همسفر سمیه به همراه مسافر خود با تخریب آنتیایکس شیره و تریاک وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۰ ماه و ۲۰ روز به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر مائده و مسافر مرتضی سفر کردند؛ اکنون ۲ ماه است آزاد و رها هستند. ایشان در رشته ورزشی بدمینتون و مسافرشان در رشته والیبال فعالیت دارند.
اینک در باب دستور جلسه «وادی دوم (هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمینهد، هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم) و تأثیر آن روی من» با ایشان گفتگویی ترتیب دادهایم، لطفاً با ما همراه باشید.

به نظر شما خواندن کتاب عشق (چهارده وادی برای رسیدن به خود) از آقای مهندس حسین دژاکام، چگونه میتواند حسهای ناتوانی و منفی را از مصرفکننده دور کند؟
وقتی در زندگی با مسئلهای مواجه میشویم اگر بتوانیم دید خود را مثبت کنیم و سعی کنیم در هر موردی که پیش رو داریم با دیدگاه مثبتی به قضیه نگاه کنیم میتوانیم ناامیدی را از خود دور کنیم؛ همانطور که جناب آقای مهندس دژاکام میفرمایند: ناامیدی یکی از ابزارهای شیطان است و با دید منفی، ناامیدی در ما شکل میگیرد؛ بنابراین اگر راکد نباشیم ناامیدی در ما شکل نمیگیرد.
به نظر شما تفکرات همسفران نسبت به مسافرانشان قبل از آشنایی با آموزشهای کنگره ۶۰، چگونه بوده و این تفکرات چه تخریبهایی را برای خودشان و مسافرانشان به وجود آورده است؟
قبل از ورود به کنگره، افکار منفی زیادی داشتم اما با آموزش وادی دوم توانستم به جنبههای مثبت زندگی فکر کنم؛ زیرا در کنگره آموزش دیدهایم به هر چیزی که فکر کنیم برای ما اتفاق خواهد افتاد. قبل از کنگره تخریبهای زیادی داشتم ولی اکنون که مسافرم رها شده است، حال خوب مسافرم و آموزشهای راهنما و جناب مهندس حسین دژاکام باعث ایجاد حال خوش در من میشود.
به عقیده شما نکاتی که باعث میشود مسافر برای ادامه سفر انگیزهاش کمتر شود، چیست؟
ناامیدی و احساس بیهودگی باعث میشود انسان راکد شود و در ادامه مسیر، انگیزه خود را از دست دهد؛ جناب آقای مهندس فرمودند: حتی آفرینش یک کرم هم بیهوده نیست زیرا زمانی که کرم، خاک را زیر و رو میکند هوا را در آن به جریان میاندازد و باعث رشد بهتر گیاهان میشود؛ بنابراین باید برای زندگی خود هدف داشته و با اشتیاق به دنبال آن باشیم.
لطفاً بفرمایید چه چیزهایی باعث میشود انسان خود را بیهوده بپندارد؟
به عقیده من انتخاب راههای نامناسب برای حل مشکلات باعث میشود تا انسان خود را بیهوده بپندارد؛ مثلاً ما قبل از ورود به کنگره، برای ترک مواد مخدر راههای زیادی را امتحان کردیم که به نتیجه نمیرسیدیم و این مسئله باعث کاهش اعتمادبهنفس در من و مسافرم شد؛ درنتیجه دچار احساس ناامیدی و بیهودگی شدیم.
به نظر شما چگونه میتوانیم بر احساس پوچی و ناامیدیمان غلبه کنیم؟
داشتن هدف، بسیار بااهمیت است و ما میتوانیم با آموزش دیدن، راکد نبودن، خدمت کردن با عشق و فرمانبردار بودن، جایگاه خود را در دنیا و زندگی پیدا کنیم و ارزش خود را بیشتر بدانیم.

لطفاً بفرمایید تجربهای در مورد ناامیدی داشتهاید که توانستهاید با آموزشهای کنگره به حرکت تبدیل کنید؟
قبل از کنگره، راههای زیادی را برای ترک اعتیاد امتحان کردیم اما زمانی که به کنگره آمدیم و آموزش گرفتیم؛ راهنمای بنده گفتند برای بهتر شدن حال خودتان تلاش کنید؛ لذا از زمان ورودم به کنگره 60 دیگر آن حس ناامیدی قبل را نداشتم و توانستم دانایی خود را بالا ببرم.
کلام آخر...
بسیار بسیار از جناب آقای مهندس حسین دژاکام، از راهنمای خود و تمامی خدمتگزاران کنگره ۶۰ تشکر میکنم. با آموزش وادی دوم متوجه شدم که مشکلات و تاریکیهایی که قبلاً در زندگی داشتم را باید به طرف روشناییها ببرم و در این مسیر دچار ناامیدی نشوم.
انجام مصاحبه: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون بیست و پنجم)
رابط خبری: همسفر رکسانا رهجوی راهنما مائده (لژیون بیست و سوم)
عکاس: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویرایش کننده: همسفر راحیل رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پانزدهم)
ویراستار نهایی: همسفر نفیسه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر پگاه خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخبهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
190