ ما میدانیم فلان کار خوب است یا بد است و تنها در حد اطلاعات میدانیم ولی دانایی موثر؛ یعنی عملیکردن آن اطلاعات در زندگی بطور مثال: من میدانم ورزش کردن چقدر خوب است و فواید زیادی هم دارد ولی تا زمانی که آن را عملی و اجرا نکنم و در برنامه خود نگنجانم به دانایی موثر در ورزش نرسیدهام.
مشارکت راهنمای ویلیام همسفر بهاره:
کنگره۶۰ برای برای درک بهتر مطالب و انتقال آموزش، از روش الگویی استفاده میکند تا با ایجاد تصویر ذهنی، مطلب برای همه ما قابل فهم باشد. جهانبینی برای تمامی انسانها مورد استفاده است تا علم زندگی کردن را بیاموزند و بتوانند از عمق تاریکیها بیرون کشیده شده و به روشناییها هدایت شوند.
اعتیاد، کاملترین شکل تاریکی است و افرادی که وارد کنگره میشوند برای درمان خود باید جسم، روان و جهانبینی خود را اصلاح و ترمیم کنند که به درمان قطعی برسند. دانش جهانبینی به فرد کمک میکند که خیلی چیزها را متوجه شود و بداند که از کجا ضربه خورده است تا بتواند جلوی ضربات بعدی در زندگی را بگیرد. اگر دانایی افراد با جهانبینی بالا نرود، سیستم شبهافیونی شخص بازسازی نمیشود. برای مسافران باید به همان میزان که دارو کاهش پیدا میکند جهانبینی افزایش یابد تا نتیجه خوبی ایجاد شود.
عکاس: همسفر مرضیه رهجو راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون هشتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی دنا
- تعداد بازدید از این مطلب :
118