پنجمین جلسه از دور پانزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی اردستان با استادی مسافر علی و نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر حسین با دستورجلسه "جهانبینی ۱ و ۲" یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
ابتدا از آقای مهندس و خانواده محترمشان، همه دیدهبانهای عزیز و همچنین استاد عزیزم حسین آقای ایوبی و تمامی خدمتگزاران شعبه اردستان تشکر میکنم.
جهانبینی یکی از اضلاع مثلث درمان است. مثلث درمان در کنگره از سه ضلع جسم، روان و جهانبینی تشکیل شده است و اگر این سه ضلع با هم پیشرفت کنند، به درمان واقعی میرسیم. به این معنا که اگر بخواهیم جسم را درمان کنیم، صرفاً مواد را ترک کردهایم؛ ولی اگر سیدیها را ننویسیم و در جلسات شرکت نکنیم، از لحاظ جهانبینی و دیدگاه، هیچ تغییری نکردهایم. استاد امین در جزوه، از جهانبینی کاربردی صحبت کردهاند. جهانبینی که باید به کار بگیریم و به آن عمل کنیم؛ یعنی هر آنچه که یاد میگیریم و به دانایی ما اضافه میشود، باید به آن عمل کنیم.
تعریف جهانبینی یعنی آن چیزی که ما نسبت به جهان پیرامون خود احساس و دریافت میکنیم، که این، جهانبینی بیرونی میشود. و زمانی که ما در درون خود، درک را احساس میکنیم، جهانبینی درونی میشود. این دو جهان با هم مرتبط هستند و جهان درون، جهان بیرون را میسازد؛ یعنی زمانی که من از درون به هم ریخته باشم، جهان اطراف من هم به هم ریخته است. یک مصرفکننده مواد مخدر از درون تخریب میشود و دچار جهانبینی افیونی میشود و باعث میشود که جهان پیرامون خود را هم افیونی ببیند و این آرامآرام در خانواده و جامعه هم نفوذ میکند.
جهانبینی در درمان اعتیاد بسیار مهم است. ما یک جهانبینی در ورزش هم داریم؛ چرا که ورزش مکمل درمان اعتیاد است. اگر بخواهیم پیام کنگره را به افراد جامعه برسانیم، بهترین مکان برای رساندن این پیام، حضور در پارک است.
خدا را شکر میکنم که با کنگره آشنا شدم و باید قدردان باشم.
تایپ: مسافر حسین لژیون پنجم
عکاس: مسافر محسن لژیون دوم
ویراستاری: مسافر مصطفی لژیون پنجم
تنظیم و ارسال: مسافر مجتبی لژیون پنجم
- تعداد بازدید از این مطلب :
74