جهان بینی 1 :
طبق فرمایش مهندس دژاکام ما برای هر کاری باید یک مثلث تشکیل دهیم در جهانبینی هم برای درمان اعتیاد مثلث درمان وجود دارد که اضلاع آن عبارتاند از جسم، روان، جهانبینی که در جهانبینی ما؛ باید جسم خود را بشناسیم و بدانیم که این جسم چه تواناییهای دارد؛ چون مسافر من با مصرف مواد مخدر جسم خود را در تاریکی فروبرده بود و توانایی آن را گرفته بود.
اینک ما میخواهیم سفر خود را آغاز کنیم. در سفر مبدأ و مقصد؛ باید مشخص باشد. مبدأ مشخص و جسم خودمان است و مقصد هم رهایی است؛ رهایی از بند مواد مخدر. جهانبینی درون به ما کمک میکند تا جایگاه فعلی خویش و هم چنین مبدأ خود را پیدا نماییم و جهانبینی بیرون در یافتن مسیر حرکت تا رسیدن به مقصد به ما کمک میکند.
جهانبینی ۲:
من وقتی این کتاب را مطالعه کردم به این نکته واقف شدم که زندگی هم یک بازی است. همان طور که هر بازی قاعده و قوانین خود را دارد، زندگی هم قوانین خاص خود را دارد. ما دانستیم که قوانین زندگیکردن را بلد نیستیم و مدام اشتباه میکنیم و برای خود و دیگران مشکلات ایجاد میکنیم. ما با یادگرفتن جهانبینی و آموزش آن به دنبال یادگرفتن قوانین زندگی هستیم. برای رشد در جهانبینی؛ باید دانایی خود را افزایش دهیم و به دانایی مؤثر برسیم.
برای دانایی نیز یک مثلث باید تشکیل دهیم که این مثلث شامل تفکر، تجربه و آموزش است، این سه ضلع باید متقارن با هم به جلو بروند که ما به دانایی مؤثر برسیم. نیروهای بازدارنده اصولاً دانایی مؤثر را مورد هدف قرار میدهند؛ چون برای آنها عدم توانایی در انجام عمل سالم مهم است. نیروهای بازدارنده نمیگذارند ما به دانایی مؤثر برسیم.
نویسنده: صغری رهجوی همسفر راهنما فرزانه (لژیون شانزدهم)
رابط خبری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون شانزدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر ساحل رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون یکم) دبیر سایت
همسفران شمس
- تعداد بازدید از این مطلب :
130