English Version
This Site Is Available In English

ظرفیت،مسئولیت،قبله گم کردن

ظرفیت،مسئولیت،قبله گم کردن

جلسه دوازدهم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی صالحی۲ با استادی راهنمای تازه واردین همسفر مرضیه، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «ظرفیت،مسئولیت و قبله گم کردن » در تاریخ 31 فروردین ماه 1404 ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که فرصت خدمتگزاری در این جایگاه را به من داد تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم.دستور جلسه این هفته از واژه‌های ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن تشکیل شده است.زمانی که به من می‌گویند ظرفیت فلان کار را ندارید، به این معناست که ظرف من کوچک است. من به عنوان همسفر باید فرا بگیرم که با ظرف بزرگ وارد کنگره شوم. اندازه همان ظرف است که من از کنگره آموزش می‌گیرم.

همسفر باید یاد بگیرد تا زمانی که نَفس مسافر از مواد سیراب نشده است، هیچ شخصی جز خود مسافر نمی‌تواند به او کمک کند. همسفرانی هستند که به خوبی خدمت می‌کنند. کسانی که مسئولیت پذیر هستند خدمتشان را صادقانه و  عاشقانه انجام می‌دهند و از طرفی عده‌ای هم هستند که کم و کاستی‌هایی دارند؛ اما فرصت می‌دهیم تا پله‌ها را به تدریج همانند روش دی اس تی طی کنند و بالا بروند.

ظرفیت یعنی شناخت و آگاهی و دانایی که پیشکسوتان در کنگره خودشان آموختند و این آگاهی و دانایی را  به ما آموزش می‌دهند. من اگر یک پارچ آب را داخل یک لیوان بریزم؛ آب از آن لیوان سرازیر می‌شود و خرابی به بار می‌آورد. اگر دارای ظرفیت بالایی باشم، نباید از حرف دیگران ناراحت شوم و سعی می کنم دیگران را ببخشم. همسفرانی داشتیم که مسافران خود را بخشیدند و همینطورکسانی بودند که به خاطر ظلم هایی که مسافرشان به آنها کرده بودند نمی‌توانستند مسافران خود را ببخشند. من باید این را بدانم که اگر مسافرم را نبخشم همانند غذای خام و نیمه پخته‌ای می‌ باشد که باعث مسمومیت خودم می شود.استاد امین همیشه می‌فرمایند: کسانی که از حرف دیگران ناراحت می‌شوند، در تاریکی هستند و ظرف وجودیشان کوچک است. باید مراقب کردار و رفتارمان باشیم.

تایپ: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر شهره(لژیون اول)
عکاس:راهنما همسفر اکرم
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی۲
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .