English Version
This Site Is Available In English

باید مسئولیت را بپذیریم

باید مسئولیت را بپذیریم

سومین جلسه از دوره بیست و نهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران در روزهای یکشنبه با استادی: مسافر حسن و نگهبانی: مسافر ابوالفضل و دبیری: مسافر جعفر با دستور جلسه «ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن» در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسن هستم مسافر، خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در زیر سقف کنگره هستم و از شما عزیزان آموزش می‌گیرم. دستور جلسه ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن است. آقای مهندس می‌فرماید: قبله یک نماد است که به قدرت مطلق، تعلق دارد و یک تمثیل است. قبله گم کردن از دیدگاه من ناسپاسی، ناشکری و قدرنشناسی از راهنمایان کنگره ۶۰ و خدمتگزاران است. قبله گم کردن به معنای آنکه (دیگران کاشتند ما خوردیم و باز دیگران بکارند و ما بخوریم) که انسان ذاتاً فراموش‌کار است.


در بیرون از کنگره ۶۰ بر این تفکر بودم که رهجوی کنگره ۶۰ شوم و اعتیادم را درمان کنم و به همین سادگی به زندگی عادی خود برگردم، اما این رهایی به‌سادگی به دست نمی‌آید. در رهایی یک فرد از دام اعتیاد، بیش از ۴۰ نفر خدمت می‌کنند تا یک نفر به رهایی برسد. همه برای یک نفر و یکی برای همه اینجا صدق می‌کند. در رهایی یک نفر از خود جناب آقای مهندس تا دیده‌بان‌ها و خدمتگزاران اوتی و سایت و کلینیک و مرزبانان و نگهبانان و پذیرایی و... همه به‌صورت داوطلبانه خدمت می‌کنند و در رهایی یک فرد نقش دارند چون خدمتگزاران بر این باور هستند که فرد خواستار رهایی به کمک آن‌ها نیاز دارد. آقای مهندس در اشاره به خدمتگزاران می‌فرماید: این‌ها دست‌های خدا در زمین هستند که به ما خدمت می‌کنند پس قدر خودتان را بدانید که برگزیده خداوند هستید این در صورتی است که هزاران معتاد دیگر هنوز هستند، جایی را بلد نیستند و شب‌ها در زیر پل‌ها می‌خوابند، پس قدردان کنگره و خدمتگزاران باشید تا قبله را گم نکنید. در ادامه آقای مهندس اشاره می‌کنند:
کسانی که از سرمای ۶۰ درجه زیر صفر رها یافته‌اند، هرگز دچار طوفان نمی‌شوند زیرا راه‌حل، مشکل خود را فهمیده‌اند، به شرطی که مغرور نشوید و قبله را گم نکنید، ظرفیت داشته باشید و مسئولیت‌پذیر باشید. کسانی که مسئولیت قبول می‌کنند باید قالب فلزی قوی داشته باشند و اگر از آن‌ها انتقادی شد و یا پشت سرشان صحبتی شد یا برخورد بدی را مشاهده کردند، باید صبور باشند و دارای نقطه تحمل بالایی باشند. تمام ظرفیت، جامدات، نباتات و حیوانات یکجا در انسان جمع شده است و این شاهکار خلقت است. گویی که همه ویژگی‌ها را یکجا انسان، تجربه کرده است.
آقای مهندس می‌فرماید: ما خیال می‌کنیم که انسان باید علیه‌السلام باشد، این خصلت انسان‌ها است. بعضی درنده و بعضی مهربان، بعضی مغرور و بعضی وفادار، بعضی ترسو و بعضی شجاع، بعضی هم به صغیر و کبیر رحم نمی‌کنند. کسی که می‌خواهد مسئولیتی را قبول کند، باید اول برای آن جایگاه در خود ایجاد ظرفیت کند و ظرف وجودی خود را بزرگ کند تا از تعادل خارج نشود و این ظرفیت ذره‌ذره و با آموزش‌ امکان‌پذیر است. کسی که دانایی نداشته باشد و قبله را گم می‌کند پس انتخاب بر عهده خود انسان است که چگونه تفکر کند و در آخر ما باید شکرگزار این نعمت رهایی و سلامتی باشیم و سپاسگزار خدمتگزاران کنگره ۶۰ باشیم و در سفر دوم با حضور در کنگره خدمت کنیم تا هم به پختگی لازم برسیم و فراموش نکنیم که هیچی انسانی و در هیچ کاری بدون استاد، مربی و راهنما به قله نخواهد رسید. ممنونم که مشارکت من گوش کردید.

تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .