آنچه ما نسبت به کل هستی، جهان درون و جهان بیرون برداشت، ادراک، دریافت و احساس مینماییم، جهانبینی نام دارد. جهانبینی درون شامل ادراک و احساس ما نسبت به خودمان است و جهانبینی بیرون شامل ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی است.
مسئله جهانبینی و سفر در کنگره۶۰
این مقوله اولین بار در کنگره۶۰ بهعنوان یکی از پارامترها یا مؤلفههای درمان اعتیاد مطرح شد. یکی از اضلاع مثلث درمان اعتیاد که شامل جسم، روان و جهانبینی است، مربوط به مقوله جهانبینی میشود. بر اساس اعتقاد کنگره۶۰، باید برای درمان بیماری اعتیاد، هر سه مؤلفه فوق به تعادل برسند. برای اینکه ما بتوانیم روی ضلع جهانبینی درمان اعتیاد کار کنیم، بایستی ابتدا ضلع جسم را در وضعیت و تعادل نسبی قرار دهیم؛ زیرا در غیر این صورت، یعنی عدم تعادل جسمی، کار کردن روی مقوله جهانبینی اگر نگوییم غیرممکن، بسیار دشوار است.
در متد DST استفاده از داروی قدرتمند اپیوم تینکچر (OT) جسم را در شرایط مطلوب و تعادل نسبی قرار میدهد. در این شرایط، مصرفکننده حال و حوصله پرداختن به مسئله جهانبینی و آموزشهای آن را خواهد داشت. زمانیکه ما در پرتو آموزشهای جهانبینی به دانایی میرسیم و مسائل جدید را فرا میگیریم، دیدگاه ما نسبت به همهچیز تغییر پیدا میکند. در تغییر نگرش، حسها و صور پنهان، یا به عبارتی روان ما نیز تحتتأثیر قرار میگیرد. وقتی که دیدگاه ما بر اساس افکار منفی و جهانبینی افیونی نباشد، همهچیز رنگ و بوی دیگری خواهد داشت. تفکرات و دیدگاههای ما مستقیماً روی حالات جسمی و روانی ما تأثیر خواهد داشت و همینطور بر سیستم ایکس.
موضوع جهانبینی
موضوعی است که علاوه بر درمان اعتیاد، بر کل امور زندگی ما تأثیر میگذارد. دروس و علوم جهانبینی کنگره۶۰ از کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر آغاز میشود و در ادامه به وادیها میرسد. ۱۴ وادی کنگره۶۰، مهمترین و یا به عبارتی ستونهای علم جهانبینی کنگره۶۰ است. این علوم، صرفاً برای خواندن و امتحان دادن نیستند؛ بلکه باید آن را به کار گیریم و عمل کنیم.
کنگره۶۰ به هر دو سوی قضیه هم درون و هم برون ما توجه دارد. کنگره۶۰ معتقد است که برون ما آیینه درون ماست. اگر درون ما بههمریخته باشد، بیرون ما هم بههمریخته است. اگر تفکرات ما بههمریخته است، گفتار ما هم به همین شکل خواهد بود. تغییرات ما نشان میدهد که ما جهانبینی کنگره۶۰ را آموختهایم و به آن عمل میکنیم. باید بدانیم که آن آموختهها برای ما دانش و علم نخواهد بود، مگر آنکه به آن عمل کنیم.
نویسنده: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر صفیه لژیون(لژیون یکم)
ویرایش: همسفر شهرزاد رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر راضیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عطار نیشابوری
- تعداد بازدید از این مطلب :
160