جلسه پنجم دوره سی ام کارگاههای آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی مسافر عباس، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه ((وادی دوم و تاثیر آن روی من)) روز یکشنبه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
به نام قدرت مطلق الله
سلام دوستان عباس هستم مسافر
سپاسگزار خداوندم که فرصت داد تا در این مکان قرار بگیرم و از آموزشها استفاده کنم. همچنین از ایجنت، آقای غلامی، گروه مرزبانی و آقای محمد قهرمان، مسئول اوتی که استادی را به من محول فرمودند، کمال تشکر را دارم.
در مورد وادی دوم و تأثیر آن روی من:
هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمینهد، هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیج فکر کنیم. هر وادی که بیان شده، تفکری خردمندانه پشت آن بوده است؛ وادی اول که در مورد تفکر میباشد تا وادی چهاردهم که از عشق سخن میگوید. اگر وادیها را موشکافانه بررسی کنید، متوجه میشویم که جناب آقای مهندس یادگاری ارزشمندی را برای ما به ارمغان آوردهاند تا ما بتوانیم با آموزش، در این وادیها، جهانبینی خود را تقویت کنیم.
در وادی دوم بیان میشود که هر موجودی که پا به عرصه هستی میگذارد، بیهوده نیست و هدفی را دنبال میکند. ممکن است فلسفه خلقت برخی از موجودات در توان فهم ما نباشد، اما هیچ موجودی بیفایده نیست. گاه ممکن است از ما انتقادی صورت بگیرد. اگر این انتقاد صحیح و درست بود، باید آنقدر ظرفیت داشته باشیم تا آن را بپذیریم و اگر انتقاد نابجا و نادرست بود، باید آنقدر از توان ذهنی بالایی برخوردار باشیم تا بتوانیم به صورت صحیح برخورد کنیم و این انتقاد باعث برهم خوردن افکار و آرامش ما نشود.
تصاویر ذهنی که تولید و ظهور میشوند، میتواند بر اعمال ما تأثیرگذار باشد. چنانچه ما بتوانیم مثبتنگر باشیم، به هدف خود میرسیم. داستان از جناب آقای مهندس نقل شده است که؛ شرح حال شخص دوچرخهسواری که قهرمان جهان است و دچار عارضه سرطان میشود و مبادرت به انجام شیمیدرمانی مینماید. گفته شده که این فرد پس از شیمیدرمانی، رفتهرفته دچار مشکلات عدیدهای میشود. با خود میگوید اگر قرار باشد پایان من این چنین باشد، ترجیح میدهم این اتفاق در بیمارستان رخ ندهد.
نقل شده است که آن فرد با تغییر در نگرش خود توانسته بر بیماری فایق آید و به صورت متوالی به مدت ۶ سال قهرمان دوچرخهسواری جهان شود، به گونهای که در ۴۳ سالگی و در بهبودی کامل از دنیای ورزش دوچرخهسواری خداحافظی کرد و گفت: "بگذار قهرمانی به دیگران برسد." این جمله به ما یادآوری میکند که جایگاهها دائمی نیستند. برخی افراد که کمی کسالت دارند، مدام میگویند: "وای، من مریض هستم و حال خوبی ندارم." این نوع تفکر منفی میتواند آسیبهای زیادی به آنها بزند. انسان باید همیشه مثبتنگر باشد.
حتی اگر مریضی هم داشته باشد، باید به گونهای بگوید: "من مریض نیستم" و به زندگی ادامه دهد. تفکرات نادرست در مسیر ضد ارزشها میتواند به ساختار جسم ما آسیبهای زیادی وارد کند که در علم پزشکی به آن روانتنی یا سایکوسوماتیک میگویند. وقتی خداوند انسان را خلق کرد و او پا به عرصه هستی گذاشت، او را بر سر یک دوراهی راهی قرار داد: یکی تاریکیها و ضد ارزشها و دیگری روشناییها و ارزشها.
کسی که واقعاً تاریکیها را تجربه نکرده باشد، نمیتواند به حال خوش برسد. اگر انسانی واقعاً گرسنه باشد، وقتی غذا میخورد، طعم آن را درک میکند. همچنین، آدمی که تشنه است، وقتی آب برایش بیاورند، طعم آن را بهتر میتواند بچشد. ما، که سالها در تاریکیها و ضد ارزشها زندگی کردهایم، اکنون با کمک راهنمایان عزیز، به یک جرقه خوردهایم که آن روزنه روشنایی بود.
ما به روشنایی و حال خوش رسیدیم و حالا به درک و فهم رسیدهایم که این روشنایی چه لذتی دارد. اما کسی که تا به حال در تاریکیها نبوده، این روشناییها برایش مفهوم خاصی ندارد.در جهان هستی، ما پشتیبان داریم و بدون پشتیبان نیستیم؛ پشتیبان ما خداوند است.
در هر کاری که میخواهیم انجام دهیم، همیشه باید به خدا توکل کنیم. خداوند هر چیزی که از او خواستهایم را به ما داده و میگوید: "از تو حرکت، از من برکت." واقعاً در سفر اولیها، زمانی که وارد کنگره شدم، فکر میکردم: آیا این ممکن است؟ حالا میدانم که شدنی است. با فرمانبرداری از راهنمایان و خروج از ضد ارزشها و تاریکیها، میتوانیم به ارزشها و حال خوش برسیم. از شما سپاسگزارم که با سکوت زیبایتان به صحبتهایم گوش کردید.

ضبط صدا : مسافر رضا ل۵
تایپ: مسافریحی ل۹، مسافر مسلم ل۵
ویراستار: مسافر مرتضی ل۹، مسافرایمان ل۱
تنظیم و ارسال: مسافر جواد ل۱۴
مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
128