English Version
This Site Is Available In English

جهان بینی 1 و 2

جهان بینی 1 و 2

هفتمین جلسه از دور چهل و ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره۶٠ نمایندگی عمان سامانی شهرکرد به استادی مسافر اکبر، نگهبانی مسافر کیارش و دبیری مسافر صادق با دستورجلسه‌ی "جهان بینی ۱و۲" یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

آنچه باوراست محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است
سلام دوستان اکبر هستم یک مسافر

شاکر‌خداوند هستم بابت جایگاهی که در آن خدمت می‌کنم و آموزش می‌گیرم.
دستورجلسه: جهان‌بینی‌۱ و ‌۲ است.
جهان‌بینی یعنی شناخت درون و ادراک خودمان.  جزوه‌های جهان‌بینی توسط آقای‌امین‌دژاکام نوشته شده که هر فردی وارد تاریکی‌ها شده باشد می‌تواند استفاده کند.
تاریکی فقط اعتیاد نیست، تاریکی‌های زیادی داریم. طنابی است برای کسانی که وارد تاریکی شده‌اند با کمک این طناب خودشان‌ را ازتاریکی‌ها بیرون بکشند. من وقتی وارد کنگره شدم فکر می‌کردم فقط آمده‌ام موادم را ترک کنم، درحالی که‌ میتوانم بگویم من آمدم به دانشگاه.
جهان‌بینی: یکی از اضلاع مثلث درمان می‌باشد، که اگر اجرا نشود، درمانی صورت نمی‌گیرد.

چون ما مبتلا به سرماخوردگی نیستیم که با چند عدد قرص درمان شویم، مواد مصرف کرده‌ایم و مواد از سد خونی مغز عبور می‌کند. و اگر جهان‌بینی نداشته باشیم ممکن است فردی مدتی قطع مصرف کند، اما حالش خوب نمی‌شود چون جهان‌بینی کار نکرده است. جهان بینی ۱ از مدل‌ها استفاده کرده است.مثل نفس که تشبیه شده به شهر وجودی، مثلاً قلعه عقل و خیلی راحت متوجه می‌شویم و درک می‌کنیم. بعنوان مثال: مثلث دانایی.
همانطور که استاد امین فرمودند: ما تا یک‌پنجم دانایی پیدا نکنیم، نمی‌توانیم یک پنجم، مواد کم کنیم. شاید مواد هم کم کنیم ولی حال خوب را پیدا نمی‌کنیم، چون مواد شبه افیونی بدن ترشح نمی‌شود و سیستم داخلی بدن راه اندازی نمی‌شود و به حال خوب نمی‌رسیم.

جهان‌بینی‌تعریف‌ها و مدل‌ها را ارائه کرده است. درباره انسان و مثلث‌ها بیان کرده است، مثل مثلث دانایی‌ که" تفکر، تجربه وآموزش‌‌‌‌‌‌ است.

جهان‌بینی۲ درباره زندگی کردن می‌باشد. اما یک بدی‌های است به نام ضد ارزش که مانع کسب دانایی می‌شود. و در برابر مثلث دانایی یک مثلث به نام مثلث جهالت می‌باشد. مثلاً ترس، ناامیدی، جهالت، در برابر مثلث دانایی هستند.ترس نمی‌گذارد ما تفکر کنیم، منیت نمی‌گذارد ما آموزش بگیریم.و بارها تجربه ترک داشتیم که موفق نمی‌شدیم و ناامید بودیم.

این ناامیدی است که باعث جلوگیری از پیشرفت می‌شود. جهان‌بینی۲"  قوانین زندگی را به ما یاد می‌دهد.که اگر قوانین ساده‌ترین بازی را بلد نباشیم، آن بازی نه تنها برای ما، بلکه برای دیگربازیگران لذتی ندارد. و حتی ممکن است به خودمان و دیگر بازیگران آسیب بزنیم. و به جای لذت بردن از آن بازی آسیب می‌بینیم. حتی ممکن است ما را از آن بازی به بیرون بیندازد.

پس باید قوانین بازی را یاد بگیریم و اجرا کنیم که موفق بشویم. در این بازی نیروهای بازدارنده هم می‌توانند مخرب و هم مکمل باشند. نیروی بازدارنده: مثل باد، وقتی ماشین سرعتش زیاد باشد، از سرعت ماشین کاسته می‌شود و اگر بخواهد تعدی کند و سرعتش را بیشتر کند ممکن است که از جاده به بیرون رود و تخریب زیادی ایجاد شود. اما اگر این ماشین تبدیل شود به هواپیما یعنی خودش را ارتقا بدهد، از آن نیروی باد به عنوان مکمل استفاده می‌کنند و همان نیروی مکمل باعث پروازش می‌شود و به هدفش می‌رسد.ما هم باید خودمان را  در کنگره تقویت کنیم واز علم کنگره استفاده کنیم.

از اینکه به صحبت های من گوش دادید خیلی ممنونم.

نگارنده: مسافر نادر لژیون نوزدهم
ویراستار: مسافر علی لژیون نهم
تنظیم: مسافر منوچهر لژیون دوم
ارسال: مرزبان خبری مسافر وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .