سلام دوستان مریم هستم یک همسفر
جهانبینی، یعنی دریافت، ادراک و برداشت ما نسبت به کل جهان بیرون و درون خودمان. جهانبینی درون یعنی من بتوانم دنیای درون خود را بشناسم و جهانبینی بیرون، یعنی درک من از کل جهان هستی و آنچه برداشت میکنم که لازمه اینکار آموزش قوانین جهانبینی است. جهانبینی نیز مانند تمام قوانین دنیا الفبایی دارد که ما باید آنرافرابگیریم.
جناب آقای امین میفرمایند: «جهانبینی، مانند طنابی است برای تمام کسانی که درقعر تاریکی هستند و میخواهند از آن رها بشوند.» بنابراین اگر من میخواهم از تاریکیهای وجودی خودم جدا شوم و از مسیر ضدارزشها به سمت خوبی و ارزشها حرکت کنم؛ باید اول خوب تاریکیهای وجود خود را بشناسم و بعد دانایی خود را افزایش دهم، پس باید اول از مثلث جهالت که همان ترس، ناامیدی و منیت است، عبور کنم تا تصفیه و آماده آموزش شوم.
سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر
در جهانبینی ما به دنبال فراگیری قوانین و علم زندگی کردن هستیم؛ حالا میخواهیم بدانیم چرا قوانین؟ چون همانطوری که برای یک بازی ساده و کوچک باید قوانینی رعایت شود تا از آن بازی لذت ببریم؛ بنابراین برای زندگیکردن که یک اصل مهم و عظیم است، هم باید از قوانین استفاده کرد تا بتوانیم در زندگی از صلح و آرامش برخوردار باشیم و از آن بیشترین لذت را ببریم.
من همسفر در کنگره قرار گرفتم و فهمیدم که جهانبینی چیست؛ باید بدانم از آن چگونه استفاده کنم؛ زمانی از آن پلی میسازم برای عبور کردن خودم از دنیای جهل و نادانی، برای باز کردن گرههای وجودی ناخالصیهای خودم؛ اما گاهی جهانبینی را به ضدش تبدیل میکنم و انگشت به سمت دیگران نشانه میروم و آن را روی مسافرم، بچهها و اطرافیانم پیاده میکنم که شما بدون جهانبینی عمل میکنید در صورتیکه من همسفر باید طوری جهانبینی را روی خودم پیاده کنم تا افرادی که در کنار من قرار دارند از عملکرد من درس بگیرند، نه اینکه بخواهم آن را روی کسانی که حتی از جهانبینی آگاهی ندارند، پیاده کنم. ما در کنگره یاد گرفتهایم که من مسئول تغییر دیگران نیستم؛ بلکه باید خودم را و نوع نگاهم را به دیگران تغییر بدهم تا بتوانم در دیگران تاثیرگذار باشم و با کمترین درگیری، کنار افراد مختلف با آرامش زندگی کنم.
سلام دوستان زرین هستم یک همسفر
استاد امین فرمودند: «الفبای آموزشی کنگره۶۰، همین جهانبینی است.» موضوع جهانبینی اهمیت زیادی دارد؛ چون اعتقاد بر این است که برای درمان کامل باید به هر سه ضلع جسم، روان و جهانبینی توجه کرد و این سه ضلع باید به تعادل برسند در غیر اینصورت شاید فرد به درمان برسد ولی به تعادل نمیرسد. ضلع جهانبینی میتواند بر عملکرد دو ضلع دیگر تأثیر بگذارد. ما با آموزش جهانبینی به دانایی میرسیم و دیدگاه ما تغییر پیدا میکند.
جهانبینی یعنی هنر آسیب نزدن به خود، یعنی آسیب نزدن به طبیعت، محیط زیست و اگر روزی کسی را دلخور و دلشکسته نکردی؛ اگر روزی به طبیعت رفتی و آسیب نزدی، یعنی جهانبینی. جهانبینی یعنی اینکه حواسمان به اطرافمان باشد؛ جهانبینی بر پایه مثبت، بر کل جسم حتی چهره ما تأثیرگذار است و انسانهایی که در این مسیر حرکت میکنند، چهرهای آرام دارند.
رابط خبری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار و ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمانسامانی
- تعداد بازدید از این مطلب :
92