English Version
This Site Is Available In English

هدف از خلقت، آموزش و خدمت است

هدف از خلقت، آموزش و خدمت است

خداوند را هزاران بار شکر می‌کنم که به واسطه اعتیاد مسافرم با کنگره۶۰ آشنا شدم تا از آموزش‌های ناب آن بهره بگیرم. ما در وادی اول آموزش گرفتیم که «با تفکر؛ ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر، آنچه هست رو به زوال می‌رود.» سپس یاد گرفتیم که قبل از شروع هر کاری اول تفکر کنیم و به جنگ افکار و اندیشه خود ادامه دهیم تا بتوانیم این مشکلات را به بهترین نحو حل کرده و دنیای درون و بیرون خود را تبدیل به شهری آباد نماییم، اما با فکر تنها کاری نمی‌توان کرد؛ بلکه باید حرکت، تلاش و کوشش نمائیم تا مشکلاتمان را به خوبی حل کنیم.

وادی دوم می‌گوید: «هیچ مخلوقی جهت بیهودگی، قدم به این حیات نمی‌نهد؛ هیچ یک از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم.» با این حال که می‌دانیم  همه مطالب در درون و بیرون خود ماست؛ اگر خوب فکر نکنیم و در مسیر ضدارزش‌ها باشیم خرابی و ویرانی به بار می‌آوریم؛ اما اگر در مسیر ارزش‌ها و راه مستقیم باشیم به حال خوش، آرامش و آسایش می‌رسیم.

نکته مهم در این وادی این است که ما را به سوی امیدواری و روشنایی هدایت می‌کند و ما متوجه می‌شویم که اگر از تاریکی‌ها خارج شده و به طرف روشنایی حرکت کنیم به موفقیت می‌رسیم؛ اما باید خواسته قوی داشته باشیم. همچنین به ایمان کامل برسیم و بدانیم که انسان در این مسیر تنها نیست و نیروهای عظیم الهی ما را پشتیبانی می‌کنند؛ اما به شرط این که در مسیر ارزش‌ها باشیم. خداوند در قرآن می‌فرماید: آیا گمان می‌برید ما شما را بیهوده آفریده‌ایم؟ اگر این چنین فکر می‌کنید فکرتان پوچ و بی‌معنی است؛ پس باید بدانیم هیچ کدام به هیچ نیستیم.

هدف از خلقت انسان و روانه شدن او به این حیات یا جهان، تنها آموزش و خدمت کردن است؛ یعنی ما باید با تمام وجود در مسیر آموزش باشیم و هم‌چنین خدمتگزار خوبی نیز باشیم. امکان دارد که دچار خطا شده؛ اما نباید ناامید شویم؛ زیرا ما آموزشگاهی به نام کنگره۶۰ داریم که به لطف آقای مهندس و راهنمایان محترم پر از آموزش‌های خوب و آموزنده است.

با آموزش گرفتن متوجه می‌شویم که بیهوده خلق نشده‌ایم و حتما پشت خلقت هر موجودی دلیلی وجود دارد؛ اگر ما به این نقطه برسیم که آفرینش ما بیهوده بوده دلیل بر ناآگاهی ماست. آموزش‌ها بعد از سختی‌ها و مشکلات مانند نوری در دریچه قلب ما می‌تابند و باعث تزکیه و پالایش ذهن، عقل و حس می‌شوند. ما باید یاد بگیریم که برای نجات خودمان از دست اهریمن نفسانیت، تزکیه و پالایش کنیم تا در بُعد دیگر بتوانیم انسان بهتری باشیم.

کنگره‌۶۰ بهترین مکان برای تزکیه، پالایش و خدمت است و در پایان از آقای مهندس سپاسگزاریم که به ما آموزش دادند تا بفهمیم که هدف خداوند از خلقت ما در این کره خاکی چیست و به این نتیجه برسیم که هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به این حیات نمی‌نهد؛ حتی اگر خود به هیچ فکر کند.

نویسنده: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر‌ معصومه (لژیون‌ چهاردهم)
ویراستاری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .