English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی یعنی شناخت درون و بیرون

جهان‌بینی یعنی شناخت درون و بیرون

سلام دوستان مهدیه هستم همسفر علی 

جهان‌بینی برای این است که بتوانم ریشهٔ خطاهای خود را پیدا کنم و از مسیر ضد ارزش‌ها به مسیر خوبی‌ها و ارزش‌ها قدم بگذارم. برای این کار باید قوانین آن را یاد بگیرم. 
جهان‌بینی من باید تغییر کند، دانایی‌ام باید افزایش یابد، و برای بالا بردن دانایی باید از مثلث جهالت ، ترس، ناامیدی و منیت  عبور کنم تا به دانایی برسم. امیدوارم با آموزش‌هایی که از کنگره دریافت می‌کنم، بتوانم آن را در زندگی خود کاربردی کنم و جهان‌بینی‌ام تغییر کند. 

جهان‌بینی مخصوص اعضای کنگره ۶۰ نیست، بلکه همهٔ انسان‌ها با آن سروکار دارند، زیرا حرکت در مسیر الهی نیازمند افزایش دانش جهان‌بینی است. جهان‌بینی و کسب دانش، قوانین درست زندگی کردن را به ما آموزش می‌دهند. 

سلام دوستان زهرا هستم‌ همسفر عبدالله 

«جهان‌بینی یعنی شناخت درون و بیرون. » جهان‌بینی درونی شامل درک و احساس درون خودمان است، و جهان‌بینی بیرونی شامل درک و احساس ما نسبت به کل جهان هستی. برای اینکه جهان‌بینی من تغییر کند، باید دانایی‌ام افزایش یابد و از مثلث جهالت، ترس، ناامیدی و منیت  عبور کنم تا به دانایی مؤثر برسم. در واقع، منشأ پدید آمدن حس‌های منفی که انسان را از صراط مستقیم منحرف می‌کند و به تاریکی‌ها سوق می‌دهد، همین سه مورد، یعنی ترس، منیت و ناامیدی است.

ما باید برای رهایی و رسیدن به آرامش، دانایی و دانش خود را پیرامون مسئلهٔ جهان‌بینی ارتقا بدهیم تا بتوانیم به اهدافمان دست پیدا کنیم. در کنگرهٔ ۶۰ به ما یاد می‌دهند که برای رسیدن به خود و خالق، سه سفر الزامی است:
1. سفر اول: درمان اعتیاد و رسیدن به سلامتی جسم و روان.
2. سفر دوم: رسیدن به جهان‌بینی صحیح، دوری از منیت و ضد ارزش‌ها، و حرکت به سوی ارزش‌ها.
3. سفر سوم: حرکت از خود به سوی خالق هستی. 

امیدوارم بتوانم با آموزش‌هایی که از کنگره دریافت می‌کنم، دانایی خود را بالا ببرم تا جهان‌بینی‌ام تغییر کند. 


سلام دوستان منصوره هستم همسفر سعید 

در جزوهٔ جهان‌بینی، استاد امین به موضوع مهمی اشاره کرده‌اند که علم یا مطلب را باید به گونه‌ای مطرح کنیم که اکثریت متوجه شوند. یعنی، بهتر است موضوع را به ساده‌ترین شکل بیان کنیم. مانند اینکه شما برای ۱۰۰ نفر صحبت کنید و ۹۵ نفر متوجه شوند، این ارزش دارد؛ نه اینکه هیچ‌کس متوجه نشود. بنابراین، معلم و استاد باید مهارت ساده‌سازی را بلد باشند تا بتوانند علم خود را انتقال دهند. 

موضوع دیگری که برای من بسیار زیبا بود این است که کسی گفته بود: "تا زمانی که یک پنجم دانایی افزایش نیابد، نمی‌توان یک پنجم مواد را کم کرد." شاید مواد کم شود، ولی حال فرد بهتر نمی‌شود، بلکه بدتر هم خواهد شد. ممکن است فرد به دلیل رودربایستی با راهنما، خانواده، یا بچه‌های کنگره، چند روزی به رهایی برسد، اما بعد چه؟ تا زمانی که جهان‌بینی را به‌طور کامل یاد نگیریم و به‌طور کاربردی در زندگی اجرا نکنیم، نمی‌توان انتظار داشت که به رهایی برسیم.

پس قضیه فقط کم کردن مواد نیست، بلکه رسیدن به دانایی و آگاهی است. 

سلام دوستان سمیه هستم همسفر رضا 

به نظر من، جهان‌بینی یعنی دید و نگرش فرد نسبت به خود، اطرافیان و کل هستی. برای تغییر این نگرش، باید دانایی افزایش یابد و از مثلث جهالت  ترس، ناامیدی و منیت  عبور کرد. 
اگر بتوانم نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنم و نیروهای منفی را از مثبت تشخیص دهم، می‌توانم از تاریکی‌ها عبور کنم و به سمت روشنایی‌ها بروم. در کنگره، ما با آموزش‌هایی که دریافت می‌کنیم، یاد می‌گیریم چگونه با مشکلات برخورد کنیم، چگونه آن‌ها را درمان کنیم، و به رهایی برسیم. 

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر ابوطالب 

جهان‌بینی و مفاهیم کلی که در کنگره آموزش داده می‌شود، کاربردهای مهمی دارند. مهم این است که علاوه بر آموزش، تفکر و تجربه نیز وجود داشته باشد. جهان‌بینی یعنی برداشت، ادراک، و دریافت ما نسبت به کل هستی  چه جهان درون، چه جهان بیرون. جهان‌بینی متعلق به همهٔ انسان‌هایی است که در تاریکی‌اند و می‌خواهند از تاریکی خارج شوند.

مهم‌ترین اصل آن است که ابتدا جهالت را بشناسیم و بدانیم ترس، ناامیدی، و منیت چگونه شکل می‌گیرند. در کنار این موارد، شناخت خشم، نفرت، حسادت، نفس اماره، نفس لوامه، نفس مطمئنه، نیروهای بازدارنده، نیروهای تخریبی، و حلقه‌های نفس ضروری است. تنها با آموزش، تفکر، و تجربه می‌توان قدمی برای درمان خود برداشت. اگر یک پنجم دانایی افزایش نیابد، نمی‌توان کارهای ضد ارزشی را کنار گذاشت.

 

رابط خبری: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه ( لژیون ششم)

ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه ( لژیون سوم)

ویراستاری و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر فاطمه ( لژیون هفتم)

همسفران نمایندگی خیام نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .