سلام دوستان مریم هستم یک همسفر
مفاهیمی که در کنگره۶۰ آموزش داده میشوند، برای اینکه قابل لمس و درک باشند؛ باید الفبای آنها را یاد بگیریم. یکی از مهمترین کاربردهای جهانبینی این است که باید به دنبال آموزش، تفکر و تجربه باشیم. جهانبینی؛ یعنی آنچه ما نسبت به کل هستی (جهان بیرون و درون) برداشت، ادراک و دریافت میکنیم. جهانبینی بیرون شامل ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی است و جهانبینی درون شامل ادراک و احساس ما نسبت به خودمان است. ناگفته نماند که جهانبینی متعلق به تمام انسانهایی است که در تاریکی هستند و میخواهند از آن خارج شوند. قوانین جهانبینی برای من مانند یک طناب یا قرقرهای است که به وسیله آن میتوانم از عمق تاریکی بیرون بیایم و بتوانم تمام آن چیزهایی که از دست دادهام و تمام حسهای خوب و تواناییهایی که به جای آنها ناتوانی و حسهای منفی را جایگزین کردهام، دوباره به دست بیاورم؛ اما برای انجام این مهم، اول باید مثلث جهالت را بشناسم و بدانم منیت و ترس چیست؟ ناامیدی از چه چیزهایی شکل میگیرد؟ در کنار این موضوعات باید خشم، نفرت، حسادت، نفساماره، نفسلوامه، نفسمطمئنه، نیروهای بازدارنده یا نیروهای تخریبی و حقههای نفس را بشناسم تا بتوانم با آموزش، تفکر و تجربه برای درمان خود قدمی بردارم. البته تا زمانی که من یک پنجم از دانایی خود را بالا نبرم و آن را کاربردی نکنم؛ قطعاً نمیتوانم یک پنجم از کارهای ضدارزش را کنار بگذارم. جهانبینی روی مسئله دانایی و شناخت انسان است؛ همچنین دانستن اینکه انسان چگونه میتواند حسهایش را تشخیص و پالایش کند تا به درمان برسد و خود را نجات دهد؟ در جهانبینی گفته شده است که باید نقاط ضعف و قدرت خود را بشناسیم تا بتوانیم به کمک آنها نیروهای منفی را تشخیص دهیم و از تاریکی خارج شویم و با تقویت نیروهای مثبت به سمت روشنایی حرکت کنیم.
سلام دوستان زهره هستم یک همسفر
استاد امین دژاکام در جزوه جهانبینی ۱و۲ فرمودند: «برای تمام انسانها و کسانی که در تاریکی هستند، جهانبینی بسیار نیاز است». شناخت خودمان و جهان اطرافمان به درک بهتر من از زندگی کمک میکند. با کمک آموزشهای جهانبینی ظرف وجودی انسانها بزرگتر میشود تا برای مواجه شدن و رویارویی با مشکلات دانایی پیدا کنند. فراگیری جهانبینی، قوانین درست زندگی کردن را به ما آموزش میدهد. تمام انسانها دارای مشکلات متعددی هستند؛ اما با فراگیری جهانبینی راه مقابله و کنار آمدن با مشکلات را خواهند آموخت. من باید این مسئله را بدانم که برای اینکه جهانبینی من تغییر کند؛ باید دانایی خودم را افزایش دهم و نقاط ضعف و قدرت خودم را بشناسم تا بتوانم نیروهای منفی را تشخیص دهم و از تاریکی خارج شوم و به سمت روشنایی حرکت کنم. برای رسیدن به این هدف باید از مثلث جهالت (ترس، ناامیدی و منیت) دوری کنم. امیدوارم که بتوانم در مسیر درست ثابت قدم باشم و قدرت تشخیص خوب از بد را با توجه به آموزشها داشته باشم و جهانبینی در زندگی من راهی برای بهتر زندگی کردن، آرامش و آسایش باشد و بتوانم بهنحو مطلوب جهانبینی را فرا بگیرم.
سلام دوستان طاهره هستم یک همسفر
مسئله جهانبینی تنها مربوط به مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمیشود؛ درواقع مربوط به تمام انسانهایی است که با آن سروکار دارند. برای رسیدن به آرامش، داشتن زندگی اصولی و حرکت در مسیر الهی لازم و ضروری است که دانش خود را در مورد جهانبینی افزایش دهیم. جهانبینی و کسب دانش آن، قوانین درست زندگی کردن را به ما آموزش میدهد. هر شخصی مشکلات خاص خودش را دارد و به تعداد انسانهای روی کره زمین، مشکل وجود دارد. اصولاً با درک درست قوانین جهانبینی راهورسم زندگی کردن و مقابله و کنار آمدن با مشکلات را خواهیم آموخت. بر طبق مطالب گفته شده در جزوه جهانبینی؛ باید نقاط ضعف و قدرت خود را بشناسیم تا بتوانیم نیروهای منفی را تشخیص دهیم و از تاریکی خارج شویم؛ همچنین با تقویت نیروهای مثبت به سمت روشنایی حرکت کنیم.
سلام دوستان مریم هستم یک همسفر
مقوله جهانبینی اولین بار در کنگره۶۰ بهعنوان یکی از مؤلفههای درمان اعتیاد مطرح شده است و در آن از مدل و تصاویر استفاده میشود. اولین قدم در جهانبینی فراگیری قوانین است؛ زیرا ما با ندانستن قوانین دچار مشکل میشویم. جهانبینی روی مسئله دانایی، شناخت حسها و این مطلب که انسان چگونه میتواند آنها را تشخیص دهد و حسهای خود را پالایش کند و مسائل را به راحتی حل کند، صحبت میکند. در جهانبینی ما با مفهوم مبدأ، مقصد و مسیر حرکت سروکار داریم. مبدأ جهانبینی درون، به ما کمک میکند تا جایگاه فعلی خود را در کائنات پیدا کنیم. جهانبینی بیرون ما را در یافتن راه و مسیر حرکت تا رسیدن به مقصد یاری میکند و مقصد ما رسیدن به قدرت مطلق یا خالق خود است. جزوه جهانبینی یکی از مهمترین و بهترین منابع آموزشی در کنگره است؛ البته باید در کنار آن تفکر، تجربه و آموزش باشد. ما برای اینکه در زندگی به آرامش برسیم؛ باید دانش خودمان را در مورد جهانبینی بالا ببریم. با توجه به اینکه کنگره ابزارهایی در اختیار ما قرار میدهد؛ اما هر کدام از ما به اندازه ظرفیت خودمان از این مطالب برداشت داریم. استاد امین میفرمایند: «انسان دو راه دارد یا میتواند شمشیر را از رو ببندد و وارد جنگ شود و راه دیگر این است که با اندیشه و آگاهی راهحل مناسبی پیدا کند». جهش و رشد انسان با حل کردن مسائل اتفاق میافتد؛ درواقع تکامل بدون نیروهای بازدارنده غیرممکن است. گاهی اوقات کاربردی کردن جهانبینی برای انسانها دشوار است و این کار نیروهای بازدارنده است که مانع حرکت ما میشوند. نیروهای بازدارنده با توجه به جایگاه و توان هر شخص مقابل آن قرار میگیرند و در ابتدا نقش مخرب و بازدارنده و در آخر نقش مکمل را دارند. ما برای اینکه بتوانیم ساختارهای منفی را از بین ببریم؛ باید خواستههای نامعقول را تبدیل به خواستههای معقول کنیم.
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم)
عکس: همسفر رؤیا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر حمیده نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جواد گلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
64