چهارمین جلسه از دوره پانزدهم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰، نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی مسافرنصراله، نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافر مجتبی با دستور جلسه « جهانبینی 1و2 » در روز یکشنبه 14 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان نصراله هستم یک مسافر، از نگهبان و گروه مرزبانی که اجازه خدمت کردن در این جایگاه را به من دادند تشکر میکنم. در ابتدا روز معلم را به آقای مهندس، خانواده محترمشان، استاد امین، دیدهبان محترم آقای صدیقی، کلیه راهنمایان کنگره و همه انسانهایی که در امر آموزش نقش دارند را تبریک عرض مینمایم. در مورد جهانبینی، این واژه را از زمان دبیرستان داشتیم تا اینکه درکنگره با مفهوم جدیدتری از جهانبینی به واسطه جزوه جهانبینی استاد امین آشنا شدم . استاد امین میفرماید: معلمی خوب است که بهتواند مفاهیم را به سادهترین شکل ممکن به اشخاص ارائه کند. جهان بینی به معنای برداشت و ادراک ما از جهان هستی است.
جهانبینی به دو بخش تقسیم میشود. یکی جهان بینی درونی که مربوط به خودمان میشود و دیگری جهان بینی بیرونی که مربوط به شناخت ما از جهان پیرامون ما است. زمانی که مواد مخدر گران شد من دنبال جایی میگشتم که دیگر مصرف نکنم که با کنگره آشنا شدم و دوست داشتم ذهنیت خودم را عوض کنم. در کنگره جهان بینی اهمیت بسیاری دارد. دوستان سفر دوم خیلی دوست دارند که سفر اولیها در کنگره ماندگار شوند و به رهایی برسند. این امر با آموزش جهانبینی امکان پذیر است. این خواست خداوند بود که امروز من اینجا باشم و در این جایگاه خدمت کنم. وقتی وارد سفر شدم بحث تخریب و ضد ارزشها به میان آمد و من نمیخواستم بپذیرم که جهل باعث عدم پذیرش ارزشها میشود.
.jpg)
آقای مهندس در ابتدای صحبتهای خودش میگوید: خواهشمندم برای رهایی خودمان از دست نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و ناآگاهی خودمان است به خداوند پناه میبریم. در کنگره نوشتن سیدی آموزش جهانبینی است، که عمل کردن به این آموزشها باعث دوری افراد از ضد ارزشها میگردد. من به خانواده خودم تخریبهای زیادی وارد کردم. در جزوه جهانبینی یاد گرفتم که این تخریبها را جبران کنم. شخصی که یک پنجم به داناییاش اضافه شود مي تواند یک پنجم از داروی خود را کم کند. ما باید سه سفر را طی کنیم یکی از مصرف مواد تا قطع آن و دوم از قطع مواد تا رسیدن به خود و سفر سوم از رسیدن خود به خداوند. اهمیت. ما یاد گرفتیم که جسم و روان و جهان بینی را سر لوحه کار خود قرار دهیم.
استاد امین می فرماید : دانایی که بالا برود انسان از خواسته های نامعقول خود فاصله میگیرد و به سمت خواستههای معقول می رود. وقتی دانایی بالا برود در تصمیم گیری عقل کمک میکند. مثلث دانایی باید اضلاع آن متقارن باشد و آموزش و تفکر و تجربه باید با یکدیگر رشد کنند. در مثلث جهالت: ترس تفکر را می خورد، نامیدی از تجربه کردن جلوگیری می کند و منیت ما را از آموزش دور می کند.

تایپ: مسافر حسین
عکس: مسافر حمید
تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد
- تعداد بازدید از این مطلب :
122