English Version
This Site Is Available In English

ما همانی هستیم که فکر می‌کنیم

ما همانی هستیم که فکر می‌کنیم

گفت و گویی ترتیب دادیم با راهنمای محترم تازه‌واردین همسفر فرشید، در رابطه با جهان‌بینی ۱و۲، توجه شما را به این گزارش جلب می‌کنیم.

لطفاً به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید.

سلام دوستان فرشید هستم یک همسفر؛ مسافر بنده با بیش از ۲۵ سال مصرف وارد کنگره شد، آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک و شیره. مدت ۱۲ ماه ۱۲ روز به روش DST همراه با داروی OT به استادی راهنمای محترم آقا اسکندر سفر کرد، رهایی از اعتیاد ۹ سال و ۶ ماه. خودم سفر جهان‌بینی داشتم به استادی راهنمای عزیزم آقامحمد، ورود به سفر دوم جهان‌بینی ۲ سال و ۴ ماه.

در ابتدا بفرمایید جهان‌بینی چیست؟ و فراگیری آن چه تاثیری بر زندگی یک رهجو دارد؟

بر اساس تعریف زیبای استاد امین؛ جهان‌بینی به معنای نوع نگاه انسان به هستی ،خود ، سایر مخلوقات و مسائل گوناگون در زندگی است. این نوع نگاه می‌تواند از روی نادانی و جهل باشد که در این صورت به آن «جهان بینی منفی ، افیونی و مخرب» گفته می‌شود یا می‌تواند بر پایه آگاهی و دانایی شکل گرفته باشد که در این حالت، «جهان‌بینی مثبت» نامیده می‌شود و به رشد، تعادل و آرامش در زندگی کمک شایانی می‌نماید. فراگیری و به کارگیری جهان‌بینی صحیح، نه تنها برای رهجو، بلکه برای تمامی افراد در هر موقعیت و جایگاهی می‌تواند مفید و مؤثر باشد؛ چون که در درجه اول به فرد کمک می‌کند تا درون و بیرونی آرام و سرشار از آسایش را تجربه نماید.

به نظر شما جایگاه جهان‌بینی در پروسه درمان کجاست؟ و چرا سفر دوم جهان‌بینی از جایگاه خاصی برخوردار است؟

مهمترین عامل قرار گرفتن فرد در تاریکی، به ویژه تاریکی اعتیاد، جهانبینی نادرست و منفی اوست. این نوع نگاه اشتباه به زندگی، موجب می‌شود که جسم فرد نیز درگیر بیماری گردد. در مسیر درمان، زمانی که میزان داروی مصرفی کاهش می‌یابد، ضروری است که به همان میزان، دانایی و جهان‌بینی فرد نیز رشد و ارتقاء پیدا کند. در سفر اول جهان‌بینی به فرد کمک می‌کند تا حس‌های درونی‌اش باز شوند و به تدریج نشانه‌های واقعی از خویشتن خویش را بیابد. در سفر دوم، فرد با بهره‌گیری از آموزش‌ها و به کارگیری آنها در زندگی گره‌های شخصیتی وجودی خود را باز کرده و به تزکیه و پالایش درونی می‌پردازد.

جهان‌بینی غلط چه تأثیری بر روی افکار، اندیشه‌ها، سیستم ایکس و جسم انسان می‌گذارد؟

جناب مهندس می‌فرمایند: سیستم ایکس ممکن است بر اثر دو عامل از تعادل خارج شود؛ یکی عوامل مستقیم (با سیم). و دیگری عوامل غیر مستقیم (بی سیم). عوامل مستقیم شامل آنتی ایکس‌هایی هستند که می‌شناسیم؛ مانند مواد مخدر، مشروبات الکلی، سیگار، قرص‌ها و سایر مواد مشابه. اما عوامل غیر مستقیم یا بی‌سیم، شامل تفکرات و جهان‌بینی‌های نادرستی هستند که بر پایه نگرش‌های منفی، بدبینی و نادانی شکل گرفته‌اند. این نوع نگرش‌ها بر سیستم بیوشیمیایی بدن، یعنی همان سیستم ایکس، تأثیر گذاشته و موجب برهم خوردن تعادل آن می‌شوند.

آقای مهندس بارها به موضوع بیماری‌های سایکوسماتیک اشاره کردند؛ بیماری‌هایی که ریشه در نگرش منفی، تفکرات نادرست و عدم تعادل روانی دارند و به طور مستقیم بر روی جسم اثر می‌گذارند. در مقابل، تفکرات مثبت و جهان‌بینی مبتنی بر آموزش‌های صحیح و راستین، عملکرد سیستم ایکس را تقویت می‌کند و موجب ایجاد شادابی، سرخوشی طبیعی و تعادل می‌گردد. به طور کلی داشتن تفکرات مثبت، خوش‌بینی، حرکت در مسیر صحیح و برخورداری از جهان‌بینی سالم و درست، در کل وجود انسان اثرگذار است؛ حتی در رنگ پوست، حالت چهره و نگاه ما. چنانچه آقای مهندس می‌فرمایند: «ما همانی هستیم که فکر می‌کنیم». بنابراین، افکار منفی مساوی است با به هم ریختگی درونی و بیرونی، افکار مثبت برابر است با سلامتی و شادابی.

با توجه به برداشت و تجربه شما، بهترین چیزهایی که در جهان‌بینی به آن توجه شده چه چیزهایی می‌باشند؟

به نظر من مهمترین مسئله در آموزش جهان‌بینی، کاربردی کردن آن است. همانگونه که آقای امین می‌فرمایند: فرد زمانی که عمل نکند، در واقع آموزش واقعی را دریافت نکرده است؛ اما زمانی که وارد عمل می‌شود، می‌توان گفت آن مسئله را واقعاً آموخته است. تمامی مفاهیمی که استاد امین در جزوات و سی‌دی‌های جهان‌بینی و آموزش‌های مربوط به آن مطرح کرده‌اند، مانند قلعه عقل، استخر انرژی، منیت و سایر مباحث که هر کدام در صورت دقت می‌تواند ما را متوجه گره‌های وجودی خودمان کنند. این شناخت فرصتی فراهم می‌آورد تا با تمرکز بر آن گره‌ها، مسیر تغییر و تحول درونی را آغاز نماییم.

از اینکه وقتتان را در اختیار ما گذاشتید سپاسگزارم، در کلام آخر اگر صحبتی دارید، بفرمائید.

 کلام اول و آخر من شکر و سپاسگزاری از خداوند متعال است بابت وجود استاد گرانقدر جناب مهندس و خانواده محترمشان و همچنین مسیر پربار کنگره که بر سر راهمان قرار گرفت. از خداوند می‌خواهم که قدرت فهم و درک فلسفه کنگره و آموزش‌های آن را در من ایجاد کند تا بتوانم هنر زندگی کردن را بیاموزم.

 

تهیه مصاحبه و نگارنده: مسافر شمس‌الدین لژیون۳

عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸

تنظیم: مسافر بهزاد لژیون ۱۱

ارسال: مرزبان خبری مسافر وحید

نمایندگی جهان‌بین شهرکرد/مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .