دومین جلسه از دوره اول کارگاههای آموزشی_خصوصی خانم های مسافر و همسفر نمایندگی ارکیده کرمان، با استادی مسافر رمله، نگهبانی مسافر فرزانه و دبیری مسافر فاطمه، با دستور جلسه (ظرفیت، مسئولیت، قبله گم کردن) روز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان رمله هستم یک مسافر.
خداوند را شاکرم که اذن حضور در کنگره ۶۰ به من داده شده، از نگهبان جلسه، ایجنت محترم شعبه خانم فاطمه و راهنمای خوبم خانم مونا سپاسگزارم که اجازه دادند تا در این جایگاه با ارزش خدمت کنم.
دستور جلسه این هفته در مورد ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن است، ظرفیت به معنای پذیرش موضوعات و مطالب یا به اصطلاح خودمان به معنای گنجایش، اندازه و یا جنبه می باشد.
مسئولیت نیز ریشه از سوال و مسئول دارد و به معنای پاسخگو می باشد، به عبارتی اگر وظیفه ای به ما محول می شود، باید در قبال آن مسئول باشیم و کار خود را به درستی انجام دهیم.
قبله یعنی هدف و جهت، حال می خواهیم بدانیم قبله گم کردن یعنی چه؟ بدین معنا که انسان هدف و راه خود را گم کند.
دستور جلسه امروز ارتباط نزدیکی با وادی نهم دارد، این وادی به ما می گوید: وقتی نیرویی از کم شروع می شود و به درجه بالا و بالاتری می رسد، نقطه تحمل پیدا می کند یا به نوعی ظرفیت در آن بالا می رود، ظرفیت ذره ذره با تفکر، تجربه و آموزش بالا می رود و زمانی که ظرفیت و نقطه تحمل ما بالا رفت، می توانیم مسئولیت پذیر بوده و مسئولیت های مهم تری را تجربه کنیم.
انسان دارای قدرت اختیار و انتخاب است که به واسطه اختیار کاملی که به او داده شده مسئول جسم و شهر وجودی خود می باشد و اگر کسی مسئول شهر وجودی خود باشد می تواند فرد مسئولیت پذیری باشد، حال اگر در آن مسئولیت و جایگاهی که به دست آورده ایم خودمان را بالاتر از آن جایگاه و دیگران ببینیم، دچار منیت می شویم، در این زمان ممکن است رفتارهایی از ما سر بزند که باعث شود از تعادل خارج شویم و این همان قبله گم کردن است.
اگر هر انسانی در زندگی ثابت قدم باشد، در راه صراط مستقیم حرکت کند، مسئولیت کارهایی که بر عهده او است را بپذیرد، ظرفیت آن را فراهم کند و در همه حال خداوند را حاضر و ناظر بر اعمال خود ببیند، هیچگاه قبله اش را گم نمی کند و دچار مشکل نمی شود. برای مثال در کنگره افرادی هستند که بعد از پایان سفر اول و دریافت آموزش های لازم می توانند مسئولیت جایگاههای خدمتی همچون نگهبانی، مرزبانی، راهنما و ... را انجام دهند اما اگر فردی که تازه وارد کنگره شده و در سفر اول است بخواهد جایگاههای خدمتی را تجربه کند، خواسته یا نا خواسته نمی تواند مسئولیتی که به او واگذار گردیده را به درستی انجام دهد و قطعا با مشکل مواجه می شود، پس بایستی به صورت تدریجی و کم کم خدمت بگیرد تا نقطه تحمل و ظرفیت در او بالا رود.
در هر مسئولیتی ظرفیت پذیرش با تفکر، آموزش و تجربه محقق میشود پس انسان می تواند با برنامه ریزی صحیح، نظم درون خویش و همچنین مشورت گرفتن فرد مسئولیت پذیری باشد، همان گونه که برای انجام خدمت مرزبانی، در متن پیمان مرزبانان می خوانیم ما آقا و سرور دیگران نیستیم و در چارچوب اصول کنگره خدمتگزار هستیم.
تایپ: مسافر رمله لژیون دوم نمایندگی ارکیده کرمان
ویرایش: مسافر فرزانه لژیون چهارم نمایندگی ارکیده کرمان
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
133