English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی هنر درست زندگی کردن را می‌آموزد

جهان‌بینی هنر درست زندگی کردن را می‌آموزد

جمعی از همسفران لژیون هفتم به راهنمایی همسفر اکرم  پیرامون دستور جلسه هفته «جهان‌بینی ۱و۲» چنین نوشتند؛ شما را به خواندن این مطالب دعوت می‌کنیم و از شما همراهان همیشگی سپاسگزاریم.

سلام دوستان مریم هستم یک همسفر

جهان‌بینی متعلق به همه انسان‌ها است و تعریف‌ها را ارائه می‌دهد. نیروهای بازدارنده مخرب و منفی یک کار بیشتر نمی‌توانند انجام بدهند و آن آلوده‌ کردن حس انسان است؛ اما ابزار آن‌ها فرق می‌کند؛ مانند دروغ، سرزنش، تجاوز، دزدی و ... انسان اگر دانایی داشته باشد نمی‌گذارد حسش آلوده شود؛ اگر آلوده شد همان نیروی بازدارنده است. در کل جهان‌بینی این را به ما می‌گوید؛ دانایی و شناخت حس‌ها چیست و چگونه می‌توان حس‌ها را تشخیص داد و پالایش نمود؛ اگر در این مورد استوار باشیم و به درستی پیش برویم می‌توانیم خود را از تاریکی‌ها و خیلی مسائل خارج کنیم.

سلام دوستان منصوره هستم یک همسفر

تعریف جهان‌بینی آنچه ما نسبت به کل هستی جهان درون و جهان بیرون که شامل ادراک و احساس ما نسبت به خودمان است؛ جهان‌بینی نام دارد. همان‌طور که می‌دانیم در کنگره۶۰ سه سفر مطرح شده است، سفر اول، مربوط به دوستانی که تازه رهایی پیدا کرده‌اند از مصرف موادمخدر تا قطع آن، سفر دوم از بی‌نیازی به مواد مخدر شروع می‌شود و سفر سوم از رسیدن به خود تا رسیدن به خالق خود ادامه دارد که زمان و پایانی ندارد. کنگره۶۰ انسان را به دو قسمت تقسیم کرده است، صور آشکار انسان و صور پنهان، صور آشکار: آنچه قابل رویت است جسم و صور پنهان: آنچه قابل رویت نیست که شامل عقل، نفس، حس و کالبدهای هفت‌گانه دیگر است. 

خواسته را می‌توان به دو قسمت تقسیم کرد؛ معقول و غیرمعقول، این خواسته‌ها گاهی بسیار مثبت و الهی و گاهی بسیار پلید و مایه شرمساری هستند؛ ما می‌توانیم خواسته‌های مثبت و معقول را به ساکنین خردمند، فرزانه، هنرمند و ... خواسته‌های زشت و نامعقول را به ساکنین جاهل، طماع، حسود، دزد نسبت دهیم. 

مراحل نفس سه قسمت دارد، نفس اماره؛ یعنی انسان دست به کاری می‌زند، درست یا نادرست، برایش قابل تشخیص نیست؛ ولی از انجام آن پشیمان است، نفس لوامه به معنی سرزنش کننده و نفس مطمئنه همان‌طور که از نامش پیدا است از اطمینان می‌آید؛ یعنی خواسته‌ها با اطمینان برگزیده و انتخاب می‌شوند.

سلام دوستان خدیجه هستم یک همسفر

جهان‌بینی؛ یعنی ما نوع دیدگاه خود را نسبت به جهان بیرون تغییر داده و درست دیدن را یاد بگیریم. ما باید سعی کنیم ظرف وجود خود را بزرگ کنیم تا بتوانیم دیگران را قضاوت نکنیم؛ اگر احیاناً خواستیم قضاوت کنیم خود را جای شخص مقابل گذاشته و با مشکلات نجنگیم تا این توانایی را پیدا کنیم که اول مشکل را بشناسیم، صورت مسئله را بفهمیم، بعد برای حل آن تلاش کنیم و در همه جا از تفکر استفاده کرده تا احساسی و عجولانه عمل نکنیم.

سلام دوستان زهره هستم یک همسفر

جهان‌بینی قوانین زندگی را به ما آموزش می‌دهد. جهان‌بینی؛ یعنی علم زندگی، ما جهان‌بینی را باید کاربردی کنیم، فرزندان را نباید تک‌بعدی آموزش بدهیم. در کتاب ۶۰‌ درجه زیر صفر علم، هنر و کتاب خداوند، آموزش داده می‌شود؛ یعنی همان مفهوم جهان‌بینی. فرزندان ما باید در رشته هنری و در علم و همچنین در جهان‌بینی توانا شوند. پدر و مادر نقش خود را با خدمتکار جا‌به‌جا‌ نکند؛ آن‌ها نقش معلمی دارند و باید این نقش را اجرا کنند؛ زیرا آینده فرزندانشان به این قضیه بستگی دارد.

نیروی جن راحت‌طلب است؛ ولی روح با تلاش و حرکت به‌وجود می‌آید؛ پس همه این‌ها را باید مد‌نظر داشته باشیم تا بتوانیم؛ در زندگی انسان‌های متعادلی باشیم و از زندگی خوبی برخوردار باشیم.

سلام دوستان منصوره هستم همسفر جلال

در جهان‌بینی ما یاد می‌گیریم که در مقابل مسائل زندگی درست عمل کنیم. جهان‌بینی به ما کمک می‌کند تا نیروهای خود را بهتر بشناسیم و بدانیم درون ما در حال چه تغییراتی است؛ زمانی که با صور پنهان خود آشنا بشویم خیلی از ضدارزش‌هایی را که در ما وجود دارد می‌توانیم با کمک جهان‌بینی بر آن‌ها غلبه کنیم. انسان خیلی از مسائل را می‌داند که اشتباه است؛ اما در بیشتر مواقع نمی‌داند که چگونه باید از آن‌ها دوری کند. ما در کنگره۶۰ آموزش گرفته‌ایم همانطور که آرام‌آرام به سمت تاریکی رفته‌ایم همان‌گونه هم ذره‌ذره دانایی ما افزایش پیدا می‌کند تا از تاریکی‌ها خارج شویم.

سلام دوستان سمیه هستم همسفر مهدی

جهان‌بینی؛ یعنی چگونگی و نوع نگاه ما به جهان اطراف یا تمام هستی. ما دو نوع جهان‌بینی داریم؛ جهان‌بینی درون و بیرون، جهان‌بینی درون شامل ادراک و احساس ما نسبت به خودمان و جهان‌بینی بیرون شامل ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی که می‌تواند هم نتیجه منفی داشته باشد و هم مثبت که آرامش و آسایش در پی دارد. جهان‌بینی هنر درست زندگی کردن را به ما می‌آموزد.

قبل از ورود به کنگره۶۰ نوع دید، تفکر و نگرشم نسبت به همه چیز منفی بود و در اوج تاریکی بودم؛ اما با ورودم به کنگره و آموزش گرفتن و کاربردی کردن آن‌ها در زندگی و کسب دانایی دیدگاهم یا بهتر است بگویم جهان‌بینی‌ نسبت به خودم و پیرامونم تغییر کرده و امروز بواسطه آموزش‌هایی که از کنگره گرفته‌ام با علم درست زندگی کردن آشنا شده و راحت‌تر مسائل و مشکلات را می‌پذیرم و به مشکلات با دید باز و مثبت می‌نگرم.

سلام دوستان ریحانه هستم یک همسفر

آقای مهندس می‌فرمایند: ما در کنگره‌۶۰ جهان‌بینی را آموزش می‌دهیم تا قوانین زندگی را فرا گیریم و این مسئله برای همه انسان‌ها مورد نیاز است تا دید و نگرش خود را نسبت به جامعه و زندگی خود تغییر دهند. مثلث دانایی از سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش تشکیل شده است و زمانی این دانایی به دانایی مؤثر تبدیل می‌شود که بتوانیم این سه مؤلفه را با هم رشد و توسعه بدهیم و همیشه نیروهای بازدارنده سبب می‌شود که اضلاع این مثلث رشد نکند و ما را دچار خلل نماید. ترس، ناامیدی و منیت اضلاع مثلث جهالت را تشکیل می‌دهند.

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر

جهان‌بینی به درک بهتر انسان از خود، اطراف و هستی کمک می‌کند. جهان‌بینی؛ یعنی نگاه ما به جهان و هستی. این نگاه نقش بسیار مهمی در رفتار، تصمیم‌ها، و حتی احساسات ما دارد. کسی که جهان‌بینی درستی داشته باشد، می‌تواند بهتر با مشکلات زندگی کنار بیاید و مسیر خود را پیدا کند. در جهان‌بینی، بیشتر به مفهوم هستی، خلقت و جایگاه انسان در جهان پرداخته می‌شود تا بدانیم ما از کجا آمده‌ایم، چرا به دنیا آمده‌ایم، و هدف ما چیست تا بتوانیم خود را بهتر بشناسیم و سردرگم نشویم. ما باید بدانیم چه‌طور افکار و خواسته‌های ما می‌توانند ما را به‌ سمت نور یا تاریکی ببرند. در این قسمت، بحث اختیار و مسئولیت بسیار مهم است؛ یعنی ما مسئول تصمیم‌های خود هستیم؛ بنابراین برای تغییر در زندگی، اول باید نگرش ما تغییر کند، با افکار قدیمی، زندگی جدید نمی‌توان ساخت.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر

در سی‌دی جهان‌بینی استاد امین می‌فرمایند: جهان‌بینی برای کل انسان‌ها کاربرد دارد و همه باید به این دانایی برسند. مثلاً: یک فرد مصرف‌کننده اگر جهان‌بینی خود را بالا نبرد هرگز با پایین آمدن پله حالش خوب نمی‌شود؛ زیرا مصرف کم شده است؛ اما به آگاهی و دانایی نرسیده است؛ باید آموزش و دانایی را در خود کاربردی کند تا با پایین آمدن مواد حال درونی او خوب شود و ذره‌ذره به آرامش برسد و جهان‌بینی مثل این است که، ما می‌خواهیم یک ساختمان ده طبقه بسازیم؛ باید زیر ساخت آن محکم و با استقامت باشد که بتواند استقامت ده طبقه را داشته باشد؛ اگر اصل و پایه آن درست نباشد، حتی دو طبقه را هم نمی‌تواند نگه دارد و فرو می‌ریزد.

رابط خبری و ویراستاری: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر آرامش رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .