English Version
This Site Is Available In English

مشکلات لعنت خداوند نیستند ، موهبتی الهی اند

مشکلات لعنت خداوند نیستند ، موهبتی الهی اند

"در دریای بی‌کران معرفت، گوهر گران‌بهایی از کلام آقای مهندس حسین دژاکام در سی‌دی چالش۲ نمایان شد: “پروردگارا، ما را از چنگال نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و ناآگاهی است. رهایی بخش.” چه نیکو فرمودند؛ که مهیب‌ترین دشمن هر فرد، نفس اماره و نادانی نهفته در وجود اوست که سرچشمه‌ تمامی نابسامانی‌ها می‌گردد.

غرق شدن در گرداب خاطرات و افسوس بر گذشته، جان را به تیرگی افسردگی می‌آلاید و سکونت در خیالات و دغدغه‌های فردا اضطرابی جانکاه به ارمغان می‌آورد؛ اما آنگاه که در حریم امن لحظه کنون سکنی گزینیم، آرامشی عمیق روح و روان ما را فرا می‌گیرد.

گاهی اوقات، خود لحظات دشوار و طاقت‌فرسا نیستند؛ بلکه یادآوری آن مصائب است که روان را آزرده می‌سازد. تصور کنید، فردی را که یک سال دیگر به چوبه‌ دار سپرده خواهد شد؛ اما از همین امروز اسیر چنگال اضطراب گشته و لذت یک شب آرام و یک جرعه آب گوارا را از دست می‌دهد در حالی که اعدام، تنها لحظه‌ای بیش نیست و اگر بتواند با نیروی اراده بر خود مسلط شود و با خویشتن بگوید: (مرگ یک بار، شیون یک بار) پس باید این یک سال را زندگی کنم و از نعمت حیات بهره‌مند شوم.

اگر انسان این هنر بی‌بدیل را بیاموزد که در زمان حال زندگی کند، بی‌شک به ساحل آرامش دست خواهد یافت و نیرویی مضاعف برای دریافت و مدیریت امور گوناگون کسب خواهد نمود.

ما تنها یک جسم فانی نیستیم؛ بلکه مجموعه‌ای از اندیشه‌ها، روح و نفسی الهی هستیم و جسم، جامه‌ای است که به واسطه‌ آن، قدم به عرصه‌ خاکی نهاده‌ایم تا با انجام رسالتی متعالی، به مراتب والاتری از کمال عروج کنیم.

مشکلات لعنت خداوند نیستند؛ بلکه موهبتی الهی‌اند؛ زیرا برای نیل به خردمندی و صبر، ناگزیر از گذر از کوره‌های سختی و مصائب هستیم. پس نباید پیوسته نالید که این همه رنج و بلا، سهم من است؛ بلکه باید در این فراز و نشیب‌ها، استوار و شکیبا بود.

گاهی برای آموختن و کسب شجاعت، تنهایی را نیز باید پذیرا شد. هر واقعه‌ای که رخ می‌دهد، برنامه‌ای الهی و تجربه‌ای گران‌بها است که باید از آن عبور کرد. مهم این است که چگونه به زندگی و مسائل آن بنگریم.

به عنوان مثال، اگر دچار بیماری شویم و پیوسته ذهن خود را درگیر آن سازیم، سرانجام به همان بیماری مبتلا خواهیم شد؛ پس باید اندیشه‌های خود را پالایش کنیم و نگرشمان را تغییر دهیم.

جهان هستی، هیچ ارزشی برای رنج‌های ما قائل نیست و هیچ‌کس نیز دوست ندارد شاهد غم ما باشد. شاید دلسوزی کنند؛ اما همگان طالب دیدن شادمانی ما هستند. کائنات نیز به رنج‌های ما بی‌اعتنا است و غرق شدن در این افکار، تنها به ضرر خودمان تمام می‌شود؛ زیرا در دام این پندارهای مسموم گرفتار خواهیم شد. اندیشه‌های منفی، تعادل ژن‌ها را بر هم زده و بیان ژنی را دگرگون می‌سازند در مقابل، هرچه خیر دیگران را بخواهیم و مهر بورزیم، سالم‌تر و شاداب‌تر خواهیم بود؛ پس ما همان چیزی هستیم که می‌اندیشیم.‌

هیچ چیز در کائنات برای خود نیست هر آنچه در هستی وجود دارد، برای خدمت به دیگران است.

از روزی که با کنگره۶۰ آشنا شده‌ام، با راهنمایی اساتید، گام در مسیر دانایی نهاده‌ام. انسان‌هایی که در پی شهرت و ثروت هستند، همواره در تاریکی به سر می‌برند و هرگز به روشنایی نخواهند رسید. آقای مهندس دژاکام فرمودند: ما با کسانی در ارتباط هستیم که پیرو سه اصل زرین پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک باشند.

علم، تنها دانستن نیست، به عمل کردن است و آبروی علم به عمل آن است. ان‌شاءالله در سفر دوم ویلیام وایت، با بهره‌گیری از آموزش‌های جهان‌بینی راهنمایم مسافر ندا، بتوانم به تکامل دست یابم و در خدمت مشتاقان رهایی از دام نیکوتین هستم.

تایپ مسافر زهرا ، رهجوی راهنما نیکوتین مسافر ندا (لژیون ویلیام وایت)
رابط خبری: راهنمای نیکوتین، مسافر ندا (لژیون ویلیام وایت)
عکس:همسفر سهیلا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه، رهجوی راهنما‌‌ همسفر منصوره (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .