English Version
This Site Is Available In English

همان چیزی هستیم که فکر می‌کنیم

همان چیزی هستیم که فکر می‌کنیم

ابتدا خداوند را هزاران بار شکر می‌کنم که این اجازه به من داده شد تا برداشت از سی‌دی چالش دو را بنویسم. قوی‌ترین دشمن ما قطعاً خودمان هستیم که همیشه اول جلسه اعلام می‌کنیم که ۱۴ ثانیه سکوت می‌کنیم و پناه می‌بریم از جهل و نادانی خودمان به خداوند و در سی‌دی چالش یک آقای مهندس فرمودند: انسان‌ها کلاً سه دسته هستند کسانی که به گذشته فکر می‌کنند، کسانی که به حال فکر می‌کنند و کسانی که به آینده فکر می‌کنند، انسان‌هایی که در گذشته هستند دائماً در مشکلات و گرفتاری هستند و افسردگی و ناامیدی به سراغ‌شان می‌آید و انسان‌هایی که در آرامش هستند این کار را نمی‌کنند، در حال زندگی می‌کنند و حتی می‌توانند چندین کار را با هم مدیریت کنند و اما انسان‌هایی که در آینده زندگی می‌کنند متأسفانه همیشه در اضطراب و نگرانی هستند.

موضوع دیگری که مطرح شد این بود که، جسم پوشش ما است و وسیله‌ای برای دنیا آمدن و به زمین آمدن، برای به تعالی رسیدن برای پیشرفت برای رسیدن به شجاعت، برای رسیدن به صبر و قطعاً برای رسیدن به صبر، باید تحمل کرد و برای رسیدن به خردمندی، باید تجربه کرد و برای رسیدن به پیروزی، قطعاً باید بارها و بارها شکست را تجربه کنیم. بعضی از انسان‌ها فکر می‌کنند تمام مشکلات برای آن‌ها است و دائماً در حال گله و شکایت هستند و می‌گوید که تمام سختی‌ها برای من است ولی ما در کنگره ۶۰ یاد گرفتیم مشکلات رحمت خداوند است، لعنت خداوند نیست.

از روز تولد از روز الست تا ابد در این فراز و نشیب‌ها باید تحمل کنیم تا به شجاعت و درجه صبر برسیم. باید با این هیولاها جنگید و حتی گاهی اوقات باید تنها بمانیم فقط کافی است که تنها زاویه دیدمان را عوض کنیم وقتی که آن صفحه سفید و فقط نقطه سیاهش را نمی‌بینیم کل آن صفحه را سفید می‌بینیم و به قول معروف منظور این است که نعمت‌ها را نادیده نمی‌گیریم. در ادامه در سی‌دی چالش دو آقای‌مهندس می‌فرمایند که ما همان چیزی هستیم که فکر می‌کنیم اگر فکر می‌کنیم بدبخت هستیم قطعاً بدبخت هستیم اگر فکر می‌کنیم خوشبخت هستیم قطعاً خوشبخت هستیم در نتیجه این فکر کردن ما بسیار مهم است و چه زیبا فرمودند:

                ای برادر تو همه اندیشه‌ای        مابقی خود استخوان و ریشه‌ای

در اینجا این نتیجه را می‌گیریم که باید به فکر و اندیشه‌مان بیشتر اهمیت بدهیم و به خیال و فکرهای منفی و حس‌های منفی نپردازیم تا به سلامتی کامل برسیم چرا که هر نوع فکر و خیال و هر نوع حس و افکار منفی دقیقاً روی بیان ژن ما اثر می‌گذارد و باعث کلی بیماری می‌شود. اگر بخواهم بهتر توضیح بدم باید بگویم با پایین آمدن سیستم ایمنی ما، همان‌طور که می‌دانیم در بدن ما سلول‌های سرطانی وجود دارد که به محض پایین آمدن ایمنی در بدن ما مشکل به وجود می‌آید و جالب است که این ژنتیک از تفکرات ما تاثیر بسیاری می‌گیرد خیرخواهی برای دیگران ، دیگران را دوست داشته باشیم خودمان شاداب و سالم می‌شویم هر چقدر برای دیگران بد بخواهیم به دیگران بد کنیم نفرت در خودمان رشد می‌کند و این سیستم می‌افتد.

منبع: سی‌دی چالش۲
نویسنده: راهنما همسفر عطیه
ویراش و ارسال: همسفر هنگامه رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران‌نمایندگی‌ارتش
 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .