گزارش تصویری از لژیونهای ویلیام (درمان سیگار) به روایت تصویر

خلاصه سخنان راهنمای محترم درمان نیکوتین مسافر جمشید:
سلام دوستان جمشید هستم مسافر نیکوتین؛
دستور جلسه این هفته «جهانبینی ۱و۲» میباشد. دو جزوه در کنگره با این نام وجود دارد که نوشته آقای امین دژاکام است. یک سری مباحث مانند حس، نفس، صور پنهان، صور آشکار و ... در کنگره مطرح شد که تعریف خاصی درباره آنها وجود نداشت و استاد امین در جایگاه یک محقق برآمد و جزوه جهانبینی ۱و۲ را تألیف نمود تا هنگامی که مخاطب آن را میخواند، بتواند به یک تعریف واحد از آن کلمه برسد. ما این جزوات را به عنوان پایههای اولیه در لژیون کار میکنیم تا یک رهجوی تازهوارد با مفاهیم کلمات آشنا شود.
در ابتدای جزوه یک تعریف بسیار جالب درباره جهانبینی انجام شده است که میگوید: آنچه ما نسبت به کل هستی و جهان بیرون و درون؛ برداشت، ادراک، دریافت و احساس مینماییم، جهانبینی نام دارد. در مورد هر مطلب ابتدا باید یک برداشت کلی انجام دهیم و تا زمانی که برداشت را به صورت کلی انجام ندهیم هیچ درکی از آن مطلب نخواهیم داشت. پس از برداشت به یک درک نسبی از آن مطلب میرسیم و زمانی که توانستیم درک کنیم، دریافت صورت میگیرد. دریافت زمانی اتفاق میافتد که در درون ما شکل بگیرد و زمانی که ما برداشت داشته باشیم این اتفاق در درون ما شکل خواهد گرفت. زمانی که درک پیدا کردیم، این موضوع را احساس خواهیم کرد. یک تعریف کلی برای حس وجود دارد که میگوید: حس اولین نیروی به کار گیری قوه عقل است. زمانی که حس در ما شکل بگیرد و چون حس اولین نیروی به کار گیری قوه عقل است، درک درستی از یک برداشت خوب پیدا خواهیم کرد، سپس دریافتها شروع میشود.
در ادامه در مورد یک مثلث با نام مثلث درمان صحبت میکند که یک ضلع آن جسم، ضلع دیگر روان و ضلع سوم جهانبینی میباشد. حلقه مفقوده اعتیاد جهانبینی است و کنگره این سه ضلع درمان را همسو با هم بالا میآورد. در ادامه در مورد دانایی صحبت میکند. دانایی یعنی تشخیص ماهیت خواستهها در هر لباس و هر شکلی. دانایی دو دسته است؛ دانایی ساده و دانایی مؤثر. دانایی از سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش و اگر این سه ضلع همسو با هم رشد کنند، دانایی مؤثر شکل میگیرد؛ یعنی مثلث دانایی مؤثر مثلثی است در دل مثلث دانایی. اضلاع مثلث دانایی با هم برابر نیست، اما اضلاع مثلث دانایی مؤثر با هم برابر است.
در مقابل مثلث دانایی، مثلث جهالت را بیان میکند که اضلاع آن ترس، منیت و ناامیدی است. ترس در مقابل تفکر قرار دارد و ترس تفکر را میخورد و به قول قدیمیها؛ ترس برادر مرگ است. منیت در مقابل آموزش قرار دارد و مهمترین ضلع در کنگره آموزش میباشد. تا زمانی که شخص منیت داشته باشد در مقابل گرفتن آموزش مقاومت میکند، چرا که خود را بالاتر و برتر از دیگران میداند. در آخر در مقابل تجربه ضلع ناامیدی قرار دارد. شخص که ناامید است چیزی را تجربه نخواهد کرد و تنها زمانی که کاری از دست ما برای شخص برنمیآید، برای یک فرد ناامید است.
جزوه جهانبینی با بحث چاکراهها و هاله تابان به پایان میرسد که بسیار مهم است. در این جزوه فقط یک اشاره کوچک به آن شده است. هاله تابان دورتادور انسان را گرفته است و این هاله از هفت طیف رنگی تشکیل شده که به دور انسان میچرخد. هاله تابان سپر دفاعی بدن در مقابل موجودات غیر ارگانیک است چرا که ما در دنیایی زندگی میکنیم که فقط ما نیستیم و هزاران موجود دیگر در کنار ما نیز زندگی میکند. تمام بیماریها در اثر سوراخ شدن، نازک شدن و یا کند و تند شدن دور هاله است، انواع مواد مخدر تأثیرات متفاوتی بر روی هاله میگذارد، مثلا سیگار هاله تابان را کدر و غبارآلود میکند.
جهانبینی در اصل زبان مشترک و واحدی است بین ما، تا در تعاریف بعضی از موارد دچار چندگانگی نشویم.




نگارنده و ویراستار: مسافر مسعود لژیون۷
عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸
تنظیم: مسافر بهزاد لژیون ۱۱
ارسال: مرزبان خبری مسافر وحید
نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران
- تعداد بازدید از این مطلب :
261