English Version
This Site Is Available In English

انتقاد پذیر باشیم تا رشد کنیم

انتقاد پذیر باشیم تا رشد کنیم

جلسه دهم از دوره سی و هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی رودکی با استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن» روز چهارشنبه ۳ اردی‌بهشت ماه ۱۴۰۴ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر.
خوشحالم که امروز در خدمت شما هستم و امیدوارم جلسه پرباری  داشته باشیم تا از یکدیگر آموزش بگیریم.
انسان‌ها مانند ظروف، هر کدام یک گنجایش تعیین شده‌ای دارند و اگر بخواهیم به انسان‌ها بیش از ظرفیت‌شان مسئولیت، کار و یا مالی را بدهیم بدون شک مانند ظرف‌ها که لبریز می‌شوند، انسان‌ها نیز دچار قبله گم کردن می‌شوند و ممکن است به خود و سایرین آسیب بزنند. در مورد خودم بدین گونه بود که مسئولیت به من داده می‌شد اما به خاطر این‌که گنجایش لازمه را نداشتم نمی‌توانستم از پس آن مسئولیت برایم و در نتیجه قبله‌ام را گم می‌کردم.

کسی را مسئول می‌دانیم که در مورد کاری که به او محول شده است پاسخگو باشد. در بیرون از کنگره مسئول باید به بالادستی خودش و یا ارباب رجوع پاسخگو باشد اما در کنگره مسئولین باید به تمام اعضا پاسخگو باشند چرا که در حال خدمت هستند و نه ریاست یا فرمان دادن!!
در کنگره سلسله مراتب خدمت طوری است که همواره باید به بالادستی خود پاسخگو باشیم و بتوانیم آن حوزه‌ای را که به ما محول شده است به خوبی بگردانیم. به باور من اصول خدمت بدین گونه است که خدمت‌ها باید تقسیم شود و من که به عنوان نمونه در قسمت صدور کارت هستم، برنامه را طوری چیده‌ام که دو نفر نیز بتوانند در همین بخش مشغول به خدمت باشند. یکی دیگر از اصول خدمت این است که می‌بایست همیشه یک نفر را جای خودمان آموزش داده تا بتواند روزی که من نبودم در آن جایگاه به خوبی خدمت کند و جای من را پر کند.

به قول آقای حکیمی ما هیچ جایگاه خدمتی نداریم که از سایر قسمت‌ها بالاتر یا پایین‌تر باشد فقط افراد می‌بایست به اشخاص دیگری پاسخگو باشند. مسئول آبدارخانه باید در حیطه خودش پاسخگو باشد و یک دیده‌بان نیز در حوزه خود پاسخگو است و هیچ کدام از این جایگاه‌ها از دیگری بالاتر نیستند.
مسئولیتی که به عهده تمام خدمتگزاران است این است که می‌بایست زمانی که از سطح انرژی پایینی برخوردار هستند با تازه واردین و یا سفر اولی‌ها روبرو نشوند چرا که ممکن است روی آنها اثر منفی بگذارد. خدمتگزاران باید همیشه پرتوان و پر انرژی در حال خدمت باشند تا بتوانند تازه واردین را جذب نمایند. چون اگر یک خدمتگزار سرحال و قبراق نباشد ناخواسته می‌تواند روی سایرین اثر منفی بگذارد.
آموزش‌ها را طوری باید دریافت کنیم که از همان سفر اول بتوانیم انتقادپذیر باشیم و ایرادهایمان را ببینیم و درصدد رفع آنها بر بیاییم تا بتوانیم گنجایش ظرف وجودیم مان را افزایش داده و پذیرای مسئولیت بیشتری باشیم تا قبله و جهت‌مان را گم نکنیم.

نگارش و ویرایش و بارگذاری: مسافر حسن
عکس و صدا: مسافر بابک
تهیه: مرزبان خبری، مسافر امید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .