مشارکت همسفر حسنیه:
در کنگره، صبوری کردن را آموختم و فهمیدم که برای درمان و رهایی، باید یازده ماه زمان صرف کنم تا تأثیر آن را ببینم و از ظلمت به نور برسم. نتیجه میگیرم که این مسیر، تنها با صبر و تحمل امکانپذیر است. مانند سنگی که زیر خروارها سنگ دیگر قرار دارد و فشارهای زیادی را تحمل میکند. پس از گذشت زمان، بهواسطهی صبر و استقامت، آن سنگ به یک لعل گرانبها تبدیل میشود.
صبر همواره با تلاش، کوشش، سختی و فشارهای زیاد همراه است. صبر بهمعنای گذراندن زمان نیست، بلکه یعنی در شرایط سخت و بحرانی، عقبنشینی نکنیم و با وجود تمام دشواریها، به حرکت و تلاشمان ادامه دهیم تا مسیر درمان و زندگیمان پیش برود.
برای رسیدن به هدفهایمان، نباید دچار کمبود انرژی شویم، بلکه باید پیشرفتها، حتی اگر کوچک باشند، را ببینیم و از آنها خوشحال باشیم.
همهی بیماریها از ناامیدی، نبود اعتماد به خداوند و نداشتن توکل سرچشمه میگیرند. امیدواری عمر را طولانیتر میکند، اما ترس و ناامیدی انرژی انسان را میگیرد. نگاه منفی، انسان را ضعیف میسازد.
ما همه در زندگی، مسافریم و ممکن است ده یا بیست سال دیگر نباشیم. اما مهم این است که در همین مقطع، چگونه زندگی میکنیم. دوستان خوب، سرمایهی اجتماعی ما هستند؛
سرمایهی اجتماعی یعنی انسانهای زیادی که ما را میشناسند، به ما اعتماد دارند و نزد آنها اعتبار داریم؛ انسانهایی که در بحرانها و مشکلات به کمک ما میآیند.
مشارکت همسفر پروین:
صبر یکی از پایههای مهم برای رفع مشکلات است. زمانی که با مسئلهای روبهرو میشویم که در ظاهر قابل حل نیست، اولین کاری که باید انجام دهیم این است که خودمان را نبازیم. سپس، باید نسبت به آن مشکل آگاهی پیدا کنیم؛ اینکه این مشکل از کجا بهوجود آمده؟ آیا مقصر خود ما هستیم یا عامل دیگری باعث آن شده است؟
در هر صورت، باید بپذیریم که در چنین مواقعی باید بهدنبال راهحل بگردیم و موانع را با صبر، آگاهی و در زمان مناسب پشت سر بگذاریم. مانع هرچه که باشد، ما میتوانیم با قدرت و ایمانی که در وجودمان هست، آن را برطرف کنیم. و اگر نتوانستیم، باید بدانیم که هنوز زمانش نرسیده است.
مطمئن باشیم روزی این مشکل حل خواهد شد. اعتماد به خداوند و به خودمان، ما را یاری میدهد تا مسئله را به دست زمان بسپاریم.
درمان اعتیاد هم همینگونه است؛ باید صبر پیشه کرد و به آینده امیدوار بود، چون مسیر و راه درمان، درست است و هر زمان که وقتش برسد، فرمان صادر خواهد شد. پس هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
تایپ:رابط خبری، همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال:همسفر زهره، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد_اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
88