English Version
This Site Is Available In English

منیت بیشتر در قشری وجود دارد که با علم و هنر سر و کار دارند.

منیت بیشتر در قشری وجود دارد که با علم و هنر سر و کار دارند.

برای صحبت‌هایی که در کنگره آموزش داده می‌شود و این‌که قابل درک و لمس باشد، ابتدا باید الفبای آن را بلد باشیم. یکی از مهم‌ترین کاربردهای جهان‌بینی این است که الفبای یک زبان را برای ما می‌شکافد در واقع علم پیچیده ای نیست. 

معلم باید مطالب را درست آموزش دهد و درست جا بیندازد. آنچه ما نسبت به کل هستی؛ یعنی همان جهان درون و جهان برون برداشت، ادراک، دریافت و احساس می‌نماییم، جهان‌بینی نام دارد. 

جهان بینی درون شامل ادراک و احساس نسبت به خودمان است و جهان بینی بیرون؛ شامل ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی است و این مسئله اولین بار در کنگره ۶۰ به عنوان یکی از پارامترهای درمان اعتیاد مطرح شد که مثلث درمان اعتیاد شامل: جسم، روان و جهان بینی است. برای به تعادل رسیدن جسم و روان که همانند سوار و سوارکار هستند، ۱۱ ماه و برای جهان بینی مدت زمانی که غیر قابل پیش بینی می‌باشد، لازم است و این مسئله ذکر شده در مورد جهان بینی فقط مربوط به مسافرین کنگره ۶۰ نمی‌باشد بلکه تمامی انسان‌ها با آن سر و کار دارند و برای رهایی و رسیدن به آرامش لازم و ضروری است.

هرگاه کل مفاهیم و موضوعات هستی و عالم را در یک سطح بی‌نهایت بزرگ در نظر بگیریم مثلث دانایی را بر روی همین سطح ترسیم می‌کنیم و مطالبی که در داخل مثلث ما قرار می‌گیرد موضوعاتی هستند که قادر به تشخیص درستی یا نادرستی آن نیستیم و تردید داریم و این مثلث شامل سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش است که این ضلع‌ها باید با هم برابر باشند یعنی یک مثلث متساوی الاضلاع باشند و برای توقف این مثلث دانایی نیروهایی وجود دارد به نام نیروهای منفی یا بازدارنده که این نیروها با کمک حسی که هم جنس خودشان است، فرآیند تخریب را که شامل انهدام و انحراف است به انجام می‌رسانند. چون برای آنها مهمترین عامل، عدم توانایی در انجام عمل سالم است و قدرت تشخیص در مرحله دوم اهمیت قرار دارد که اگر ما روی یک ضلع مثلث کار کنیم و آن دو ضلع دیگر را رها کنیم توفیقی پیدا نمی‌کنیم. حتی اگر آن اضلاع به اندازه کافی رشد کرده باشند.

در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه جمله‌ای داریم تحت عنوان ترس، تفکر را می‌خورد و تفکر خورده شده مانند غذای فاسد و غیر قابل مصرف است. زمانی که می‌ترسیم نمی‌توانیم از مجهولات به معلومات برسیم. خلاقیت و ابتکار کاملاً ترس را از بین می‌برد.

ضلع دیگر مثلث دانایی تجربه است که حس ناامیدی، فرایند تجربه را توقف می‌کند و تلاش ما برای رسیدن به خواسته‌هایمان بدون تاثیر می شود.

آموزش ضلع دیگر مثلث دانایی است و حسی که مانع رشد آموزش می‌شود چیزی نیست جز منیت، که به صورت زمینه‌ای و کلی می‌تواند عمل کند. منیت بیشتر در قشری وجود دارد که با علم و هنر سر و کار دارند.

نویسنده: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر نازنین(لژیون دوم)
ویرایش: رابط خبری همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر نازنین(لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: دبیر سایت همسفر الهام
همسفران نمایندگی شوشتر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .