خلاصه سیدی؛ "حلقههای آفرینش۲"
سلام دوستان مصطفی هستم یک مسافر.
خداوند را سپاسگزارم بابت حضورم در هستی و کنگره60 که میتوانم به خودم خدمت کنم، خدا قوت به مسئولین سایت.
روز معلم را به بزرگ مرد کنگره60 آقای مهندس و استاد امین و هچنین همهی راهنمایان تبریک عرض میکنم.
سه مرحله از حلقههای آفرینش شامل: دوران کودکی، جوانی و مرحله سوم پختگی یا رسیدن به فرمان عقل است.
وقتی سوالی از جهانبینی و اینکه، دانستن این مطالب چه سود و نتیجهای برای ما دارد، پرسیده شد؟ آقای مهندس فرمودند: هر کاری یک قانون دارد؛ مثل: جهان هستی و طبیعت، که هر کدام طبق قانون کار خود را به خوبی انجام میدهند یا قوانین رانندگی، که با رعایت نکردن، باید جوابگوی آن باشیم، چه در صور آشکار و یا صور پنهان، حتی کسانی که در کنگره روی برنامه هستند و قوانین را اجرا میکنند به رهایی و تعادل میرسند، ولی کسانی که از فرامین دور باشند همیشه، دنبال توجیه و بهانهای برای کار خود میگردند. در کل با جهانبینی، قانون زندگی کردن را فرا میگیریم، که بتوانیم در آرامش و آسایش زندگی کنیم.
در ادامه به نکته مهمی اشاره کردند که؛ هر چیز تلخی برای بدن ضرر دارد، مانند قهوه که اگر مکرر استفاده کنیم در دراز مدت باعث مشکلات دستگاه گوارشی و انواع و اقسام بیماریها میشود.
برای دانستن، دریافت و اجرا کردن قوانین، به یک ابزار یا گیرندهای بهنام حس نیاز میباشد.
اگر حس انسان آلوده باشد (کینه، حسادت، دروغ و ..) مسلماً زمان برای او سخت میگذرد، در مقابل با حس خوب (دوست داشتن، بخشیدن، کمک به همنوع و ..) زمان و زندگی خوبی خواهد داشت، در واقع حرکت ما به احساس ما بستگی دارد.
حس، نام کتاب است که فقط قابل دیدن میباشد ولی عقل با آنالیزم کردن، تصمیم به عملیاتی شدن یا نشدن آن میگیرد که بستگی به همان حس، تمیز یا آلوده دارد.
هدف آقای مهندس و راهنمایان در کنگره60 این است که؛ انسان به صراط مستقیم (وظیفه شناس، مطیع به فرامین الهی) برگردانده شود. از هوش مصنوعی که درباره قرآن پرسیده میشود؟ در پاسخ میگوید: انسان برای رسیدن به آسایش و آرامش باید قوانین و فرامین الهی (19عدد میباشند) که در کتاب آسمانی آمده است را اجرا کند، فرامینی که پیامبران و ادیان الهی هم برای ما بازگو کردهاند؛ دروغ نگفتن، خیانت، غیبت نکردن، تهمت نزدن، به پدر و مادر احترام گذاشتن، گران فروشی، بدقولی، اسراف نکردن، امانتدار بودن و... که با انجام هرکدام از آنها مطمئناً به خودمان بر میگردد.(بومرنگ)
صراط مسقیم یعنی اجرا کردن فرامین الهی؛
انسان هیچ چیزی کسب نمیکند، مگر در آن کار با تجربه کردن و عبور از سختیها (عبور کردن از طبقه سوم جهنم برای رسیدن به طبقه چهارم بهشت) به پختگی برسد.
هیچکس را به هیچعنوان نمیتوان تغییر داد، حتی نزدیکترین افراد خانواده خود را، در واقع اول هر کاری یا جهانبینی را برای خود پیاده کنیم و بعد فقط تکلیفی به او بدهیم؛ مانند راهنمایان کنگره60 که فقط راه را نشان میدهند، کسانیکه مطالب را درک میکنند، انجام میدهند، مطیع و فرمانبردار هستند مطمئناً به صراط مستقیم و حال خوش میرسند، که در این باره یک شاگرد خوب با یک راهنمای خوب، بهتر میتوانند در مسیر درست قرار بگیرند، بهشرط آنکه راهنما، متون کنگره را آموزش داده و یادش باشد که پیمان بسته است که راه را نشان دهد تا آن سفر اولی از تاریکیها و اعتياد خارج شود.
نکته بعدی، هدف؛ ایجاد محبت بین انسانها میباشد که پایه و اساس کنگره بر مبنای عشق و محبت قرار گرفته است، این باعث بیرون رفتن ترسها، نگرانیها و اضطراب میشود، یعنی؛ در گذشته زندگی کردن (افسردگی) و در آینده (اضطراب) را از بین میبرد.
ترس، باعث انواع و اقسام بیماری (که 200 نوع بیماری سایکوسوماتیک یا بیماریهای روانتنی داریم) میشود.
پس باید یاد بگیریم در حال زندگی کردن، ایمان قوی داشتن و بر خداوند توکل کردن را، تا خداوند و نیروهای الهی یاریمان رسانند.
نکته بعدی این است که؛ خلقت بر مبنای نظم و نظام تشکیل شده است، اگر یک لحظه نظم از خلقت خارج شود همه چیز از بین خواهد رفت. مثل سیستم فیزیولوژی که با مصرف موادمخدر از نظام خارج میشود.
در کنار آن، ابداع متد D.S.T و پایه و اساس کنگره60 بر مبنای نظم ایجاد شد؛ یک سفر اولی که سر ساعت جلسه بیاید، OT مصرف کند، در کارهایش برنامهریزی داشته باشد، مسلماً به درستی سفر میکند، به حال خوش، رهایی و درمان با کیفیت میرسد و بالعکس، انسان بینظم بهطرف ترس و اضطراب میرود و مشکلاتی برای خودش ایجاد میکند، بنابراین اگر بتوانیم قوانين را بهصورت صحیح اجرا کنیم، در ما حس راحتی و آزادی بهوجود میآید، فکرمان تقویت میشود و میتوانیم تصمیمات درستی بگیریم.
تهیه و تایپ: مسافر جهانشاه لژیون هفدهم
تنظیم و ارسال: مسافر حجت لژیون شانزدهم
نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
465