در این مقاله به موضوع جهانبینی درکنگره۶۰ و مفهوم آن میپردازیم. جهانبینی، موضوعی است که نهتنها در درمان اعتیاد، بلکه در تمامی ابعاد زندگی تأثیرگذار بوده و سازندهی مسیر زندگی ماست. به نظر من، جهانبینی مانند یک جعبهابزار حرفهای است که با استفاده از آن، میتوانیم با دیدگاهی متفاوت و عمیقتر نسبت به عموم مردم، با چالشها و مشکلات زندگی روبهرو شویم و آنها را مدیریت کنیم؛ اما باید به نکتهای مهم توجه کنیم، بعد از واژهی جهانبینی، کلمهی کاربردی آمده است، به این معنا که باید آموزشهای جهانبینی را در عمل به کار بگیریم، چراکه این آموزشها تنها برای خواندن و امتحان دادن نیستند. با بهرهگیری عملی از آموزشها، میتوانیم دیدگاه، افکار و اندیشههای خود را تغییر دهیم و به زندگیای آرامتر، سالمتر و رضایتبخشتر دستیابیم.
کنگره۶۰ که نهادی فعال درزمینهٔ درمان اعتیاد و آموزش معنویت است، اهمیت ویژهای برای جهانبینی قائل است. این آموزشها به افراد کمک میکند تا نگرش خود نسبت به زندگی و چالشهای آن را تغییر دهند. بر اساس آموزههای کنگره، مثلث درمان از سه ضلع جسم، روان و جهانبینی تشکیلشده است. رسیدن به تعادل در جسم و روان حدود ۱۱ ماه زمان میبرد؛ اما تکامل جهانبینی نیاز به زمانی نامشخص دارد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. جهانبینی به دو بخش درون و برون تقسیم میشود. جهانبینی درون به ما کمک میکند، جایگاه کنونی خود و مبدأ وجودیمان در کائنات را بشناسیم. جهانبینی برون نیز دریافتن مسیر حرکت تا رسیدن به مقصد، ما را یاری میدهد.
همین آموزشهای جهانبینی است که، موجب میشود فرد مصرفکننده که اکنون در سفر اول قرار دارد، با تکیهبر متد DST و آموزشهای ناب کنگره، به جلسات، لژیونها و کارگاهها بیاید و به حال خوش برسد. بسیاری از اعضای کنگره۶۰، بهواسطه همین آموزشها، ازنظر فردی و اجتماعی رشد قابلتوجهی پیداکردهاند، که این مسئله بسیار امیدبخش و دلگرمکننده است. جهانبینی به ما کمک میکند تا نقاط ضعف و قوت خود را بهتر بشناسیم، الگوهای فکری نادرست مرتبط با اعتیاد و مشکلات روانی را تغییر دهیم و به تفکری عمیقتر درباره معنای زندگی و اهداف شخصی دستیابیم. در کتابهای آموزشی، جهانبینی اینگونه تعریفشده است، آنچه ما نسبت بهکل هستی (جهان درون و جهان برون) برداشت، ادراک، دریافت و احساس میکنیم، جهانبینی نام دارد.
در پایان جزوه جهانبینی ۲، به موضوعی بسیار جالب با عنوان هاله تابان اشارهشده است. هاله تابان، میدان انرژی اطراف بدن انسان را شامل میشود و نشاندهندهی ارتعاشات درونی اوست. اگر جهانبینی را بهدرستی فراگیری و گرههای درونی خود را بازکنیم، این هاله در حالت تعادل قرار میگیرد و همچون سپری نفوذناپذیر عمل میکند که اجازه ورود عوامل منفی و ضد ارزشی را نمیدهد؛ در غیر این صورت، روح و روان ما آسیبپذیر شده و در برابر انرژیهای منفی بیدفاع خواهیم بود. جهانبینی به ما کمک میکند ریشه خطاهایمان را بشناسیم، آنها را اصلاح کنیم و از مسیر ضد ارزشها به سمت مسیر ارزشها حرکت کنیم. برای این منظور، باید قوانین جهانبینی را بیاموزیم و دانایی خود را افزایش دهیم. این افزایش دانایی تنها در صورتی امکانپذیر است که بتوانیم از مثلث نادانی (ترس، ناامیدی و منیت) عبور کنیم.
تایپ: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دهم)
عکس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویراستاری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دهم)
تنظیم و ارسال: همسفر اعظم دبیر سایت
همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
152