قوم عاد قومی بودند که پیامبران را تکذیب کردند. کلمه عاد به معنی بازگشت میباشد و این قوم به تاریکیها و ضدارزشها، برگشت میکنند. همچنین به قوم عاد هر چه از حکمت بگویی، انکار میکنند. مثلا میگویی: دروغ خوب نیست؛ میگویند نه خوب است. میگویی غیبت نکنید؛ غیبت میکنند. در واقع انکار، اولین ویژگی آنها است. نشانه دوم اینکه در مقابل فرامین الهی عصیان میکنند، سرکشی میکنند و علاوه بر این مبارزه نیز میکنند و خلاف آن را انجام میدهند. سومین نشانه این قوم این است که از افراد زورگو و سنگدل پیروی و تبعیت مینمایند.
اگر مردم سرزمینی این ویژگیها را داشته باشند همانند قوم عاد میباشند و عذاب بر آنها نازل میشود. عذابش این است که شما را بر میدارند و کس دیگری را جای شما میگذارند. سرزمینشان را میگیرند و بیرون میکنند؛ این سرنوشت قوم عاد میباشد.
کلمه ظلم، به معنی تاریکی است. ظالم، یعنی کسی که تاریک میکند. نیروهای منفی برای اینکه بتوانند کارشان را پیش ببرند به تاریکی نیاز دارند که در ابتدا حقایق را پنهان کنند و جلوی نور را بگیرند تا تاریک بشود، آن وقت میتوانند نقشه های خودشان را پیاده کنند.
بعضیها ظَلَموا هستند و ظَلَموا یعنی افردی به افراد دیگر نزدیک میشوند که تاریکی را به وجود آورند. وقتی نزدیک شدند و معاشرت کردند چه میشود؟ دیگر از اولیا برای آنها کمکی نخواهد بود. اینجا نیروی روشنایی پشت خط مانده است و نمیتواند به شما القا کند و آموزش دهد و شما شکست میخورید، ناکام میشوید و از موفقیت و پیروزی دور میشوید.
حال اگر فرد از تاریکیها پیروی کرد و به چیزی رسید و برایش نتیجهای داشت که از آن استفاده کرد و لذت برد، از گروه مجرمین است؛ ممکن است شخصی اطاعت بکند؛ اما از روی اجبار باشد و از آن کار لذت نمیبرد، آن فرد مجرم حساب نمیشود.
منبع: سیدی تاریکی (استاد امین)
نویسنده: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر بهناز (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر بهناز (لژیون چهاردهم)
ویراستار: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون چهارم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون یازدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
29