دوازدهمین جلسه از دوره چهاردهم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی مسافرعلیرضا و نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافر مجتبی با دستور جلسه(جهانبینی 1 و 2 ) در روز سه شنه 16 ادیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارنمود.
خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر، از ایجنت محترم شعبه، نگهبان جلسه و گروه مرزبانی که به من اجازه خدمت در این جایگاه را دادند تشکر میکنم.دستور جلسه امروز جهان بینی است در کنگره برای درمان اعتیاد یک مثلث ترسیم شده که جسم، روان و جهانبینی شامل آن میشود. در سفر اول همیشه برای من سوال بود که چرا در این کارگاههای آموزشی نوشتن سیدیها اینقدر برای درمان اعتیاد مهم است؟ با آموزش گرفتن از سیدیها و با بالا بردن دانایی است که میتوان جهانبینی خود را افزایش داد. تا یک پنجم دانایی و جهانبینی فرد بالا نرود نمیتواند یک پنجم از مواد خودش را کم کند.

انسان وقتی درگیر اعتیاد میشود به مرور زمان حسهای او خراب و فکر او افیونی میشود در نهایت ترس، منیت و ناامیدی به سراغ انسان میآید. هر چه جهانبینی بالا برود امکان برگشت به ضدارزشها کمتر است. جهانبینی یعنی هنر زندگی کردن، کنترل خشم، احترام به دیگران و همچنین تغییر نگرش نسبت به خود و اطرافیان و در کل به تمام هستی است. تا خودمان را تغییر ندهیم هیچ اتفاق مثبتی در زندگی ما رخ نخواهد داد.

جهانبینی متعلق به تمام کسانی است که در تاریکیها به سر میبرند و میخواهند از تاریکی بیرون بیایند، برای من علیرضا است که مانند یک طناب یا قرقرهای که به من کمک میکند به وسیله آن از عمق تاریکی بیرون بیایم و تمام آن چیزهایی که از دست رفته تمام حسهای خوب و تواناییهایی که داشتم و جای آن را ناتواناییها وحسهای منفی را جایگزین کردهام دوباره به دست بیاورم. کل جهانبینی روی مسئله دانایی و شناخت انسان است و اینکه انسان چگونه میتواند حسهایش را تشخیص دهد و پالایش کند تا به درمان برسد و خود را نجات دهد .
تایپ: مسافر محمد و یحیی
عکس: مسافر حمید
تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد
- تعداد بازدید از این مطلب :
131