«خلاصه سیدی لنگر کشتی را بکشید»
لنگر کشتی یک تمثیل از خود انسان است. اصولاً انسانها در مسئله مدیریت با دو نوع شرایط سروکار دارند؛ اول مدیریت بر یک سیستم پایدار و متعادل که هیچگونه مشکلی وجود ندارد و دوم مدیریت بر یک سیستم ناپایدار است.
شخصی که وارد کنگره۶۰ میشود، قطعاً در شرایط بحرانی و ناپایدار قرار دارد، همچنین دارای جسمی بیمار و بهم ریخته است و برای اینکه بتواند از این شرایط بیرون بیاید؛ بایستی همواره درحال حرکت باشد تا بتواند خود را به تعادل برساند که این نیز یک هنر میباشد.
انسان همانند پرندهای سوار بر کشتی است، دنیا را از همان روزنه میبیند و دلش میخواهد آن کشتی را به حرکت درآورد و یا گاهی هم راکد میماند و همیشه به شکستها و بدیها تفکر میکند. زمانیکه انسان در گذرگاههای زندگی قرار میگیرد، خود میداند که باید جایگاه خود را تغییر بدهد و حرکت کند؛ اما در مسیر حرکت طوفانها مانع او هستند و حرکت او متوقف میشود و در اینجا انسان بر سر دوراهی قرار میگیرد که میتواند به طرف افکار منفی و ناامیدی یا به طرف افکار مثبت و امیدواری روی بیاورد؛ پس باید بتواند با حرکت گذرگاههای زندگی را کنار بزند و غیرممکنهای زندگی را ممکن سازد.
این را نیز باید بدانیم که جنگ بدون خونریزی هیچ معنایی ندارد؛ در مسیر ارزشها حرکت کردن قطعاً سختیهایی را نیز در بردارد؛ اگر قرار باشد، خداوند تمام مشکلات انسان را حل کند، پس علت خلق کردن انسان چیست؟ درست است که خدواند یاری کننده انسانها میباشد؛ ولی انسان خود باید مشکلات و مسائل زندگی خود را حل کند. انسان مسئول کار خود میباشد؛ همانگونه که خداوند در خلق انسان بینقص عمل کرده و ما ذرهای کوچک از وجود خداوند هستیم؛ پس باید به همان اندازه با تفکر درست و دقیق عمل کنیم و به تن آنچه میگوییم، لباس عمل بپوشانیم تا خداوند از ما راضی باشد.
منبع: سیدی (لنگر کشتی را بکشید) آقای مهندس
نویسنده: همسفرسپیده رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون پنجم)
رابطخبری: همسفر الناز رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر زهرا نگهبان سایت
ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
168