English Version
This Site Is Available In English

سریع‌ترین و بهترین روش درمان اعتیاد و کاهش اضافه وزن متد کنگره 60 می‌باشد

سریع‌ترین و بهترین روش درمان اعتیاد و کاهش اضافه وزن متد کنگره 60 می‌باشد

نهمین جلسه از دوره‌ی شانزدهم  سری کارگاه‌های عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی بنیان به نگهبانی مسافر مهدی، استادی راهنمای محترم مسافر رضا و دبیری مسافر جمال با دستور جلسه « تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60» پنج‌شنبه 28 فروردین ‌ماه 1404 ساعت 17 آغاز شد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان رضا هستم مسافر؛ در ابتدا خدا را شکر می‌کنم که دوباره در کنگره 60 حضور داریم و در کنار هم لذت می بریم و آموزش می گیریم. همچنین از ایجنت محترم و گروه مرزبانی بابت آماده سازی این مکان تشکر می‌کنم.  من حدود هفت سال است که در کنگره 60 حضور دارم؛ ولی قبلا سی‌دی آقای مهندس در خصوص اضافه وزن را جدی نگرفته بودم و اکنون که آقای مهندس در دستورجلسات موضوع اضافه وزن را قرار می دهد ، تازه متوجه اهمیت آن می‌شویم.

من بر این اعتقاد هستم که بهتر است از دستور جلسات برای خود تصویر سازی کنم و ببینم از آنها چه چیزی بدست می‌آورم. از نظر من اگر رهجوی کنگره 60 در طی سفر خود، اضافه وزن پیدا نکند؛ یعنی درست سفر نکرده است. چندین عامل باعث این اضافه وزن می‌شود: اول عدم استفاده از موادمخدر نامرغوب که بعد از سفر دیگر استفاده نمی‌کند؛ چون مواد بیرون دارای ناخالصی زیادی می‌باشد و سموم متفاوتی دارد.

اگر رهجو درست سفر کند و متد کنگره 60 را رعایت کند، دیگر آن سموم وارد بدنش نمی شود. دوم اینکه وقتی مادری یا همسفری که بعد از بیست سال اعتیاد فرزند یا همسر خود، شاهد درمان مسافر خود می‌شود، از به اشتها آمدن او لذت می‌برد و دائما در حال تشویق کردن مسافر به خوردن مواد مقوی می‌شود. من هم به عنوان راهنما به رهجویانم زیر نظر می‌گیرم و بعد از دو یا سه ماه از سفر اگر رهجو اضافه وزن پیدا کرد که هیچ؛ وگرنه به او متذکر می‌شوم که احتمالا درست سفر نمی‌کند؛ البته چاق شدن باید مدیریت شده باشد.

دیشب به این فکر می‌کردم که در اضافه وزن چه اتفاقی می‌افتد، از نظر مهندس تا حدود ده کیلوگرم مشکل زیادی ایجاد نمی‌کند؛ اما بالای آن وزن را هشدار می‌دهند. در محیط زندگی ما نیازمند به زیر ساخت هستیم، به‌ عنوان مثال این محله شاید گنجایش دو هزار نفر را دارد و اگر جمعیت آن به ده هزار نفر برسد، یک سری امکانات از جمله آب، برق و گاز به مشکل می‌خورد و یا قطع می‌گردد.

این وظیفه زیر ساختی در بدن توسط قلب انجام می‌گردد و همه نیازهای بدن توسط قلب به بدن می‌رسد، قلب انسان بعد از بیست سالگی دیگر رشد نمی‌کند و فقط چاق می‌شود. قلب انسان به اندازه مشت گره کرده یک انسان است و برای مثال قلب من طراحی شده برای هفتاد تا هفتاد و پنج کیلوگرم وزن و برای این محدوده می تواند اکسیژن و غذا رسانی را انجام دهد؛ اما وقتی وزن من 90 کیلوگرم یا بیشتر می‌شود، قلب به ناچار خون رسانی به بعضی نقاط بدن را قطع می‌کند تا به دیگر نقاط مهم بدن انتقال دهد .

مسئله بعدی اینکه برای مثال یک ژنراتور بعد از یک مدت کار می‌بایست خنک شود؛ اما دور قلب ما بر اثر اضافه وزن یک لایه چربی می،گیرد برای همین به دمای مطلوب خود نمی‌رسد، در دمای بالاتر فعالیت می‌کند. یکی از دلایلی که انسانهای چاق سکته می‌کنند، چربی‌های اضافه دور قلب آنها است، قلب آنها با ضربان بالا کار می‌کند و این خطرناک است. من  به تازگی تصمیم گرفتم در لژیون جونز شرکت کنم؛ بنابراین به رهجویانم می‌گویم گاهی از آن چیزی که می شنوم تا آن چیزی که بپذیرم و انجام دهم، خیلی فاصله است.

اکنون که نگاه می‌کنم از گذشته چاق‌تر شدم و بعد از وزن‌کشی خودم و مراجعه به درمانگاه برای تست نوار قلب گرفتم که دکتر پیشنهاد دادبرای معاینات بعدی بستری شوم و این تلنگری بود که به موضوع اضافه وزن دقت کنم و بپذیرم که مشکل دارم و باید وزن خودم را کاهش دهم.

در بخش دیگر موضوع، مهندس از تعادل گفته‌اند و به این اشاره می‌کنند کسانی که با روش‌های غیر اصولی کاهش وزن می‌دهند تعادل لازم را ندارند، حال‌شان خوب نیست و از غذا خوردن لذت نمی برند؛ باید دانست که سریعترین متد برای درمان اعتیاد و درمان اضافه وزن همین متد DST  و کنگره 60 است.

جناب مهندس در اشاره می‌کنند که به ازای هر کیلوگرم وزن، باید حدود ده هزار کیلومتر رگ و مویرگ در بدن اضافه شود که توسط آنها قلب بتواند به بدن غذا رسانی کند. همچنین مثال کیسه برنج را می‌زنند که برای درک بهتر معضل چاقی و فشاری که به بدن ما وارد می‌کند؛ یک یا چند کیسه ده کیلویی برنج را روی دوش خود بگذارید و ده دقیقه در خانه راه روید تا متوجه شوید چه اتفاقی برایتان می‌افتد. ممنون که به صحبت های من گوش کردید.
مرزبان خبری: مسافر علیرضا
تصویربردار: مسافر هادی
نگارش: مسافر علی
ویرایش و ارسال: مسافر وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .