English Version
This Site Is Available In English

شالوده جهان‌بینی کاربردی‌کردن آن است

شالوده جهان‌بینی کاربردی‌کردن آن است

جهان‌بینی الفبای یک زبان است و باید با زبان ساده مطرح شود تا برای عموم قابل ‌درک باشد. جهان‌بینی عبارت است از نگرش و درک انسان از هستی، اطرافیان و خود او. در مجموع جهان‌بینی به معنی خسارت نزدن به خود است. جزوه جهان‌بینی ما را با خود من آشنا می‌کند. علاوه‌ بر یادگیری جهان‌بینی باید آن‌ را کاربردی کنیم؛ زیرا شالوده جهان‌بینی کاربردی‌کردن آن است و در غیر این‌صورت بدون ارزش است. درمان مسافرها نیز اگر با آموزش جهان‌بینی همراه نباشد، آن‌ها به درمان قطعی نخواهند رسید؛ زیرا زمانی که یک مصرف‌کننده از نظر جسم و روان به درمان برسد اما از لحاظ جهان‌بینی آموزش نبیند احتمال بازگشت به مصرف مواد وجود دارد و همیشه حال او خراب است؛ زیرا هنوز نگرش فرد تغییر نکرده است.

خداوند بزرگ را شاکر و سپاسگزار هستم که راه کنگره را برای من نمایان کرد تا با آموزش جهان‌بینی، از نواقص وجودی خود، مطلع شوم و مجهولاتی که سال‌ها ذهن من را درگیر کرده بودند، حل کنم. همیشه فکر می‌کردم مسافرم علت تمام حال‌خرابی‌های من بوده است و اصلاً قبول نداشتم که این بذر به دست خود من کاشته و نگهداری شده است و کسی جز خود من؛ باعث به‌وجودآمدن حال‌خراب من نبوده‌ است. زمانی که با آموزش‌های کنگره آشنا شدم، متوجه شدم که ظرف وجودی من بسیار کوچک بوده و همین موضوع، موجب قرارگرفتن من در مسیر ضدارزش‌ها بوده است.  به‌جای این‌که در وجود خود، مثلث دانایی را رشد بدهم، اضلاع مثلث جهالت که ترس، منیت و ناامیدی است را به‌شدت، قدرتمند کرده‌ بودم. با مطالعه صحبت‌های استاد امین در جزوه جهان‌بینی متوجه شدم که حس من آلوده بوده است، به همین دلیل در مسیر ضدارزش‌ها حرکت کرده‌ام؛ زیرا حس اولین قوه به‌کارگیری عقل است و با آلوده‌شدن حس در کار عقل، اختلال ایجاد می‌شود و نیروهایی هستند که نمی‌گذارند دانایی به‌آسانی فعالیت کند و در نتیجه؛ عقل فرمان غلط صادر می‌کند.

استاد امین می‌فرمایند: «زمانی که از کسب موفقیت دیگران خوشحال می‌شویم؛ یعنی آموزش جهان‌بینی را فراگرفته‌ایم». در این صورت است که افکار انسان مثبت می‌شود و نور عشق، محبت و ایمان در شخص موج می‌زند و با این پیشرفت وارد مرحله دانایی می‌شود. برای بالابردن دانایی باید از مثلث جهالت عبور کنیم. باید بدانم من همسفر تا زمانی که یک‌پنجم دانایی خود را افزایش ندهم؛ هرگز نمی‌توانم یک‌پنجم از کارهای ضدارزشی خود را کنار بگذارم. در این زمینه حس می‌تواند نقش مهمی داشته باشد؛ بنابراین باید تلاش کنم که با تقویت حس‌های مثبت از رشد حس‌های منفی جلوگیری کنم تا بتوانم در آرامش زندگی کنم.

منابع: «سی دی جهان‌بینی ۱ و ۲، و جزوه جهان‌بینی ۱ و ۲»
نویسنده: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ارسال: راهنما همسفر افسون نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .