English Version
This Site Is Available In English

از جهان‌بینی تا هنر خوب زیستن

از جهان‌بینی تا هنر خوب زیستن

سیزدهمین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی امیر به استادی همسفر لیلا، نگهبانی همسفر زینب و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «جهان‌بینی ۱ و ۲» روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از آقای مهندس حسین دژاکام و استاد امین دژاکام تشکر می‌کنم، از راهنما همسفر سمیرا، راهنما همسفر سحر که من را خیلی همراهی کردند، ایجنت و مرزبانان شعبه هم سپاس‌گزارم.

یکی از آموزش‌های کنگره‌۶۰ همین دستور جلسه جهان‌بینی است که برای تک تک ما بسیار مورد استفاده بوده و قطعا در زندگی ما خیلی کاربرد دارد. من قبل از کنگره‌۶۰ هیچ آگاهی از جهان‌بینی نداشتم و زمانی که به کنگره‌۶۰ آمدیم به درک بهتر رسیدم و این آموزش‌ها را دریافت کردم که خیلی جاها توانستم از آن استفاده کنم.
برای درک بهتر جهان‌بینی نیاز به یک الفبا داریم، با آموزش‌های آقای مهندس حسین دژاکام و استاد امین دژاکام ما این الفبا را یاد گرفتیم و توانستیم از آن‌ها بهره ببریم که خیلی علم پیچیده‌ای نیست؛ زیرا در کنگره‌۶۰ با زبان ساده آموزش گرفتیم. علم یک بنای مهم و عظیم است که پایه و اساس محکمی دارد، ما هر چقدر این پایه را محکم کنیم قاعدتاً بهتر است و مانند یک ساختمان که اگر از طبقه اول پایه و ستون آن را محکم بنا کنیم قاعدتاً می‌توانیم صدها طبقه بر روی این پایه‌ها بسازیم.

انسان دارای دو خواسته است؛ خواسته‌های معقول و خواسته‌های نا‌معقول، علم جهان‌بینی هم برای همه افراد خیلی مهم و ضروری است؛ ولی متاسفانه اعتیاد باعث شد که جهان‌بینی ما دچار مشکل شود، در آن زمان گرفتار آشوب، نگرانی، پریشانی، دلهره بودیم از خودمان گرفته تا خانواده و اطرافیان‌مان این تخریب‌ها را تجربه کردیم. یک فرد مصرف کننده حال عادی ندارد، مدام در حالت نشئگی یا خماری است که همین امر باعث می‌شود افکار منفی داشته باشد، به واسطه این اندیشه‌ها به خودش و اطرافیانش تخریب‌های زیادی وارد نموده، یک جهان تیره و تار بوجود آورده، تمام افراد را از همین دریچه تاریکی نظاره می‌کند و مطمئنا با تمام افراد در حال بحث و جدال می‌باشد؛ چون اعتیاد به مواد آن شخص را از جهان عادی خارج کرده و به قعر تاریکی سوق داده است.

تخریب مواد مخدر در هر شخص بستگی به مقدار و نوع مواد مصرفی آن شخص دارد، بدیهی است که اگر آن فرد مواد را کنار بگذارد بعد از ترک مطمئنا هنوز دچار آن چالش‌های مواد می‌باشد، شاید مواد را قطع کرده باشد؛ ولی این مواد روی سیستم مغز و سیستم درونی بدن او خیلی تخریب ایجاد کرده، تا جایی که ممکن است تا چندین سال هم زمان ببرد. خدا را شکر ما در کنگره‌۶۰ با آموزش‌ها و جهان‌بینی که دریافت کردیم این تغییر درون ما و خانواده‌مان اتفاق افتاده که این نیاز به یک سطح دانایی سالم دارد.

از چهره هر شخص می‌توان فهمید که درون او چگونه است یعنی آیا حال او خوب است یا بد، کسی که حال خوب و مثبتی داشته باشد یک چهره خوش آب و رنگی دارد، بالعکس کسی که جهان‌بینی کاملی ندارد قاعدتاً یک چهره عبوس و نگران دارد؛ اگر بخواهیم به حال خوش برسیم باید جهان‌بینی‌های کنگره‌۶۰ را یاد بگیریم تا به آسایش و آرامش برسیم. ما بیش از ۲۰۰ نوع بیماری در بدن‌مان داریم که به آن سایکوسوماتیک یا روان‌تنی می‌گویند، این بیماری در اثر افکار پریشان بوجود آمده و با امراض متعددی همراه است. نکته‌ی حائز اهمیت این‌که فکر و اندیشه ما رابطه مستقیمی با جسم‌مان دارد که می‌تواند باعث تخریب و نابودی ما شود. هدف از آموزه‌های جهان‌بینی این است تا هنر خوب زیستن که بالاترین هنر است را بیاموزیم و در ادامه پایبند به اصول کنگره‌۶۰ باشیم.
از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید سپاس‌گزارم.

مرزبان کشیک: همسفر زهرا و مسافر روح‌الله 
تایپ: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر نجمه ( لژیون پنجم)
عکاس: همسفر نصیبه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویراستار و تنظیم‌کننده: همسفر زهرا (دبیر سایت)
ارسال کننده: همسفر فاطمه (نگهبان سایت) 
همسفران نمایندگی امیر اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .