دهمین جلسه از دوره سوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی ارومیه به استادی همسفر شهلا، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «وادی دوم(هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمینهد، هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم) و تأثیر آن روی من » روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه امروز در مورد وادی دوم است هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمینهد هیچکدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم. اگر ما به جهان آفرینش و خلقت هستی نگاه کنیم، میبینیم تمام آن چیزی که خداوند خلق کرده همگی به صورت زنجیرهوار در خدمت بشر داده شده تا انسان بتواند از آن استفاده کند و بتواند بهتر زندگی کند چرا که انسان اشرف مخلوقات است، خداوند ویژگی اختیار را به انسان داده و انسان را بین یک دو راهی ضد ارزشها و ارزشها قرار داده است. ما در وادی اول تفکر کردن را یاد گرفتیم اینکه با تفکر ساختارها آغاز میگردد، فکر و اندیشه اولین قدم برای آغاز خلقت یک ساختار است، بعد رسیدیم به وادی دوم که اگر ما وادی اول را به خوبی پشت سر گذاشته و به درستی تفکر داشته باشیم و ساختاری که به آن فکر کردیم ساختار درستی باشد، قطعا ما میتوانیم با تفکر برای مشکلات راه حل منطقی پیدا کنیم و تصمیم درست بگیریم؛ اما اگر وادی اول را به درستی پشت سر نگذاشته باشیم، موانع را رد نکرده باشیم به راه ضد ارزشها و تاریکیها برمیخوریم و این باعث میشود که ما به تاریکیها برسیم و در اثر تفکر غلط میبینیم که خیلی چیزها را از دست دادهایم یا در حال از دست دادن خیلی چیزها در زندگی خود هستیم.
مسیر تاریکیها باعث میشود که خیلی تخریبها و در ما به وجود بیاید. در وادی اول خیلی به تاریکیها اشاره میکند و میگوید انسان باید حتماً تاریکیها را تجربه کند؛ چون گذشتن از تاریکیها پی بردن به عظمت روشناییها است. اگر به زندگی تکتک انسانها نگاه کنیم، تاریکیها همیشه وجود داشته و زندگی همگی دارای فراز و نشیبهای زیادی بوده است، باید این فراز و نشیبها باشد تا ما بتوانیم به عظمت و روشنایی زندگی پی ببریم و همچنین بتوانیم کارآزموده باشیم و انسانی رها باشیم، همچنین بتوانیم در مقابل سختیها صبوری کنیم تا بتوانیم از لحظات زندگی استفاده کنیم و قدر خوشیهای زندگی را بدانیم.
همانگونه که اشاره کردیم، خداوند قدرت اختیار را به انسان داده و انسان مختار است که بین دوراهی صراط مستقیم و راه فسق و فجور یکی را انتخاب کند. در این وادی به امیدواری اشاره میکند که اگر ما مشکلی برایمان پیش آمد باید امیدوار باشیم و فکر نکنیم که این جهان هستی بیهوده است، خداوند از خلقت هر چیزی هدفی برای آفرینش داشته است؛ حتی یک خار بیابانی میتواند، باعث جلوگیری از طوفان شود. اگر ما تصور کنیم که جهان آفرینش و هر آنچه که در هستی وجود دارد، بیهوده بوده قطعا به فلسفه وجودی و آفرینش آنها به درستی فکر نکردهایم. خداوند از خلقت تمام هستی هدف داشته است و اگر در زندگی خودمان سختی به وجود آمد آن مشکلات را لعن و نفرین تصور نکنیم، چرا که بسیاری از مشکلاتی که در زندگی برای ما پیش میآید حکمتی را به ارمغان میآورند و برای ما رحمت به حساب میآیند؛ همچنان که آقای مهندس در بعضی از سیدیها به آن اشاره میکنند که بسیاری از سختیهایی که برای ما پیش میآید آن مشکلات رحمت در زندگی هستند.
اگر در زندگی برای ما مشکلی به وجود آمد ما باید سعی کنیم، مسیر زندگی خود را تغییر دهیم و از جای دیگر شروع تازهای داشته باشیم، چرا که هر شکستی آغاز یک پیروزی است و همین باعث میشود که انسان به زندگی امیدوار باشد، در نهایت نکته حائز اهمیتی که در این وادی به آن اشاره شده است این بود که در جهان هستی ما بدون پشتیبان نیستیم و مورد حمایت نیروهای قدرت مطلق قرار گرفتهایم و خداوند متعال جهان را بیهوده خلق نکرده است و در نهایت ما باید هر لحظه امیدواری را در خودمان تقویت کرده تا بتوانیم بهتر زندگی کنیم و از تمام لحظات زندگی احساس خوشی را در خودمان به وجود بیاوریم و شکرگزار نعمتهای خداوند باشیم.
عکاس: همسفر معصومه (لژیون یکم)
تایپ و ارسال: همسفر هانیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارومیه
- تعداد بازدید از این مطلب :
70